Ние също сме от лакомниците...
Не съм ходила от 2 месеца да ни теглят - последния път бяхме 12 400 /очертаваме се най-едрите от компанията- да ми е жив и здрав/
Режима:
8-8:30-9 - закуска /круша на гладно, мюсли с нарязана круша и пр.мляко или филийка с чай/
12:30-13 - обяд /кухня от Хер бебе/ днес имаше Лазаня със спанак, но не я уважихме/рядко се случва/, та си изядохме супичката - пилешки дробчета...
15-16:30 /когато се събуди/ кисел, банан, мандарините не ги броя- количества...
и ако кремчето е било леко се започва едно мрънкане и висене пред хладилника... Изрежда - сиааам/салам/, кукукааал/кашкавал, тапи /хлябче/... Днес изяде 6 банички от тези готовите с крем...
Кус-кус и всякакви макаронени не яде, също и грис...
Добре, че са плодовете да закърпим положението...
Ако види някой да яде хляб - отива и краде или се моли като цигане да му дадеш...
19:30-20 вечеря - супичка или от нашата манджа
Не знам дали гледате Острова на "извращението", но този пич- Филип, тази вечер ме побърка... Страшен нагляр... Направо ми идеше да "вляза в телевизора"/така казваше моята племеница/ и да го удуша... Викай "пази Боже" и чукай на дърво от такива...

Тази биба още я "влачим", а и още нещо... Пуснала съм тема в нашите деца... Много ми човърка ръката вечер - направо ме побърква, ръчка си пръста между кокалчетата ми, все едно ми забиват клечки под ноктите... Изобщо не ми е приятно... Това са последствията от това, че спи при нас... Не знам кога ще го отучим... Надявам се на чудеса...
Извинете за дългия пост...
Добре,че засега не и личи,но много ме естрах да не стане дебеланка..

Татко му казва, че до пубертета все дребен е вървял, а сега е 1,83 см, така че има време да расте Румчо.
БРАВО на теб
Добре ги измисляш в 6 сутринта

Голям талант си.Ще си го запазя заедно с това,което