В градът на седемте тепета,живеят куп бъбриви мами с весели хлапета (Пловдив-14)

• 17 797
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Пловдивски майчета.Бих искала да се присъединя към вашата групичка.

Имам син , казва се Мартин.Роден е на 26.07.07г. Утре става на 6 месеца.
Ние живеем до Новотела, по точно на ул. Карловска - зад магазин НЕВА.Много ще се радвам като се затопли времето да се срещнем и да се запознаем.Ако някой иска да си пишем по скайп , да ми пише на лични.

Много целувки от мен и Марти.

# 181
Ох и аз сьм родена на тази дата Crazy

Да ти е жив и здрав малкия льв и много да се гордееш с него.

# 182
nedka, добре дошла! Терминът ми беше на 26ти, но Вики се появи на 18ти.  Hug
Ако искаш можеж да пишеш и тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260840.0;topicseen

# 183
Ох и аз сьм родена на тази дата Crazy

Да ти е жив и здрав малкия льв и много да се гордееш с него.

Мерси  newsm51

# 184
      nedka добре дошла при нас и честита месечинка на малкия МАРТИ

# 185
Добре дошла на мама Недка   bouquet

И ние сме по разходки. Чак не ми се прибира. От кога не е било такова приятно времето.
За тегленето- определено за различните стойности е от кантарите  Peace Колкото и да претендират, че има строг контрол върху бебешките везни специално, не е вярно. Аз съм се занимавала с продажба на медицинска техника и знам какво се ползва от докторите. Така, че може да се вярва само, ако се теглите на един кантар  Peace А пък тегленето с памперс е много субективно, при бебетата по точно, защото всеки грам е важен. При по-големи деца мисля, че няма проблеми наистина, но нас винаги ни теглят голички.

# 186
  • Пловдив
Добре дошла на Недка.
Ползвали ли сте памучни пелени Бамбино мио  за многократна употреба,има ги в сайта на Данет магазин  http://shop.danet.bg/images/bambinomio_nappy_prec_3.jpg
и
 знаете ли дали ги продават по магазините в ПЛовдив?

# 187
Благодаря ви мами за топлото посрещане и за пожеланията.

Черпим ви с тортичка. smile3510 На мама сладкото съкровище днес навършва 6 месеца !

Целувки от нас.

# 188
  • Пловдив
Привет на всички мами !

Отдавна се каня да пиша и чак сега се реших.

Ако нямате против бих желала да се присъединя към пловдивската бандата.

Аз живея до ВХВП. На ул. " Янко Сакъзов ".

Ние днес имаме юбилей - цели 2 месеца Laughing

Затова моля почерпете се за наше здраве - кой с каквото предпочита:   Misc Baby Bottle   party023  beer  Wine Glass  Popcorn morning  cook  cheers

# 189
Здравейте мами и бебчовци !

Да се похвалим - Марти от една седмица пълзи на заден ход , а от днес пълзи и напред. На заден ход за нула време е пропълзал от единия край на кошарата ( която е 1,50 м.дълга) до другия.На мама момчето.
От вчера започнах да го слагам да стои седнал, но на мама хитрушкото постоянно се приплъзва напред и ляга.
От днес започнах със месните пюрета.Мисля около една седмица да му давам пилешко , а след това и заешко.
Ние още не сме давали попара!Но и на това ще му дойде времето!

Добре дошла на Mama Boby и нейните сладури , и честита месечинка !

Ето и няколко снимки от нас :

Целувки от нас! smile3521

# 190
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile
Добре дошли на Недка и мама Боби:)
Честити месечинки на сладките ви бебочета Simple Smile   bouquet  smile3510
Браво на Марти за пропълзяването Simple Smile И моето Мите пълзи на заден ход  Mr. Green но сме малки още за сядане,макар че си купихме столче за хранене но само на най-легнало положение.Недка много сте напред със захранването,може да сте почнали ние почнахме преди 20 дена и днес въведох оризова каша,иначе ядем само тиква,картоф и морков,и от 5 дена круша като десртче Simple Smile
Хайде весела вечер на всички Simple Smile
Ето една снимчица в новото столче Simple Smile

# 191

Добре дошли на Недка и на мама Боби.

# 192
Добре дошла на мама Боби. Честита ти малка месечинка   bouquet
Честита месечинка и на Марти.
Силве, какво ви е столчето и това ли е най-легналото положение. Имам в предвид поне до наклона на кошницата за кола докарва ли го?

# 193
  • Пловдив
Момичета, благодаря за топлото посрещане ! Hug  Hug  Hug

# 194
  food010 morning ДОБРО УТРО на всички да се похваля купих си количка newsm44 и в събота бяхме на истинска разходка голям кеф Grinningно вчера много духаше и не посмях да излеза днес като гледам пак ще е такова време Cry ЛЕК И СПОРЕН ДЕН НА ВСИЧКИ аз пак се захващам newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes

Общи условия

Активация на акаунт