Много мина, мъничко остана, през АПРИЛ да стана мама!

• 11 783
  • 309
  •   1
Отговори
# 240
Благодаря ти ritka. Ще погледна, но мисля че и белтък не пишеше. Само седимент съм запомнила.

asja, и аз съм така. Понеже никога не съм имала киселини, в началото реших че е точно това. А доколкото разбирам вече това се казвало рефлукс  Embarassed. Случва ми се вечер и особено ако легна веднага след като съм се нахранила.

# 241
Точно при последната урина гледахме белтък. Нямам високо кръвно, доки не ми е казвал нищо, така че ще трая за сега, дано да няма проблем. Без това другия месец пак ще правим пълни изследвания и тогава ще видим.
ритка мерси за идеите, особенно за кашона под бюрото, още тази вечер ще се оборудвам  Peace
sisee и аз се отказах от Авент, и четох за тези Б-фрее и от тях ще взимам и стъклени също.За болките между краката и аз съм същата, особенно вечер или ако съм лежала (седяла) продължително време ме боли доста, доки ми каза че имам малко стеснение в таза, дано се разширява  Praynig
За контракциите безболезнени само вечер по 1-2 , дай боже така да се запазя  Praynig
Аз ботушите си не ги закопчавам вече  ooooh!
За киселините от 2-3 дена и аз съм така, пари ми много и се връща в гърлото вечер само Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 14:00 от Aquariel

# 242
Привет момичета! Аз днес бях на консултация, и имам една притеснение! Бебата е застанала напречно, така беше и на ФМ на 17.12. Може ли почти месец да не се завъртяла изобщо?!? АГ-то ми каза, че ако остане така може да се наложи секцио, мен това не ме плаши, по скоро ме притеснява, дали ще мога да я износя до края. Според докторката имало вероятност , ако остане така, да имам преждевременно изтичане на околоплодни води. Та...моля ви кажете,  мога ли нещо по-специално да направя за да й помогна да се завърти!  newsm78

Byni, на курсовете, на които ходя ни посъветваха, ако искаме да помогнем на бебето да се завърти, да застанем на колене, да поставим лактите на пода и да допрем чело върху свитите си юмруци, които също са поставени на пода. По-просто казано заставаш на задна прашка само че опираш лактите на пода и си подпираш челото на юмруците. Стоиш така по няколко минути на ден като може и леко да въртиш таза на ляво и на дясно. Опитай, може да ти помогне  bouquet

# 243
 ritka мерси за отговора ,точно това имах нужда да чуя  Hug
Имам питане: Хепатит-а и кръвната група поема ли се от ЗК?  newsm78
за това доколкото знам влиза в първите изследвания които аг-то трябва да направи още първият път,когато отидеш,за регисрация,заедно със спин и още нещо ако не се лъжа.Аз много зор имам с тези изследвания и докторката и откакто намерих таблицата съз задължителните прегледи и изследвания се движа само по нея и док-цата няма каде да ходи .
 ЗА болките в таза,има разстягане,аз започнах да го усещам още към третия месец,все едно наистина се разтягам и болки ниско в корема имах ама изчезнаха в последствие,док каза че защото все още организма се чуди какво става  Laughing ,ама това беше преди,сега доколкото знам пак би трябвало да има разтягане,че нали растат малчуганите.
 ЗА "кашона",използвам компютара, който ми е под бюрото и по цял ден съм с вирнати крака  Rolling Eyes ама вечер пак са ми подути,че то тая телесна маса  Embarassed лесно ли се носи а ? Sick Laughing а пък за ботушите нищо няма да кажа вече съм на едни боти,с ластици  и след като не мога да се свия,познайте  hahaha нашето тати е нашата обувалка  Joy ,горкия като стигнем до момента с обуването и  ooooh! полудява,иначе с килограмите и той не се предава,почти успоредно вървим,аз кача две -той едно  Joy hahaha

# 244
Аз като ги правих лятото, си ги плащах.
Хепатити, ХИВ, кръвна група плащах,а  пълна кръвна картина от ЗК
Само да добавя, че тогава не съм била бременна,а изследванията ги правих преди започване на ин витро.

