В градът на седемте тепета,живеят куп бъбриви мами с весели хлапета (Пловдив-14)

• 17 795
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
toni_bo много благодаря   bouquet Ще видя как ще си запиша час, че се излагам вече, а и още не знам пола не бебока и ще се пръсна от любопитство.
Ааааааааааааааааааа и да не забравя да ви почерпя момичета!!!   party023  food010 в събота остарях с още една годинка  Laughing
Лека седмица от мен и повече слънце

# 196
ето най накрая схванах как да сложа снимка на малката Blush

# 197
Отдавна не съм се включвала в темичката. Даже гледам че фигурирам още като бременна мама Joy
Ние сме добре гледаме се, и обещаваме по честичко да ви навестяваме  bouquet

# 198
toni_bo много благодаря   bouquet Ще видя как ще си запиша час, че се излагам вече, а и още не знам пола не бебока и ще се пръсна от любопитство.

моля няма за какво пиши после какво са казали и дано пола е това което искаш макар че няма голямо значение пола поне за мен де аз до последно не исках да ми казват но си знаех че ще е момиче

# 199
Привет на всички пловдивски майчета и бебчета Hug много бих искала и аз да се присъединя към  всички пловдивски бъбриви мами с весели хлапета  Grinning Аз живея в "Тракия" и имам едно палаво ангелче което се казва Тодор на 2г.3м. Много,много  целувки на всички бебоци newsm51

# 200
Привет на всички пловдивски майчета и бебчета Hug много бих искала и аз да се присъединя към  всички пловдивски бъбриви мами с весели хлапета  Grinning Аз живея в "Тракия" и имам едно палаво ангелче което се казва Тодор на 2г.3м. Много,много  целувки на всички бебоци newsm51

добре дошла сред нас

# 201

Добре дошла сред нас!

# 202
  • Пловдив

Добре дошла сред нас!
И от мен добре дошла ще се радваме да сие увеличим  smile3525

# 203
Браво на теб аз още немога да влезна в час с това! Heart Eyes

# 204
  • Пловдив
Браво на теб аз още немога да влезна в час с това! Heart Eyes
Влизаш в някои от сайтовете за качване на снимки например тук : http://www.picvalley.net/index.php?PHPSESSID=16e1a349d94d31869406da3bf4b36ba9 копираш после този код :PHPBB код с thumbnail или в подписа си и готово
Може и в http://www.glitterfy.com/ Успех   bouquet
Ето една снимка и от мен:)

# 205
мерси сис7   bouquet

# 206
 kaffeetrmker_2 morning  food010хайде пак ДОБРО УТРО, лек и спорен ден на всички

# 207
  • Пловдив
Лек и слънчев да бъде! Приятни разходки на всички! Grinning

# 208
някой знае ли добър дерматолог или къде правят лазерно лечение на акне Sadнищо не помага след като родих съм като мусака в лицето Cry Cry

# 209
D-r Kostov 0887726426.Zvanni mu sled 10 dni , v momenta ne e v Bulgaria.
Izv.che pisha na latinica,kirilicata mi izchezna.

Общи условия

Активация на акаунт