Отговори
# 135
  • София, Лагера
Ноеми, наздраве! Нов месец, нов късмет!
Ама ще се пръкне някоя скорпионка ... такава като Стиляна, че ще се чудя къде да се/я дяна после!  smile3534

# 136
 Заспа Party
Аз да ви кажа НАЗДРАВЕ!  Wine Glass
 И да питам - само мойто ли диване заспива към 22, 30-23,00.  smile3516
 Тази вечер решихме с татито да се поотпуснем, да пиинем, да се порадваме един на друг 1dating, то пък малкия се е оцъклил и дивее ли дивее. newsm32

Ми, сипете му, дееее!  Thinking На бас, шса кротне почти мигновенно!  Mr. Green
Аз тъкмо си мислех да питам, дали ако вместо вода му дам малко вино, разредено с лимонадка, ще съм мнооого лоша майка Thinking

# 137
Хм, Гале, Съкровищата се оказва добър избор - нов е, децата са пред очите ни (ако изобщо се отървем от тях!) и има зала за пушачи/роднини/други приятели. Но пък ви е далече...

Да, така си е, май ще се спра на него.  Peace
Днес им звънях, даже целия ден им е свободен, само събота и неделя им е фул.

# 138
Ним, не знам какъв съвет да ти дам, на нас ни избиха 6 зъба без температура, но пък бяхме доста ревливи.
Дано температурата спадне и се успокойш.  Praynig

Вики днес направи 1-2 самостоятелни крачки от масата към дивана/от мен към тати/ и бяхме много щастливи, а и тя. Mr. Green Heart Eyes Mr. Green

# 139
  • София
Ноеми, наздраве! Нов месец, нов късмет!
Ама ще се пръкне някоя скорпионка ... такава като Стиляна, че ще се чудя къде да се/я дяна после!  smile3534

Ами тогава 1 месец пост и молитва и после действате за стрелец. Ама то нали знаеш - ако е писано да е скорпион, и за стрелец да го мислиш, ще се напъне да си спука водите, само и само да излезе по-рано. Mr. Green

Лелее, изтрещех!

# 140
  • при принцесите
Ух, завидях ви за мъжете, дет поемат вечерната смяна  Mr. Green

Айде лека нощ от мен и внимавайте със зодиите  Wink

# 141
Ним, как е Симона?

В понеделник и Ели вдигна температура изведнъж. Следобед стана кисела, с нетипично за нея поведение. чакахме гости и точно когато започнаха да идват, тя започна да плаче при всеки влязъл. Стана бледичка, очите й едни такива като "сухи" и много топла. Дадох й Панадол и след час си беше кукуряк. Искрено се надявам да е зъбче, но от тогава й няма нищо.
Второто й зъбче е само под формата на връхче, дали може да е от него?

# 142
  • Русе
Noemy - на мен ми харесва второто колелце (някак по-момчешко е). И първото не е лошо - Рали М го има, наистина се управлява лесно, изпробвано е вече  Wink     http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200961&photo=28   
Ним - дано е от зъбче и бързо да се оправя Симонка  Hug
mama V - Йоан рядко запива в 22ч. Винаги е след 23ч - тази вечер заспа преди 10 мин. Лудее им се на децата  Rolling Eyes

# 143
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСКО   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛА   bouquet

ДЕСИЧКА и ВЕСНИ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА ВАС   bouquet
Пожелавам на малките юнаци здравето да е винаги с тях, щастието да ги съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да ги чака зад всеки ъгъл.

# 144
Добро утро!

Честит първи рожден ден на днешните малки рожденици Кристиан, Никола, Миа и Ралица! Да растат здрави и щастливи дечица!  bdbaloni baloni baloni baloni baloni

Ним, как е Симонка? Дано е по-добре!  Praynig

Ноеми, не че вече има значение, ама и на мен първата триколка ми харесва повече.  Simple Smile
Не си спомням кой даде този линк (извинявам се за което) http://mal4o.com/product_info.php/cPath/25_126/products_id/204?o … f2b49edbb55ccfd8c но ми харесва най-много. Става за по-малки деца и за по-големички, музика, сенник...  Simple Smile

# 145
  • София
ЧРД на Кристиан и Никола!
Здраве, щастие, коли и момите - без поли!
  newsm43

Gift Gift Gift Gift Gift

# 146
  • София
Нимско, чакаме те да се пофалиш с дълбок сън и първо зъбче!  newsm78

# 147
Честито Рождение на Криси и Никола! Весели, усмихнати, палави, умни и прекрасни да растат!

# 148
  • София
Честит празник на днешните рожденици! Специални горещи прегръдки за Криско и Никола - да растат здрави и безгрижни, щастливи и усмихнати и наздраве на родителите им!  bouquet

Симона беше с Т цяла нощ. Давам Панадол и за около час сваля температурата, после почва постепенно да се вдига.  Tired Нищо друго видимо й няма, освен че като вдигне температура, става кисела и мрънкава. Като я свали, се заиграва отново. Ще ходим следобед на лекар към 4 часа след следобедния й сън, дано да е само зъб, макар че почвам да се съмнявам. Tired

# 149
Благодаря отново за поздравленията, много сте мили!    bouquet

ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ МЪНИЧКИ РОЖДЕННИЦИ!
ЖЕЛАЯ ИМ МНОГО ЗДРАВЕ И ОБИЧ, ДА РАСТАТ ПАЛАВИ, УМНИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!

Общи условия

Активация на акаунт