В градът на седемте тепета,живеят куп бъбриви мами с весели хлапета (Пловдив-14)

• 17 805
  • 292
  •   1
Отговори
# 165

Малта бейбиленда е наистина е по скъп магазин, но количките не са по-скъпи.
  диетичен магазин има и на улица Родопи.
  Във  Вимакса  са евтини дрехите.
 Има и едно доста евтино бебешко магазинче зад денонощните каравани в блока.
Вчера бяхме 3 часа навън, и днес ще излизаме към 12.30.

# 166
Добро утро, момичета!
Искам да ви попитам къде ходихте на микро педиатър, защото ми се пада този месец да ида ида, а незнам къде. Казаха ми за клиниката на четвъртък пазара, че имало специалист ама не му знам името. Моля помагайте Praynig Praynig Praynig
[/qПЕТЪР ПАНЧЕВ РАБОТИ В ВТОРНИК  И ЧЕТВЪРТЪК ОТ 14 Ч. ДО 18 И 30 ИЛИ 19 ЧАСА.

# 167
Добро утро, момичета!
Искам да ви попитам къде ходихте на микро педиатър, защото ми се пада този месец да ида ида, а незнам къде. Казаха ми за клиниката на четвъртък пазара, че имало специалист ама не му знам името. Моля помагайте Praynig Praynig Praynig

казва се ПЕТЪР ПАНЧЕВ  работи във вторник и четвъртък от 14 до 17 часа

# 168
sandcastle, аз знам, че различните кантари могат да дават отклонения, не се тревожи според мен, още повече има значение дали сте теглили бебо с памперс или без, а ако е било с памперс меренето и колко е бил пълен памперса! Blush Hug

# 169
Да, предполагам, че може да е от кантарите! Дано е така! А иначе не го теглят никога с памперс!

# 170
А нас винаги с памперс пък ни теглят! #Crazy

# 171
ORHIDEA къде ходите на консултация?!? За първи път чувам да теглят с памперс  Shocked

# 172
и нас ни теглят с памперс

# 173
  • Пловдив
Нас ни теглиха без памперс в началото, но после почнахме с памперс, после по потник и памперс и така...накрая - с дрехите и обувките  Laughing Коригират цифрата по усмотрение на сестрата.
Добро утро, момичета!
Малта, ти нали не си родила, за какво ще ходиш на микро педиатър? Аз като родих си харесах една от лекарките във ВМИ, всички имат частни кабинети, исках й телефона и така...водих Руми всеки месец при нея - д-р Миланова се казва, кабинетът й е до моста на Герджика в Каршака.

# 174
  • Пловдив
sandcastle, педиатъра решава как ще бъде теглено детето. Нашата ни попита и аз навремето избрах да е без памперс. Така винаги знаех колко тежи. Но от към 11 месечен като влезне в кабинета и почва луд рев, та се теглим в един хранителен магазин под кооперацията ни на ел. кантар, но по боди и после сама казвам на педиатърката колкотежи малкия  Simple Smile

# 175
  • Пловдив
Ние иначе се готвим за рожден ден на малчо и да попитам някой да знае къде се дават под наем официално костюмче -панталон и съко като за 2 годишен? Видях във Вис виталис струват 35 лева ама не ми се купува че ще пораснем и освен сега за рожденния му ден няма да влезе в употреба! Мислех си да отида до брачното до четвъртък пазара там ли да попитам? newsm78
Неонка, виждам, че никой тук не ти е отговорил, аз също не мога да ти помогна, но пробвай да си зададеш въпросът тук  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=244268.220;topicseen

# 176
ORHIDEA къде ходите на консултация?!? За първи път чувам да теглят с памперс  Shocked

В поликлиниката до ресторант Стадиона ходим-ама като чета не сме единичен случай да ни мерят така.

# 177
Катерина78 Доки ми каза че трябва да ида, за да прегледа бебока докъто е още в мем на 3Д 4Д . Може да не съм разбрала и аз  Embarassed

# 178
  • Пловдив
От есента живот и здраве най-вероятно ще ходим в  детска градина "8 Март".Моля кажете отзиви за госпожите коя харесвате коя не Аз не занам и кои ще поемат първа група,но все пак да знам имена ако имам право на избор

# 179
  • Пловдив
Здравейте и от нас....хубава разходка си направихме сега от 15 до 17 и моето злаце още спи на стълбището  Mr. Green не се чудете ние сме в къща и напоследък винаги като излезем той си заспива така хубаво че аз умалявам,започвам да замръзвам,стъмва се и се налага да го прибера и си откарва по още час навън.....
Колкото до меренето sandcastle не се тревожи и аз мисля че е от кантарите,едва ли е отслабнала малката шушулка и аз ходих и във Вела и при личната и все даваше различни кг,сега последните 2 пъти само при педи се теглим и така съм спокойна,нмакар че той пак малко качваше но пък е достатъчно до скоро бяхме само на кърма а и колкото иска толкова важно е да са здравички иначе и аз се бях шашардисала по едно време като беше качил само 65 гр но какво да се прави,ще сме финни кавалери  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт