КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 2

• 29 517
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
Мили баби, слагам този цитат, за да предупредя и вас да внимавате къде и какво пишете, да искате разрешение от въпросната дама, дали да пишете или да си гледате внуците и обезателно да сте на нейното мнение.

Re: За 44-годишната жена с 9 деца...
« #224 събота, 19 януари 2008, 12:20 »   

--------------------------------------------------------------------------------

Да й имам на Бабчето философията-на всяко гърне мерудия!!!! И тя стана съдник на хората!! Бабче, защо не си гледаш внуците , а не да съдиш хората!!! Във всеки случай не е дошла пред вас, жената да проси, или да иска нещо!!!Просто си търси правата!!! И аз да съм и аз ще си търся правата!!!И кой е казал , че тази жена не се справя с децата си???Вие ли го решихте или що!!!

# 151
  • София
Смятам, че не бива да и се впечатляваш чак толкова.
Напълно съм съгласна с твоето мнение и те подкрепям. Явно си много афектирана и считам, че нейното изказване е меко казано безпочвено. Тук е форум и всеки има правото да пише какво мисли, но преди всичко трябва да мислим преди да пишем. В противен случай ставаме смешни.
А що се отнася до това кой да си стои в къщи и да си гледа внуците ??? Моето мнение е, че нашите внуци си имат родители, които трябва да се грижат за тях. Нашето е само помощ, ако ни я поискат !
Аз лично за себе си смятам, че ще пиша там където темата ми е интересна и в някаква степен ме засяга. Що се отнася до мнението  ми - затова пиша, за да изразя моето, а не на някой друг мнение.
А тази 44 год. с девет деца, незнайно защо си мисли, че има повече права от майки с 3 или 4 деца. Всеки сам взема решения за броя на децата, които може да роди, отгледа, изучи !!!
В подобни случаи държавата на никой не е длъжна.

# 152
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
А бе , бабче к'ва е таз пикла дето ще ти/ни дава тон в живота. Я у лево и вземи я наплюй подобаващо. Пикли и комплексарки колко щеш има. Ич да не ти , покажи и това (извинявам се за което)

# 153
О Хулиганче, не съм се впечатлила депресиращо, просто ми стана смешно и съвсем на шега го споделих, дето се казва да ми олекне.
В предишната ни тема въпросната дама ( dianivo) ни питаше дали не ходим по концерти и купони от позицията на млада жена, а в други теми се е представила като баба.
На едно място пише, че веднага щом съпругът и я е ударил го е напуснала, а в друга тема че след бой правели страхотен секс....
Какво да се прави менопаузата не прощава на някои.

Жабче, не е пикла и точно това е смешното.

# 154
  • София
Това не е само до менопаузата !!! То е до манталитет, възпитание.
Няма да цитирам, но във форума е пълно с безумни постове. Ако греша, моля някой аргументирано да ме опровергае.

# 155
Не грешиш, точно затова съм написала "на някои".

# 156
Това не е само до менопаузата !!! То е до манталитет, възпитание.
Няма да цитирам, но във форума е пълно с безумни постове. Ако греша, моля някой аргументирано да ме опровергае.
  newsm10 newsm10 newsm10 И аз съм на това мнение.Атакувана съм ВИНАГИ щом не съм съгласна с нещо от пишещите тук , но не ми пука.Мисля,че имам мнение и го отстоявам ,когато съм права и не се притеснявам да се корегирам когато греша.Ако , разбира се ,доводите на опонента са реални.
                          Бабче,хич да не ти пука.Аз водих един спор с една "датска" мама NikiFin , но много бързо разбрах,че няма нужда да продължавам.Бях афектирана,че разсъждава като прабаба ми. Mr. Green

# 157
  • София
Какво съвпадение !!! Аз също взех участие в тази тема, до момент в който реших, че е пълна безсмислица, да обяснявам, изяснявам, то девойчето не питаше, не искаше мнение - тя си го имаше newsm78
Защо и беше тогава да пуска тази тема???

