Удължаване на коса- 3

• 11 207
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Има ли марка косата (още повече когато има много различни цветове от които да си избереш), това вече означава че е мнооого обработвана!
Славче, на great lenghts наистина са от най-хубавите (от доста обработваните).Когато една марка е свтовна, косата се набавя от азия, само от там могат да доставят такива количества. После се прави обработка на косъма за изтъняване,за да придобие дебелината на европейски косъм. Всичко това го казвам от опит. Казвала съм ви в темичката някъде,една приятелка е дистрибутор на great lenghts в германия. Била съм с нея на среща с един от главните шефове там цитирам го - "Ако имаш коса до кръста ще се подстрижеш ли за 1 долар?" - Аз му се изсмях - той каза - "Ето това е разликата между теб и всяка втора китайка!"
Да знаете,че когато косата е на кичури, се губи много при поддръжките.

# 271
Най-големия доставчик на европейски коси е Русия и бившите и републики (Украйна,Молдова..) Сега водим преговори с един голям такъв завод(ако може така да се каже) и ако всичко върви по план ,до месец ще получим доставка. Ще предложа намаление на всички от форума с абсолютна гаранция и смяна при проблем с косата.И на всички,които преди са си взимали от другите ни коси и са имали оплаквания,
Споделям всичко от опит. От 7 години се занимаваме с коси и сме поръчвали какво ли не- от къде ли не,

# 272
А това за марките коси-напишете която от тях искате в google  и вижте колко струва в щатски саит- 20-30 до 50 долара, мога да поръчам на всеки които иска такава

# 273
Да,на мене ми предстои подръжка и ще ми сложат нови 25 кичура.Обаче редовете много ми капят и за два месеца хвърлям косите. Rolling Eyes

# 274
Веси,вие на кичури не слагате нали?

# 275
не, на кичури-не,
ходих при коклин (от шоуто на слави) и доста време ме учи да шия коси в ателието на театъра на армията.
Изобщо с тия гадни коси,които са залели навсякъде, и заради оплаквания на клиентки от наще коси, спряхме да поръчваме от Щатите и изчетох всичко навсякъде за събиране, производство и обработка на коси. И мисля че това ковто ще имаме от другия месец,ще се хареса на всички!!!

# 276
По нататък може да дойда,ама засега тая не ми се иска да я махам.
А танциорките от шоуто на Слави къде си ги слагат знаеш ли?

# 277
... мога да поръчам на всеки които иска такава
Аз искам. Да Whistling

# 278
... мога да поръчам на всеки които иска такава
Аз искам. Да Whistling

Аз пък искам да знам откъде мога да си поръчам греат лентс евтино. Laughing

# 279
мога да поръчам на всеки които иска такава

и аз искам   Peace

......до месец ще получим доставка. Ще предложа намаление на всички от форума с абсолютна гаранция и смяна при проблем с косата.

Това няма да го забравиш, нали  Mr. Green

# 280
......до месец ще получим доставка. Ще предложа намаление на всички от форума с абсолютна гаранция и смяна при проблем с косата.

Няма да забрави,сигурна съм.Веси и сестра й са много готини,супер забавни и мили.Ако си докарат хубава коса,ще ходя при тях отново.Когато ме удължаваха целият им ден им беше зает,но аз отидох до салона,защото не съм от София и им обясних и момичетата ме взеха в 9 вечерта.Никога няма да го забравя това.Плитките им са супер иначе,нямат равни в Бг,и дойдоха в хотелската ми стая да ми ги правят 6 часа.

# 281
мога да поръчам на всеки които иска такава

и аз искам   Peace

А? Нали? Whistling

# 282
Great Lenghts е индийска коса,това е сайта им и там пише всичко за нея http://www.greatlengths.net/080115/index.php?idioma=ruso

# 283
Запомнете си мисълта, и заповядайте в
новата темаааааааа Whistling Whistling Whistling Hug

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 21:22 от Руска

Общи условия

Активация на акаунт