Loreal Casting

• 37 306
  • 171
  •   1
Отговори
# 60
  • Germany
Пепи, касиса ли пробва, 12 номер? Стана ли ти равномерен цветът, в смисъл дали има разлика с корените?
Дренка, да. Касиса си намазах. В началото ми се стори, че не е хванал равномерно, но след второто измиване си е екстра навсякъде. Съвсем леко загатнато е лилавото, аз май по лилаво си го представях, но съм доволна.

# 61
БЛагодаря, Пепи! ИЗкушавам се, че в момента съм с черно виоле, но ме е страх, щото 12-ката се води към кафявите тонове. И да не взема да стана с червени корени, надолу- черна. Grinning
От новите бои има някаква слива, която не я знам точно каква е,  но явно е старият касис...

# 62
  • Germany
Аз предният път се бях боядисала в цвят черница или нещо такова беше. Абе доста силно черна си бях и след това сложих касиса, но след около 2 месеца и си хвана идеално. Исках аз това черно виоле, но в момента го нямаше, а не ми се обикаляше за него. Ако ти се е поизмил цвета ще хване, но ако е още плътно черна не съм сигурна...

# 63
Да, черницата е синьо черно. Моето виоле обаче е амончно и затова са опасенията ми. В каталога на КАстинг не знам да има друго, освен касиса. Благодарско още веднъж Simple Smile

# 64
  • СОФИЯ
Момичета ,аз от номер 10 /ebene/ мога ли да сложа, този който е пак тъмен но с лилав отенък /не си спомням номера/

# 65
Ами точно това обсъдихме с Пепи Simple Smile Можеш, явно,, но трябва да поизчакаш да се отмие малко цветът, за да стане равно. ТАка мисля, де

# 66
  • СОФИЯ
Ами точно това обсъдихме с Пепи Simple Smile Можеш, явно,, но трябва да поизчакаш да се отмие малко цветът, за да стане равно. ТАка мисля, де

Явно не съм разбрала . Мислех си ,че говорите за друг номер

# 67
За 12- касис попитах Пепи, да. А в новите този цвят е с друг номер и се казва слива Simple Smile Peace
Ако нямаш наслагана амонячна боя, ще стане, според мен.

# 68
  • СОФИЯ
За 12- касис попитах Пепи, да. А в новите този цвят е с друг номер и се казва слива Simple Smile Peace
Ако нямаш наслагана амонячна боя, ще стане, според мен.

С тази боя съм от както започнах  да покривам бели коси , та ще взема да опитам  този нюанс

# 69
Днес се боядисах (както бях писала по-нагоре с Кастинг - 34 marmotte) - мноого съм доволна - косата изглежда лъскава и точно цвета, който исках. Най-важното е, че цвета е еднакъв и в корените и към края. Също ми направи впечатление, че боята мирише на горски плодове и се разнася изключително лесно. Само се надявам да не се отмие бързо.

# 70
А балсамчето  също е много добро...и как мирише самооо Heart Eyes

# 71
Мда, и балсамчето е страхотно и предостатъчно за дълга коса.

# 72
  • СОФИЯ
Мда, и балсамчето е страхотно и предостатъчно за дълга коса.

А снимчица дали ще е удобно да пуснеш за да видиме цвета  Simple Smile

# 73
Само да вметна, че според мен балсамът не струва. Ако може да съчетаят боята от КАстинг с балсама от РЕцитал-а- най- добре Grinning

# 74
Само да вметна, че според мен балсамът не струва. Ако може да съчетаят боята от КАстинг с балсама от РЕцитал-а- най- добре Grinning
То от коса до коса има значение как ще действа, но моята стана мека като копринена и я чувствам някак си "жива"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт