В градът на седемте тепета,живеят куп бъбриви мами с весели хлапета (Пловдив-14)

• 17 790
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
благодаря ти много той има кабинет на ,,Васил Априлов''нали?

# 211
  • Sofia
Здравейте, пловдивски мами!
Аз съм 50:50 Пловдив и София  Wink
По принцип сме от София, но работим тук.
Искам да ви попитам къде има магазин на Бенетон, защото освен Центъра нищо друго тук не ми е познато.
Иначе живеем в Кючук Париж на ул. Бугариево. Ще се радвам, ако има мами наблизо  Wink

# 212
Мами от Пловдив помагайте! Трябва да намеря спешно гранофурин, а не знам къде има ветеринарни аптеки, опитах в гугал но не се справям добре! Малкият ми син е с жестока ангина, лекарката каза, че ще помогне ако го намаже с това мазило , но не се намирало в обикновенните аптеки! Ако някоя мама има и впечатление от лечението с Гранофурин , може да сподели  , ще й бъда много благодарна!

# 213
за съжаление не мога да ти помогна с Гранофорина но аз всяка година съм с жестока ангина и се лекувам с септадин и ми помага.ако не можеш да намериш гранофорин пробвай с това на мен действа и то 100%

# 214
Гранофорин доста трудно ще намериш защото доколкото знам е спрян от производство.
Иначе тук намерих една тема за ангината, може да погледнеш стара е но с друго не мога да помогна Rolling Eyes Peace
http://209.85.135.104/search?q=cache:ktRVortDpacJ:www.bg-mamma.c … ;ct=clnk&cd=4

# 215
  • Пловдив
Мами от Пловдив помагайте! Трябва да намеря спешно гранофурин, а не знам къде има ветеринарни аптеки, опитах в гугал но не се справям добре! Малкият ми син е с жестока ангина, лекарката каза, че ще помогне ако го намаже с това мазило , но не се намирало в обикновенните аптеки! Ако някоя мама има и впечатление от лечението с Гранофурин , може да сподели  , ще й бъда много благодарна!
За първи път чувам  Shocked Иначе ветеринарни аптеки много - има една на Четвъртък пазара (като питаш ще ти кажат къде е точно), има една под нашия блок - ул. Петко Д. Петков 42, вх. Б, близо е до детската кухня на Богомил. На ЛС мога да ти дам подробности.

# 216
Благодаря ви мами за отговорите! И аз за първи път чувам за Гранофурин, да не говорим ,че се опулих ей така Shocked като ми каза докторката къде да го търся ,но нуждата какво ли не прави!! Ще опитаме и това , защото алтернативата е инжекции,  но от тях предния път повече от месец сънуваше кошмари и изпадаше в истерия! Сега ще изтичам до Четвъртък пазара да проверя!  bouquet

# 217
На мен като малка много често ми мажеха гърлото с гранофурин. В последствие обаче го отрекоха и до колкото знам не се произвежда вече. Ефект обаче почти винаги имаше от него.  Peace

# 218
благодаря ти много той има кабинет на ,,Васил Априлов''нали?

Да , на "Васил Априлов" срещу Полицейското му е кабинета,наистина е много добър и не го казвам защото ми е приятел.Потърси го в понеделник другата седмица.

# 219
  • Пловдив
Shantal   добре дошла! аз живея на Петко Войвода ,близо е до била.На картата видях вашата улица,не сме много близо,но ще се радвам да се запознаем.Излизаш ли на разходка вече или бебчо е малък още?И къде ходите ако излизате?

# 220
Мили мами,
тази тема ще бъде пусната от модератор в Клюкарника,но бих желала и тук са споделя проблема.
На моя близка приятелка майка и е във ВМИ в спешно състояние и се нуждае от кръвопреливане утре.Проблемът е,че жената е кръвна група АБ+  а в Кръвна банка нямат такава кръв.
Търсим СПЕШНО датител с кръвна група АБ+.
Знам че много мами ще се отзоват за помощ,затова уточнявам,че за съжаление хора с друга кръвна група не могат д помогнат в случая.
Телефонът на моята приятелка е 0899711115 - Боряна.
Нека който има възможност да помогне, да звъни директно на нея.
Благодаря ви предварително!

# 221
Благодаря ви мами за отговорите! И аз за първи път чувам за Гранофурин, да не говорим ,че се опулих ей така Shocked като ми каза докторката къде да го търся ,но нуждата какво ли не прави!! Ще опитаме и това , защото алтернативата е инжекции,  но от тях предния път повече от месец сънуваше кошмари и изпадаше в истерия! Сега ще изтичам до Четвъртък пазара да проверя!  bouquet
Преди много време го е имало в обикновените аптеки,после е спрян.Моята педиатърка също беше изписала на децата ми за червено гърло от ветеринарната аптека да мажа бибите им с него по три пъти на ден(бяха на няколко месеца)Аз също се  Shocked,но се консултирах с професор по ветеринарна медицина,който ми каза,че това  е супер чист продукт и лично той си е лекувал децата само с него PeaceЗа 2 дни децата ми се оправиха Peace

# 222
Значе сега този гранофурин го има във ветеринарните аптеки ли?
Аз имам но той е от 6 години и го крия във банята на тъмно и скоро не съм го използвала освен като се подсече малчо го мажех но преди 6 години точно зо щерката за гърлото и го купувах първо помагаше но после посвиква гърлото и не помага - след три-четери боледувания в рамките на три четери месеца! Моята от четери месечна все болна беше -всеки месец!

# 223
  • Sofia
Shantal   добре дошла! аз живея на Петко Войвода ,близо е до била.На картата видях вашата улица,не сме много близо,но ще се радвам да се запознаем.Излизаш ли на разходка вече или бебчо е малък още?И къде ходите ако излизате?

Обикаляме безцелно из улиците в опит да се загубим  Mr. Green
Ходихме и до един парк, който се намира до ресторант "Шармант", но и Билла знам къде е , така че няма проблем да стигнем до там

# 224
Shantal, в Плд няма магазин на Бенетон. Поне аз не успях да открия. Ако разбереш къде има ще се радвам да споделиш. И добре дошла сред нас  Hug
Ние днес направихме голяма разходка от 10 до 17 и сега бубето спинка блажено. Дано да се оправите бързо с тези болести. О този гранофурин при възрастни действа ли и как си прилага? Че брат ми е вечно с ангина и е ужасно.

Общи условия

Активация на акаунт