Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря леглото "Аделина"?
Къде се намира магазинът Piggy's House?
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря леглото "Аделина"?
-
Къде се намира магазинът Piggy's House?
-
Какви са препоръките за грижа за кожата по време на бременност?
-
Какви са препоръките за силиконовите зърна за кърмене?
-
Какви са препоръките за ниско кръвно налягане при бременни жени?

Особено като седна. Не знам какво толкова не и харесва, ама все пак не мога цял ден права да стоя

Много е хубаво и съм много доволна. Верчо, абе снимки не мога да направя защото съм на служебния компютър а вкъщи нямам нет, но Хриси е пуснала хубава снимка. Ако имате въпроси момичета за леглото питайте 

/. Относно кърменето и естественото раждане - останах с впечатлението, че са за, даже питах главната акушерка на 12ет. дали натискат майките да кърмят на режим или на поискване. Тя обясни, че се придържат към съвременната методика и оставят майката да реши сама. Е да, обаче се оказва, че дават АМ по усмотрение на педиатъра, без май много много да се съобразяват с мнението на родилката. Иначе бебетата са денонощно при майките си като между две стаи има боксове, в които се вкарват, ако искаш да си починеш или нещо от този род. Няколко пъти дневно акушерките ги взимат за къпане и тоалет. Междувременно по твоя преценка можеш да сменяш памперси и т.н.
Но за мен е много важно бебо да е при мен, а и да помагат с кърменето...но ще видим:) Това за АМ определено не ми хареса