Гоблени-15

• 42 977
  • 495
  •   1
Отговори
# 255
добро утро ,кетри:)
Само аз не я харесвам, но това си е мое мнение.
Не се нервирай толкова. На мен и Мона Лиза не ми харесва,
но това не прави картината по-малко известна:)

# 256
Момичета,страхотни сте!Направо вьлшебници-на когото каквото му трябва-вие веднага с прьчицата ...и се появява желаното нещо  bouquet
Би ли могьлнякой  да намери наVervaco-Sunflowers and lavender fields,
Mediterranea crosstitch by Derwentwater
John Clayton-Tuscany
Permin-Sunflower farm-харесах ги от www.sewandso.co.uk, от Библиотеката,но реших пьрво да попитам тук,може някой да ги е срещал и освен схема,ако е вьзможно да ми разясни едни  неясности.
Краставата не знам дали е крастава,ама ми се струва,че рамената й нещо са много ьгловато-несьразмерни.За любителите на "голотии"-преди време видях в не помня кой рускоговорящ форум една Рабыня май беше,с гривна на рьката и шията /май/.Стори ми се много красива/то беше набьрзо преглеждане/Ако някой си я спомня,мисля че би заинтересувала някого тук/ако вече не сте я обсьдили,разбира се/

# 257
Здравейте, хайде и аз да се похваля с първото творение, може някоя от вас да го е шила, много е лесен и става много красив. Казва се "Деца на плажа", невероятен е, много съм горда, вчера го дадох за рамка, като си го взема ще го снимам и непременно ще пусна снимка. Сега се чудя какъв да си взема. Нямам опит в свалянето на схеми от интернет, и имам няколко въпроса, трудно ли става, виждат ли се добре схемите и после комплектоването с конците , намирате ли същите.
Лек ден на всички.

# 258
Уф,кьде се наврях Embarassed Rolling Eyes
аз дори не знам защо е "крастава"."Голотиите"ги харесвам да им се любувам,но няма кьде да ги сложа,бих изгобленирала за приятели,ама сьм мьрзелива и много си скрьндзя труда,та май няма да стане.
Ketri,aз по-скоро кьм твоите невени попоглеждам с желание.И какво стана с арабската девойка?Сьблазни ме,сега само надзьртам ,кога ще ме призовеш wavey

# 259
На мен пък краставата ми харесва Heart EyesСамо не разбрах защо и викате така Crossing ArmsВиждала съм я вече няколко пъти ушита и е ок.

Rouz сваляш схемите на компа и ако имаш принтер си ги разпечатваш.Трябва да ти е даден и ключ за конците.Ако искаш ги обръщаш в друга марка със сравнителните таблици.После бързо тичаш до магазина и си готова Joy

# 260
Наричат я крастава, защото така я бях нарекла аз.
От тогава е нещо като забавление между  някои дами да си подхвърлят думата като закачка.
Но не дай си боже , някой друг, извън кръга да я нарече така Simple Smile
 Rouz,
няма нищо страшно в това да си комплектуваш самата ти гоблена.
Повечето схеми в нета са с много добро качество.
Така ,че действай смело:)

# 261
  • в зоната на здрача
Силвеее,те ти тука..китайци  Heart Eyes

Neroli ,от първия ти пост ,чесно казано нищо не разбрах... Tired
А с арабката ,кво да става...ми комплектовам я и след невените я почвам.
Ти не каза нищо по въпроса,ако имаш въпроси питай.. Hug

Хип,мила от рано-рано се опитваш да ми развалиш настроението,но няма да ти се дам.. Flutter
и не си мисли че ще ти купя подарък като за кръсница... Joy Joy

чучулигата,благодаря ти ,май само ти каза в " ефир ",че ти харесва...

# 262
Хипатия, благодаря за схемите  bouquet
Да ви се оплача: пред голяма загадка съм. Свалих си РМ- от тук и уж би трябвало да я има в компа, ама- не. Като опитам да отворя файловете, за които стана въпрос с open with, тази програма я няма в списъка newsm78 И в контролния панел не я виждам. Така част от схемите не мога да чета; ще ми се изясни картинката, ама аз да си поплача.
Хубав ден на всички! Hug

# 263
Опита ли с WinRAR newsm78

# 264
Прасчо,
инсталира ли я?
Трябва да е в Program Files-HobbyWare
Някои файлове се отварят и с една друга програма PCStitch.

Neroli ,
сложих тук
схемата на Пермин.
После ,като имам време ще се разтърся и за другите:)

катенце, не се нерви.

# 265
Ketri, Embarassedами впечатлих се от мигновените положителни реакции на вьпроси и молби и изразих вьзхищението си.
Преди да порьчам oт www.sewandso.co.uk реших да попитам дали някой има схемите или знае кьде да ги тьрся.
Споделих моето виждане за девойката в грьб и попитах за една друга гола девойка.
Това е /май/по-нагледно предният ми пост.Значи ще те следвам с Арабката,само да посвьрша едни стари неща,щото станаха много.
 Ето потвьрждение за моето вьзхищение  bouquetБлагодаря,Хипатия Hug

# 266
Здравейте.Моля някой ако има схемити на гоблена "Сиси"и ключа да ми ги пратиkg75@abv.bg

# 267
  • варненка от София
Катенце, мерсаж! Много си свястна!

Аз се надявам до ден два да изтипосам малката Арабалка на линия, остава ми много малко Flutter.

А тези китайчета доста ми харесаха и ще ги почна в един миг и тях.

Аз да кажа за голотиите - всеки шие каквото харесва, аз лично не си падам по голотии, както и по икони и не шия. Въпреки всичко оценявам труда на всеки един.
Икони има по църквите, а голотии в спалята ни  Blush

Хайде отивам да боцкам Арабелка. Снощи сънувах, че мъж ми ми купил от Ибея Африканката на Ланарте за 20 евро Tired Tired Tired, ех, мечтииии.....

# 268
Момичета кажете как да си поръчам онлай панама. На Милена стил може ли сайта, ако някой е поръчал. При на с освен разграфена и българска бяла панама няма друга, та затова се интересувам как да си закупя.   newsm78

# 269
  • варненка от София
Момичета кажете как да си поръчам онлай панама. На Милена стил може ли сайта, ако някой е поръчал. При на с освен разграфена и българска бяла панама няма друга, та затова се интересувам как да си закупя.   newsm78

Скоро някой беше поръчвал от Милена, аз лично съм поръчвала и панама и конци от гоблените.сом

Общи условия

Активация на акаунт