# 158
Бях афектирана,че разсъждава като прабаба ми. Mr. Green
Ей това и аз не мога да си го обясня. Уж са млади жени с претенции, а има такива глупости, че направо може да ти се изправи косата. Да си кажем честно и голяма простотия има, но явно това е положението.

# 159
Бях афектирана,че разсъждава като прабаба ми. Mr. Green
Ей това и аз не мога да си го обясня. Уж са млади жени с претенции, а има такива глупости, че направо може да ти се изправи косата. Да си кажем честно и голяма простотия има, но явно това е положението.
Споко , от нашите по-умнички и по-хубави - НЕМААА. Laughing

# 160
  • София
Здравейте,баби!Днес и утре съм софиянка и пиша от РС-то на дъщеря ми.Аз съм maselena6.Два дни ще обикалят децата за плочки ,ламиниран паркет и нам кво си още,а аз ще се наслаждавам на компанията на две внучета.Сега момиченцето Катя е сложена да спи,а бати Алекс ми помага да ви пиша.Режима им е страхотен-тотално се разминават със спането.Тъкмо единият ляга,другият става...Няма почивка за дъртите ми кости.
На Никифин и аз съм чела темата и си мисля,че и майката ,и дъщерята имат големи отклонения от нормите за нормалност. С взаимната си омраза убиха всичко детско в мен.Мацките,дето се мразят със свекървите си пасти да ядат

# 161
Хей, милички момичета, я да отржем всички, дето се изживяват като нещо повече от нас, а в същото време са си простно комплексарки! За съжаление, колкото и да сме различни, колкото и да имаме много допирни и свързващи ни изживявания, все ще се намери някоя, която да се опита да се вклини и да всее раздор! Че аз дори и със сестра си имам безкрайно много различия, но се обичаме! А нас ни свързват толкова емоции!!!
Ами я да взема да ви почерпя   cookWine Glass , Wine GlassWine Glass, ! Мама е родена на 20.01., но е записана на 19.01. И понеже навършва 75 години, и понеже безгранично я обичам,  и понеже си е...моя майка, Бог да я поживи и дари с живот още дълги години, та днес ми е едно слънчево на душата и в сърцето и го споделям с чисти чувства с вас!

# 162
Честито! Да ти е жива и здрава майчицата! Да са И леки старините!

# 163
Честито! Да ти е жива и здрава майчицата! Да са И леки старините!
newsm10   Амин, дай, Боже, дай е жива и здрава! Наистина заслужава леки старини, защото винаги е била и е всеотдайна до себеотрицание! Както и баща ми!
А мен ме мъчи безкрайната вина, че съм далече от нея и от татко, че сестра ми е поела всички отговорности и тежести към тях, че аз се грижа ежедневно за свекъра си, да е  жив и здрав, но не и за  родителите си ...Просто - нещата от нивота!

# 164
                           Да е жива и здрава майчицата ти и не се притеснявай,че сестра ти е поела грижите.Аз съм в ролята на сестра ти ,близо съм до майка и татко , но такъв е живота.Тежестта е върху мен , но не мога да искам сестра ми да си остави къщата и децата и да се пренесе в София.Двамата се гледат колкото могат , а аз притичвам между двете къщи / на две спирки са от нас/.Какви две къщи  Mr. Green припкам между четири къщи, в три - по стълбите,ту нагоре,ту надолу. Laughing И се моля да са живи , че не ми се мисли.Ето сега идвам от там и тичам да видя внуците.И щерките са започнали едни ремонти по никое време.Довършват това,което ние не сме успяли.Единствената ми трудност е : като си наумят старите нещо не можеш им го изби от главите.Баща ми едвам проходи и хукна из квартала,няма лед,няма сняг.Ще падне някъде,ама не чува и това си е.
                           Лека вечер и до писане. Peace
                           PS.А какво стана със срещата на софийските бабчета,че май изпуснах нещо??? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт