Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 15 989
  • 285
  •   1
Отговори
# 240
Честит рожден ден на Ани и Пепсън!
Честит празник и на Именниците!
Искам да попитам моето слонче е 12.5 кг а е само 81 см.,постоянно иска да яде хич няма спирачки,аз не и давам има режим но и това не помага,аи не иска да се движи много.
Кажете какво да и готвя как да я храня,вече незнам,в чудо се виждам,всеки с проблемите си едни искат да ядат децата им аз пък искам да намали поне малко апетита си.

# 241
  • Велико Търново
Добро утро,мацки HugПо едно кафе да пийнем

Ани,от сърце ти пожелавам на почивката да има много ски и секс/може и в обратен ред/ HugСамо внимавай с тези подаръци да не отидеш в друга отчетна тема Mr. Greenако го искаш и това ти пожелавам Heart Eyes

Муцунка,ни си сама в тревогата си Heart EyesБожидара е толкова лакома,че думи нямам ooooh!Аз,съм много злояда/въпреки,че не ми личи/,баща и като малък също,обаче това ще ни изяде главите BlushАз,също я храня под режим,не давам храни,които аз не смятам за добри,но това само като види хляб и пощурява.Снощи е яла яхния+2 сухара надробени вътре и отделно в ръката си филия хляб Mr. GreenСега ще ти кажа какво и давам да яде:
закуска-АМ
обед-яхнията от кухнята
следобед-кисело мляко чисто или някаква филия
вечеря-супата +2 сухара
Обаче,седним ли ние на масата се започва дай,дай и дай.Като и откажа и тя вика :"Божи папа" и гледа като гладно цигане.За мерките са подобни на вашите,но кг. са 11.800,а ръста май е същия като вашия.Мъързелива е до безбожие в снега не иска да стъпи,разходките са единствено и само с количката и май,май е това.Успокоявам се с това,че при деца до 3 години не може да се говори за слаби и дебели,но от там нататък ще вземам сериозни мерк и теглилки Mr. Green

# 242
Добро утро!

Честито на именниците днес! Много здраве и късмет!

Сиска, мерси за кафенцето!

Моето диване също се храни доста добре, но не се спира и е 10.500кг. Обаче той си пада по зеленчуците, които са расли на кокал  Wink, демек много месояден. Ако има месо с гарнитура, яде само месото или сандвич - яде само салама и маслото облизва, а хляба го хвърля. Не обича шоколад и сладко, освен мед и един сорт бисквити. Спагети, макарони и всички подобни ги обожава с доматен сос и кашкавал.

Днес ми е по-свободен ден и съм решила да видя какво има по разпродажбите...

Лек ден на всички!

# 243
  • София
mimi78, миа е 9.5 и то с мокри гащи  Joy
фини сме   love001

поздрав от нас и от братовчедка ни, която е от октомврийчетата:

# 244
Добър ден,

Честито на всички именици!

В къщи парното неработи вече няколко дена и да ви кажа доста е хладничко. Трима майстори викахме и тримата неможаха да кажат какъв е проблема. Вече ми писна от битови проблеми.

За клуба мога да кажа, че от август работи и вече все повече дечица идват. Почти цялото си време прекарвам там и водя децата когато няма парти. Намира се в Младост, но несмея да кажа как се казва,че да не реши някой, че правя реклама и да ме  #2gunfire . Снимките на Велизар са от там.

# 245
Здравейте,
Днес малко повече ще се включа, ама ми е едно криво. Мъж ми се тръшна с грип (наистина е ужасен тази година вируса, пазете се много, 100-кила мъж от раз го събори с температура 39 и страшни болки), малкият засега се държи, аз бях на работа и ги бях оставила на свекърва ми и двамата, ама долу-горе няма сериозни катаклизми от това.
Сиске, не му ли е малко на това дете толкова ядене? Моят ще ми изяде ушите ако само на това кара. Иначе е 10.200 кг и последен ръст 87 см (не дава да го мерят последните два пъти). Четете сега какво изяжда този разбойник: сутрин в 6-6.30 ч 250 мл АМ, в 8.30 закуска една купа попара, кус-кус или нещо подобно, или две филии с кашкавал/сирене/кайма, или огромна купа бисквитена торта, или баница /поне две парчета/. Отделно докато закусваме с мъжа ми крънка и от нашите филии, но в интерес на истината тогава обира само салама или там каквото е отгоре. Ако е бил на попара и не е изпросил много в 10 вече е гладен и тогава давам ябълка или банан. На обяд намаляме малко темпото, т.е. не всеки път яде супа и месото не го харесваме въобще. Но пиле с ориз му е любимото и вчера изяде половин тенджера /поне 300 гр/, а днес яде и супа и второ. За десерт плод. Като се наспи грис, нишесте, плодове, филия или понякога кифла му купувам и я изяжда почти цялата. За вечеря яде супа, или нещо постно каквото съм готвила, понякога минава и само с кисело мляко. Преди да заспи изпива задължително 200-250 мл мляко. Месото ни е проблем било винаги, не го харесва особено, докато сирене и кашкавал яде като разпран. Ако му дам цялото парче би го изял. Когато иска между отделните яденета нещо му давам плодове, навън и солети ама май не съм купувала от есента. Като си иска нещо отива и сам се обслужва отваря си и двата хладилника и шкафа с хляба. Ами това е, не се стряскайте от количествата, не наддава на кила особено, едва от тази есен почна така малко да заглажда косъма иначе все още е с вид на гладно сомалийче /клющави крачета и ръчички и един голям тумбак/.