# 245
ritka мерси за отговора ,точно това имах нужда да чуя  Hug
за това доколкото знам влиза в първите изследвания които аг-то трябва да направи още първият път,когато отидеш,за регисрация,заедно със спин и още нещо ако не се лъжа.Аз много зор имам с тези изследвания и докторката и откакто намерих таблицата съз задължителните прегледи и изследвания се движа само по нея и док-цата няма каде да ходи .

На мен д-рката ми каза, че ще ми ги прави накрая, понеже имали 6 месеца годност  newsm78
Искам да знам дали да споря с нея, ако каже, че не се поемат  Crossing Arms

# 246
кали аз с тази таблица ходя при док-цата
http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm
 и в последствие видях ,че и тя се ръководи по нея  Grinning

# 247
Здравейте на всички!!!Приемате ли още 1 априлско момиче Rolling Eyes

# 248
кали аз с тази таблица ходя при док-цата
http://www.biberonbg.com/info/izsledvaniq.htm
 и в последствие видях ,че и тя се ръководи по нея  Grinning
ми знам я тази таблица, ама тя отсече, че ще ми пуска накрая хепатит и спин  newsm78
Най-много да трябва да си го платя  Shocked

# 249
Добс, добре дошла  Hug

Сетих се още нещо, понеже тази седмица бях на нефролог, мацката ми каза следното. За отоци се гледа сутрин веднага след ставане, а не през деня и вечер защото от тежестта се подуват краката  Thinking

Но момичета, ако нещо ви притеснява, си премерете кръвното и си пуснете една урина за белтък  Hug

# 250
Ето и две предложения от мен:
АПРИЛското коремче вече натежава, бебчо да излиза, вече наближава!
АПРИЛското бебе е вече голямо, скоро ще ни каже "Здрасти мамо"!

dobs newsm51ДОБРЕ ДОШЛА! Разкажи за себе си Simple Smile

# 251
Естествено,че приемаме!!!Добре дошла  dobs_   Peace

Ама тези лекари ,с тези изследвания са за............ #2gunfire Всеки практикува по различен начин,а ние само се чудим всички изследвания ли сме си направили newsm78
На мен например не са ми слушали сърдечните тонове на бебето,а по тази таблица пише,че трябва Rolling Eyes За кръв и урина на 16-ти за 3-ти път ще ми взимат.Гинекологичен преглед ми е правен  веднъж в 4-тия месец  Peace

Колко сме активни обаче........почти я иписахме тази тема Wink

# 252
здравейте мами.вчера  на консултацията ми казаха че бебо е 905гр. и 33см ама пак не се видя пола.ту казваше момче после момиче аз аз се надявах вече да ми каже неща. Sad за шишета на авент и аз си ги бях избрала и сега незнам дали да не ги сменя все пак всички мами около мен ги ползват и са много доволни.

# 253
ми знам я тази таблица, ама тя отсече, че ще ми пуска накрая хепатит и спин  newsm78
Най-много да трябва да си го платя  Shocked
[/quote]
 ами сигурно е преценила , newsm78 че така ще е по-добре ако накрая ти ги пусне.Но мойта лично я усещах как иска да мине метър всеки път  #2gunfire и затова поспорваме, дано да не е такъв случая при теб  Simple Smile и да не се налага да си ги плащаш ти след като ни се полагат.  Peace
 съгласна съм със сиси -ужас са тия доктори.
 Добре дошла на новата мама dobs_    bouquet.разкажи нещо повече за теб  Grinning
АПРИЛското бебе е вече голямо, скоро ще ни каже "Здрасти мамо"!

# 254
На вас правили ли са ви изследване за бактерии, гъбички и такива подобни? На мен ми е направена 1 цитонамазка в началото и до сега давам само кръв и урина - урината може ли да се счита за достатъчен "материал" за такова изследване?

dobs_, както казва Мечо Пух - колкото повече, толкова повече!

Общи условия

Активация на акаунт