Снежни човеци и бързи шейни, мамо, на Майчо веднага купи!

• 15 993
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Ани, страхотни снимки! Много си фотогенична! Вижда се че е паднала веселба и танци...

Ние също сме от лакомниците...
Не съм ходила от 2 месеца да ни теглят - последния път бяхме 12 400 /очертаваме се най-едрите от компанията- да ми е жив и здрав/
Режима:
8-8:30-9 - закуска /круша на гладно, мюсли с нарязана круша и пр.мляко или филийка с чай/
12:30-13 - обяд /кухня от Хер бебе/ днес имаше Лазаня със спанак, но не я уважихме/рядко се случва/, та си изядохме супичката - пилешки дробчета...
15-16:30 /когато се събуди/ кисел, банан, мандарините не ги броя- количества...
и ако кремчето е било леко се започва едно мрънкане и висене пред хладилника... Изрежда - сиааам/салам/, кукукааал/кашкавал, тапи /хлябче/... Днес изяде 6 банички от тези готовите с крем...  #Crazy
Кус-кус и всякакви макаронени не яде, също и грис...
Добре, че са плодовете да закърпим положението...
 Ако види някой да яде хляб - отива и краде или се моли като цигане да му дадеш...
19:30-20 вечеря - супичка или от нашата манджа

Не знам дали гледате Острова на "извращението", но този пич- Филип, тази вечер ме побърка... Страшен нагляр... Направо ми идеше да "вляза в телевизора"/така казваше моята племеница/ и да го удуша... Викай "пази Боже" и чукай на дърво от такива...  Wink

Тази биба още я "влачим", а и още нещо... Пуснала съм тема в нашите деца... Много ми човърка ръката вечер - направо ме побърква, ръчка си пръста между кокалчетата ми, все едно ми забиват клечки под ноктите... Изобщо не ми е приятно... Това са последствията от това, че спи при нас... Не знам кога ще го отучим... Надявам се на чудеса...

Извинете за дългия пост...

# 256
Ох и ние сме от лакомите. И вечер не можем да опазим масата от нея, минава и краде, бута в устата: салата от кисело зеле, сушеница и салами, хляб, абе въобще каквото докопа. И как ги меша само, яде едновременно салам и бисквити с пълнеж. Нищо не отказва.
Е това все едно за нас се отнася  Joy Добре,че засега не и личи,но много ме естрах да не стане дебеланка..
Шуши-изтървах Острова,я кажи моля те тоя нагъл тип какво направи?  Praynig

Ани- тези подаръци май имат нещо общо с номинацията ти  Laughing  а Ивко страшна занимавка си е намерил.. Joy

# 257
Накрадко Мимозка- имаше клипче, но само със звук, от последната вечер на този Г*з и Златка, от което се разбра, че са правили секс... И този малоумник се опитваше да убеди мацката /Милена/, че не е правил любов, а е било само секс и че обича само нея и тн...
Много ме ядоса това момче... Ходеше след нея и я молеше - прости ми... Накрая започна да я заплашва... Абе, страшен простак!

Да ви пусна едно клипче с моето Дзверче-екстремистче и играта му с още по-лудия му баща:
http://marty2006.multiply.com/video/item/4/Igrata_s_tati_ne_iska_da_svurshva

# 258

Ани- тези подаръци май имат нещо общо с номинацията ти  Laughing  а Ивко страшна занимавка си е намерил.. Joy
Да бе, така ме е яд, че номинациите се провалиха. Направо подушвах победата в моята категория!  Mr. Green

Шуши,гоялм смях тоя Марти!  Joy

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 00:38 от А н и

# 259
Малее Шуши наистина екстремно... Shocked Grinning
А по повод Филипчо  Twisted Evil  Вие пък /или Милена/ какво очаквате от този плужек,който изобщо не работи ,само лежпери и крънка пари от нея.Тя пък др. изумена - му готви,пере,пари печели и издържа,че и за св.Валентин му правила изненади,арабски танци-манци с фереджета,свещи и пр..Цял ден била на работа,после костюм търчала да вземе и да бърза за вкъщи да му прави изненада,а той се прибрал с 1 кола и к"во беше там... ooooh! ooooh!  Аз пък се чудя тая хубава жена как е търпяла този елемент..Иначе от всички там тя най-много ми хареса,доколкото съм го гледала шоу-то.
Ани-приемаме,че си я спечелила,а и 2008 може да спечелиш,подкрепена с толкова аксесоари  Laughing  Само да не спечелиш и честитки  Wink
Хайде приятна почивка -ски или каквото там ви се прави  Wink Grinning

# 260
Честит рожден ден на Ани и Пепсън. Пожелавам ви много щастие, успехи и сбъдване на мечтите ви.
Ани, весело и приятно изкарване на ски (с много секс) почивката. Дано си починете и забавлявате хубаво.
Криси е много лаком. Яде с всеки, който седне на масата. Последно тази вечер яде филия и супа с мен, докато вечерях. По цял ден е при майка и баба и е качил поне 1 кг от както тръгнах на работа.