# 246
Bubka, да ти е жив и здрав лакомникът Simple Smile С глас се смея на поста си. Представям си мъничето с цяла тенджера манджа как похапва сладко-сладко Simple Smile

# 247
  • Варна
Честити рожденни дни на А н и и Пепсън на патерица!!! Всичко най-най-най хубаво!   bouquet

Честито и на всички именници от вчера и днес!!!!   bouquet

Аз имам много работа нещо, а Макси така се е разглезил, явно е в някакъв период, че ме вади извън кожата ми през половин час... а и ме е налегнала някаква депресия... Tired Ма ще се оправим някак си.
Моя разбойник не яде много, а от 2 дена на обяд иска да яде, тоест пие мляко  newsm78 Сам си го иска, а друго не ще. Следобедната закуска я отказва, вечер хапва 2-3 вилици от нашата храна, която по принцип става и за него, и като ляга пие 150 мл мляко и това е.... а е 12 кг и нещо и 85 см... явно ще сме от дебелите, щом не яде, а тежи  Thinking

# 248
Даниеле,ама като ти е в къщата -не е толкова смешно...вече ми се изправя косата,как ще го изхранвам тоя моя лакомник/че Иво е същия-с малки изключения-не обича много ориз,но затова пък месо и салам надушва още от магазина като ги купим/...и вече ме е срамче който е дошъл у нас-все вика:Това дете гладно ли го държите?......снощи след вечеря е похапнал солидно количество сланина/дядото не издържал на гладния му поглед....добре,че не беше много........пък и баткото е помогнал/,а и мляко не яе много/ако няма нещо по бисквитено вътре/...но пък наваксваме със сокове и плодове/на ден кило мандарини се харчат у нас...и бабани -колкото има.....аз сладкото също го крия,ама с тия дружки дето идват на кафе,докато си приказваме и ги нагризе всичките сладки и соленки и пак го пишете едно ядене допълнително............и после се чудя,че акал като новородено/като брой пампи/............а и да кажа,май още сме към11кг и 87-88см.....

# 249
Мерси Даниеле, иначе си изглежда доста слаб и никой не ми вярва, че яде толкова. срам ме беше да напиша, че на 1 и 2 месеца като ги бях оставила да се гледат с баща си един ден за обяд беше изял четири филии принцеси с кайма. Аз съответно попитах, а ти защо му даде толкова и той милия каза ами на последните две филии не им изяде корите, не е чак толкова много.
А Люба и нашия пробва сланина преди няколко дена, като писна да му дам и аз си викам айде той няма да я яде, да ама не, изяде 3 парчета докато я скрия.

# 250
  • София
Ох и ние сме от лакомите. И вечер не можем да опазим масата от нея, минава и краде, бута в устата: салата от кисело зеле, сушеница и салами, хляб, абе въобще каквото докопа. И как ги меша само, яде едновременно салам и бисквити с пълнеж. Нищо не отказва.

