Loreal Casting

• 37 311
  • 171
  •   1
Отговори
# 75
Да, има. Сега се сещам да добавя, че за моята коса КАстинг не ни мека, ни щадяща, ни лъщяща Grinning Аз може и да съм го писала по- назад в тази тема, или в друга, не помня вече Grinning

# 76
Мда, и балсамчето е страхотно и предостатъчно за дълга коса.

А снимчица дали ще е удобно да пуснеш за да видиме цвета  Simple Smile

Ами не са много качествени (т.е. малко като призрак съм в лице hahaha), защото с телефона се щракнах:

ArrowНа сянка
 ArrowНа слънце

Изглежда черно, но всъщност е тъмно-кестеняво.

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 14:51 от doby80

# 77
  • СОФИЯ
Страхотно ! Кой номер каза че е , прилича на моя /10/

# 78
  • София - Рим и обратно

То от коса до коса има значение как ще действа, но моята стана мека като копринена и я чувствам някак си "жива"  Wink
Точно така е. Да ви кажа аз за какво го ползвам Кастинга, да се посмеете. Ползвам го за съживяване на косата си веднъж на 1-2 месеца, а и за матиране на прекалено изсветлени кичури Sunglasses
Няколко дни след поредното изтормозване с амонячна боя, слагам кастинга (най-светлия вариант, понеже всичките в крайна сметка стават тъмни) и косата ми заблестява като нова, а цвета се изравнява и матира.

# 79
shushi7777 - Casting 34 Marmotte  Peace

# 80
  • София
Има ли руси тонове Кастинг?

# 81
  • София - Рим и обратно
Има, но само на картинката са руси.

# 82
  • София
Аха, значи не си отговарят с това в каталозите?  Rolling Eyes

# 83
  • София - Рим и обратно
Не. Всичките стават тъмни, особено ако стоиш повече от 10 минути. Но пък са идеални за съживяване на косата. Няма пълно щастие Grinning

# 84
  • София
Аз ползвам L'oreal Preference-№ 4...много готин цвят, но не ми харесва, че бързо се отмива и остава червеникав оттенък!Какво ще кажете за L'oreal Casting, ако някой е ползвал най-тъмния цвят в кафявата гама, споделете...има ли червен оттенък? newsm12
Съжалявам, за офа, но боята която ползвам е L'oreal Exellence-№ 4..то едно ли е да помниш, а и аз си я познавам по мацката на кутията!Та ако някой знае от опит нека сподели!Благодаря предварително!!!

# 85
уважаеми дами,незнам дали сте наясна че безамонячните бои са толкова вредни колкото и амонячните,но не  е за пренебрегване факта,че в нашата страна се внасят продукти произведени специално за третия свят и нямат нищо общо с оргинала.Докато българинът не се научи да не вярва сляпо на рекламите, а да търси най-точният за него продукт ще паднат доста скалпове.Мили дами експериментирайте докато стигнете до най_ подходящият за вашата коса продукт.Всички бои се проавят така че,след 20-ия ден да си купите отново иначе как ще се печели?

# 86
Новият Кастинг е вече по магазините и следващия път мисля да си купя от нея (защото сега ми остана от предишните). Не знам колко е по-добра, но аз от стария Кастинг съм предоволна - косата става със супер блясък, дори сега когато съм за боядисване (защото се отмива вече) пак си има блясък. Хубавото е, че се отмива постеменно и навсякъде равномерно, т.е. не става на петна.

simona_i_pepi, мисля, че е малко пресилено твърдението за третия свят, но специално за Лореал мога да ти кажа, че по-добра боя на българския пазар няма. И оценки би трябвало да даваш едва след като си пробвал някой продукт, а не да говориш по инерция. Все пак жените, които искат информация за боята в тази тема, биха се подвели. А относно рекламата - едва вчера видях, че новия Кастинг има реклама - и се зарадвах, защото всички, които ползват тази боя с нетърпение го чакаха да се появи на пазара.

...Всички бои се проавят така че,след 20-ия ден да си купите отново иначе как ще се печели?

Ако мислиш, че за Лореал приходите от българския пазар са решаващи.... Напротив, тук масово се боядисват с български боклуци от 2лв, които не се отмиват доживот! Но всеки си преценява. Боклук за 2 лв. или качество за 12 на всеки месец.

# 87
Е, това, че най- добрата боя на бг пазар е Лореал, също е доста пресилено Laughing Боклуци има и от 2, и от 15, че и нагоре лева Wink

Последна редакция: вт, 06 май 2008, 23:42 от Дренка

# 88
Всеки си има мнение...

# 89
Imam vapros4e po tozi povod. Kosata mi e dalgai tamnokestenqva iiskam da q napravq svetlokestenqva. edna boq casting dostata4na li 6te e i izob6to 6te me hvane li?

Общи условия

Активация на акаунт