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,АНИ!Пожелавам ти още много 'груби селски прояви' Grinning,защото те развеселяват сърцето и пазят душата млада!/пък те мъжете трябва да ни свикнат Mr. Green,все така послушен мъж и здрави Ивко и  Ивка/че с тея подаръци си е време/А за стихотворението!Не ме интересува кой го е писал,знам,че е от сърце и мен много ме трогна!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПЕПСЪН!Пожелавам ти това да е последния ти рожден ден далече от любимия мъж,чести романтични срещи с него и съответно резлутат-коледно подаръче-малък Хриско!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ДВАМАТА НИ ТОНИ-ТА!Да са ни здрави и весели момченца!Хрисито е мноого сладка-както винаги,кефи ме това детенце!На Стоянчо доживяхме да видим снимки,най-накрая се осмели Недка-само ще му се радваме,няма да го крадем!А за Пилето-да си вземе поука-тоя хубав ерген къде го крие?
Мами,аз дебели деца/според мерките/не видях.Стига сте се шашкали/еле пък Муцунка,мн си е добре твоята мома-нали сме я виждали!/.Елла яде мнооого някои дни,други-почти нищо,не съм я теглила от 6 месеца и хич не ми дреме колко тежи.
Кратка съм,защото ще ми е дълъг поста-тази сутрин се събудих в 6 и понеже предната вечер Елчо направи много бели,ето какво измислих Laughing
Посветено на всичките ни майчета-зайчета:

МАЙСКИ ОПРАВДАНИЯ

Какво в тази люта,снежна зима
освен бели в главата ти да има?

Омръзна ми да скачам по дивана,
да късам книжките на мама,
да пиша с нейното червило
/нали ми взеха онова мастило/...

Даже ми омръзна телефона
/шшшт,пък и счупих два бутона/,
открих-чиниите се чупят лесно,
в боклука вече не е интересно...

С обувките походих като дама
и стана нещо с токчето на мама!
На тате гледах циферблата
и...падна някакси стрелката!

''Не се изправяй пак в стола!''
''Не дърпай дрехите в Мол-а!''
''Не тичай бос/а в коридора!''
''Не пипай котките на двора!''

О,и още има-слушай само!
Било съм диване голямо:
поснимах с фотоапарата
/а струвал бил една заплата/,
но нещо стана с екрана
и настана страшна драма!

Да се подмажа с листа-
 реших от фикуса да набера.
О,защо ме гледат пак тъй строго?
Та те са толкова,толкова много!

Какво ръчичките да правят?
Вкъщи всичко забраняват!
Ех,трудно е да си почти на две
и да си порастнало дете!

# 262
Страхотно стихче, Ирка! Браво! Много забавно!

# 263
  • София
Добро утро, момичета!
Ирка, ти ли го писа това стихотворение Shocked Шашна ме, не знаех, че имаш такъв талант за стихоплетстване.
А стихчето е супер, толкова е сладко и постоянно се усмихвах, докато го четях, развесели ме начинът, по който гледаш на белите на Елчо Laughing
Ани, честит рожден ден на голяма патерица! Весело изкарване на почивката!
Гледам, че обсъждате мерки. Румката и той доста си похапва, даже все се притеснявам дали му стига храната, защото като му дадеш бисквити или каквото и да било друго между храненията, не отказва и все иска да си хапва. Иначе пък не е дебел, не е теглен от доста време, но май е около 11 кг, 12 със сигурност още няма. Даже и нисичък засега върви, като го мерих с рулетката, беше май малко над 80 см, малко ми се вижда обаче newsm78 Татко му казва, че до пубертета все дребен е вървял, а сега е 1,83 см, така че има време да расте Румчо.
Ако пък започна да ви разказвам за режимите му, откакто е при майка ми, лошо ще ви стане, те защото и нейните са такива, но важното е, че е добре и е здрав. Следобедният му сън е от около 5 до около 8 с вариации #Crazy, а вечер заспива към 12.30 - 1, ама нека, щом така им е удобно, после като го вземем, бързо ще се преадаптира.
Айде до по-късно!

# 264
  • Варна
Леле, Иркаааа, много много много веселко и приятно ми стана от стихотворението ти  Hug БРАВО на теб  Heart Eyes Добре ги измисляш в 6 сутринта  Crazy

# 265
  • София
Леле, Иркаааа, много много много веселко и приятно ми стана от стихотворението ти  Hug БРАВО на теб  Heart Eyes Добре ги измисляш в 6 сутринта  Crazy

aми да, то бременността какво не прави с нас  Flutter

и на мен ми хареса много стихчето и да го запазиш ей! аз на миа й водя дневник и много забавно като чета преди няколко месеца каква е била...те се менят всеки ден  Heart Eyes

пепсън, голяма кукла имаш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и честито на патерица за к р. , на теб ани, също!
за вас:

# 266
  • София
заповядайте на кафе, приятелки  Flutter

# 267
  • Varna
 Иркаааааа, прекрасно е, аплодисменти Hug Hug Hug.
 Първо така се смях, а после взех та си и поплаках.

# 268
Ирка -страхотно е..  smile3501 smile3501 smile3525 Голям талант си.Ще си го запазя заедно с това,което Ани написа за нашия рожден ден. Браво!
Жули е много крива днес и само мрънка и хленчи.Ако мога да разбера какъв е проблемиа и..Сега поне заспа,може и да и се е спяло..
Ванилка мерси за кафето!

# 269
  • София
Ирка, браво! Чудно си го написала  Peace

Мимиз, последните снимки ми доставиха огормно удоволствие, благодаря ти! Ех, как се размечтах за една зимна почивкаааа  Crazy ама - няма  Sad

Общи условия

Активация на акаунт