Гоблени-15

• 42 977
  • 495
  •   1
Отговори
# 285
  • sf
ted_ , ти как поиска доставката?
аз с наложен платеж чрез Б.пощи/ сигурно има значение  newsm78
ако нямам известие до петък, ще отскоча до пощата да не са се замотали те нещо

# 286
исках ги с наложен платеж но мисля че по куриер ще ги пратят newsm78, освен да се опитам да проверя и в пощата днес със сигурност нямах бележка от пощите

# 287
Добрутро, момичета!
Срам ме е, ама не можах да го кача този РМ. Уж го изтеглих, предлагам му крак, той сигурно си мисли, че му подлагам крак, стои и се опъва като магаре на мост (на десктопа).  Joy
Ще опитам и стози РС Stich, па ако компа е пич- ша стане Laughing Впрочем, ако нещо е направено да се чете с РМ, може ли да се прочете с РС, или не е задължително newsm78
Както и да е, де, не съм за жалене- аз и така се нагрухах с много схеми- линка, дето Goody го беше дала за кривите къщички ми свърши добра работа- доста читави схеми има; просто онзи ден съм била безкъсметна и съм изтеглила (единствената) лоша схема.
Хубав ден на всички!

# 288
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile самоналожения ми бан свърши Simple Smile Simple Smile
не е крива къщичка, но може да се хареса на някого http://romca.multiply.com/video/item/18/PirateShip
а вижте какво правя аз - трябваше да довършвам натюрморта, но  Blush

и да предупредя - китайските гоблени (независимо откъде са купувани) не струват  Crazy

# 289
  • в зоната на здрача
Ама ти за какво си имала бан?
И това кога започна да го шиеш?
Що китайските гоблени не струват?
Къде се продават такива гоблени?
И защо не вземеш да си довършиш натюрморта?
Нямам повече въпроси... Joy Joy Joy благодаря..

# 290
  • sf
срам не срам да питам-накакво казвате "криви къщички"?

# 291
срам не срам да питам-накакво казвате "криви къщички"?
Те ти ги, разработки на Мichael Powell Grinning

# 292
 Heart Eyes бана си ги сложих сама - не ми беше ден и като напиша нещо все имаше сърдити  Heart Eyes
започнах го в неделя (13) вечерта - изпратих любимия образ в командировка, а когато пътува съм много нервна=много продуктивна  Blush
китайските гоблени не струват защото панамата е като шкурка, и панамата, и конците не са памук, разнищват се и се късат. не мога да си намеря сантиметъра в инчове и да проверя съмненията си, но имам усещане, че тази Аида 14 не е 14  Crazy (освен, че не е Аида)
китайски гоблени се продават в Китай ( ooooh! май съм виждала и в и-бей)
натюрморта го довършвам от   миналата  Joy минала Joy година (2006) , но нещо не съм достатъчно нервна за да му се посветя  Crazy
 Party май отговорих на всички въпроси  Party а на следващите ще отговоря след като оправя малкия змей (май пампата е по издута отколкото трябва  Blush )

# 293
  • sf
мерси за отговора за къщичките.
вчера пратих мъжо да ми разпечата схемата на Ева, изкарали една стр. и се скапшал принтера, НО ... тази единстрвена стр. е много бледа, някои символи не се различават. имам и още една схема, но там пък нямам ключ  newsm78  маа ша го мисля като ми пристигне панамата и оправят принтера в интернетклуба, че не ми се търси друг  Joy

# 294
  • Cофия
RS,
гоблена със слънчогледите е на полската фирма Orchidea
За съжаление нямам схемата

А няма ли от къде да си го купя? Cry

# 295
ted като чилето струва 0.80 лв. с доставката какво ще ти струва, няма ли да ти излезе по -скъпо ако си го купиш от магазина от вашия град, при нас  DMC е 0.85. Или при  покупка правят отстъпка?
donsyy ти панама ли си поръча? Има ли ограничение какво количество си поръчаш? Rolling Eyes

# 296
RS,
гоблена със слънчогледите е на полската фирма Orchidea
За съжаление нямам схемата

А няма ли от къде да си го купя? Cry
Вчера гледах в каталога на Фервако не го сренащнах и до сега не съм го виждала. Видях че една полякиня и тя го търси от доста време. Може би още не е излязал на пазара. Тъй че трябва да изчакаш още малко може би, пък може и някой да го е срещал, нищо не се знае може да ти излезе късмета. Продължавай да го търсиш.

# 297
  • sf
ted като чилето струва 0.80 лв. с доставката какво ще ти струва, няма ли да ти излезе по -скъпо ако си го купиш от магазина от вашия град, при нас  DMC е 0.85. Или при  покупка правят отстъпка?
donsyy ти панама ли си поръча? Има ли ограничение какво количество си поръчаш? Rolling Eyes
ами от Милена поръчах 1м, не видях да има ограничения.
от гоблените.ком си поръчах ДМЦ за 0.80ст на чиле, ама с доставката 4лв и някаква такса от Спиди и 9 чилета ми изляаоха 12лв  #Crazy вече ще ходя до магазина намясто да си пазарувам- и конци и панама.
сега чаканата панама струва 22лв, ама кой знае доставката колко ще е  Thinking

# 298
мерси за отговора за къщичките.
вчера пратих мъжо да ми разпечата схемата на Ева, изкарали една стр. и се скапшал принтера, НО ... тази единстрвена стр. е много бледа, някои символи не се различават. имам и още една схема, но там пък нямам ключ  newsm78  маа ша го мисля като ми пристигне панамата и оправят принтера в интернетклуба, че не ми се търси друг  Joy
от тук ли си свалила схемите? http://picasaweb.google.com/FIFUSYA/Vervaco75117/photo#5125690865880630850 защото свалих една страничка и ми се виждат добри  Thinking а може тонера им да е бил на привършване  Hug
 ooooh! миналата година (януари 2007) в магазина на ДМЦ конците бяха 75, а на гоблените.ком 80, а в магазина се предлагаха мнооооого цветове панама и лен и всичко - пак се размечтах  Blush

# 299
  • sf
последно в ДМЦ на Женския пазар бяха 0.80ст.
някой от вас ми я прати тая схема. всъщност две от вас. едната е по-светла, другата е по-тъмна. на самия компютър така си се вижда, че е светла и не се различава добре. ама ще видя като тръгна да я разпечтвам пак.

Общи условия

Активация на акаунт