# 251
  • София
Ха-ха,и аз се смея на вашите лакомници и се успокоявам.Че и Гого е такъв и вече се чудех как може да е такава "циганска торба"-всичко поред в устата.Снощи рева 10 мин за саздърма Rolling EyesТой е 12  и 200 кг и 87 сантиметра висок.
Друго какво да ви кажа за него,освен,че е невероятна беля и голям инат(май от мен го е взел,та не мога много да му се сърдя Embarassed)
Щом си науми нещо и....не му ли угодиш-тръшкане,викове,рев..ужас.Иначе със спането се пооправи,че преди хич не беше по тая част;спи 2 часа следобяд и вечер не прави много проблеми-ляга към 10 без бой Laughing
Вашите сладури са станали много готини-успях да разгледам малко снимки,после и още ще видя.
Олче,благодаря за слагането на снимките на Гоги,то даже аз се справям с линкчетата Joy(ще ви покажа и други тия дни,ако ви се гледа),но нещо съм пълен профан с другото-исках да си сложа да се вижда в мнението,но ще трябва да прочета правилата и указанията(добре,че ги има и са на език ...като за такива като мен hahaha)
Честито на всички,които имат повод тези дни,да сте здрави,щастливи и богати

# 252
Изтри ми се съобщението,няма нищо айде пак наново.Та сладки неща не давам само в много редки изключения и то много малко,хляб също почти не яде,т.е не по много.има три основни хранения(порция малко по малко от моята знам ли колко грама сигурно 300,може и по малко)и 2 междухранения които по принцип са плодове(така ми е полесно като сме с режим).Явно се е метнала на мен бързо качва а до преди няколко месеца беше в 25 процента за тежест.по веднъж на ден ходи по голяма,навън като излезем прави две крачки и иска да я нося(не че я нося винаги)вече я зарязвам сда си реве).
Какво яде,ето режима:
8:00-закуска(кус ксу,кисело мляко с бисквити или филия хляб,баница,грис не и допада много)
11:00-плод
12:30-обяд(ориз с тиквички има днес,ориз или картофи,манджи или супи каквото съм сготвила,да не са пък много мазни знам ли уж не са готвя си нормално а и солено не обичаме много),кашкавал може и домат и краставица или 1/4 яйце
3.30-плод,може и 200 мл преясно мляко,или солетки,нещо подобно
меду 6 и 6.30 вечеряме с нея.грамажи незнам но яде колкото мен малко по малко ,но сигурно 250 -300 грама си ги изяжда,салата също ядем и може малко качкавал.
Хляб давам ако има супа ,не и угаждам много ако не иска да яде няма да яде и гледам да не давам друго и не давам,ама моя мъмри ако е наоколо.
но става от маса и ако седнем ние като че ли не е яла грам идва да проси,направо е ужас.ако има как постоянно нещо да тъпче ще и е най-добре.незнам,прсто незнам какво да рпавя и как да процедирам,моята май от 8 годишна ми е почнала диетите,не ми се искаше така ,защото помня как съм плакала,но сега съм и благодарна,явно и ние ще сме така.
Рода ни е висок(аз съм 171,не че е много но е нормално).на консултация не сме ходили поне от 4 месеца,тук е ужас в това отношение,лекуваш си детето по телефона.май още нещо щтях да пиша но забравих.иначе сме добре ,все още нямаме кътници,спи си по цяла нощ което си е супер ,но тя от едно месечно бебе си спеше през ноща.и има един след обеден сън,макар че все още реве оттатъка,незнам защо.Не ползвам биби от 6 месечна,заспива си самичка в легото от едногодишна и си ползваме гърнето,само през ноща и слагам памперса че все пак 11-12 часа спи.ами това е около нас.

# 253
Вечерята е пак манджата от обяд.
съжалявам за дългия пост.

# 254
И ние сме от лакомите! Но си ни и личи де. Хич не е малък на килограми. На последната консултация преди 1-2 седмици беше 13.700кг и 87см. Ако реши да откаже някое ядене на половина хич не го и моля. Но рядко се случва.
Ето и снимките от рождения ми ден: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211277&photo=1
Избрала съм само снимки на които мен ме има, че не ми се качват всички снимки. Всички снимки са с различно качество, че пробвахме различни функции на апарата. Иска ми се да снимам с разните му там настройки а не само с автоматичния режим, но още не съм го разучила напълно. Уж настроих апарата да снима с висока резолюция , а всички снимки станаха страшно малки. И установих че размера на снимката е различен в зависимост от опцията с която снимам. Още не мога да му хвана напълно цаката, но ще се науча. А в заведението беше доста тъмничко , а снимките излязоха светли. Затова си казвам че има надежда.  Mr. Green
А днес след обстоен преглед на подаръците ми Иван си хареса най-много ето това:
Утре заминаваме и много ще ми липсвате цяла седмица. Разбрах че в хотела нямало нет. Но ако в съседен хотел има 100% няма да издържа де не надникна в темата.

Общи условия

Активация на акаунт