Роси Новева е в кома?

• 14 271
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
Тя просто си е такава, леко инфантилна, което разбира се е смешно за жена на нейната възраст. Но очевидно не е лошо момичето. Жал ми е, че така се съсипва..То не е от хубав живот.... Мнението ми за нея се промени( в положителна насока) в мига, в който я гледах във Вип брадър и когато Венета и взе интервю и разбрах, че е загубила майка си в една много крехка и твърде важна за едно момиче, възраст.....

# 151
Алеко, това на аватара ти ли си? Mr. Green

# 152
Що? Не ти ли прилича на Алеко?  Thinking

# 153
Оле горкото момиче - винаги ми е била жалка ама сега ми е жал за нея...

И снощи в "Горещо" уж в болница, ама пак бепе неадекватна  ooooh!

Защо пък да е била неадекватна?
Абсолютно неадекватна беше. Имайки предвид, че беше в болница отпада възможността да е пияна, което говори, че си е чалната принципно. Laughing

# 154
Всеки си има мнение.Може да е била по-емоционална,но неадекватна не бих казала.Много добре знаеше какво говори. Но хубавото е че се разбра,че е така по принцип,а не защото е перманентно пияна,както казват всички.

# 155
Оф, вече ще изпадна в транс  smile3538

# 156
Алеко, това на аватара ти ли си? Mr. Green

Тц, това е любовникът на жена ми.  Mr. Green

# 157
А не предполагате ли, че може да са я 'надрусали' с лекарства, от които да се чувства и изглежда като пияна??  Crossing Arms
Не ме кефи девйчето, ама вие я изкарахте ептен нечовек!!!

# 158
Имам позната ,на която е правена операция на главата .Истината е ,че ги тъпчат с много лекарства и имат вид на наркомани.Говорът им се завалва ,погледа е блуждаещ....................

# 159
Имам позната ,на която е правена операция на главата .Истината е ,че ги тъпчат с много лекарства и имат вид на наркомани.Говорът им се завалва ,погледа е блуждаещ....................

И операция на носа да ти направят (дет се вика), пак може да те натъпчат с упойващи хапове и да изглеждаш като наркоман...

# 160
Оле горкото момиче - винаги ми е била жалка ама сега ми е жал за нея...

И снощи в "Горещо" уж в болница, ама пак бепе неадекватна  ooooh!

Защо пък да е била неадекватна?
Абсолютно неадекватна беше. Имайки предвид, че беше в болница отпада възможността да е пияна, което говори, че си е чалната принципно. Laughing

алкохолизмът води до мозъчни поражения, също

# 161
Да де, може и така да е! Но при Новева това е обичайното състояние. Тя изглежда леко отнесена винаги и бавно си намира мисълта, ползва много паразитни изрази и въобще изглежда си като дрогирана перманентно. Ада ви питам, направиха ли ви впечатление зъбите и! При тръбенето с колко много пари разполага, марковите и дрехи и бижута с диаманти зъбите са и направо отчайващи...

# 162
Кога Роси е парадирала, че разполага с нещо?  newsm78 Ако таванският мезонет, за който се твърди, че е купен от Зографски, наистина е неин, голям срам за покойния милионер. Роси явно не е от най-добрите домакини, но г-н Хотелиерски май се е стискал да й купи боя поне да си боядиса вратата, а не разни заблудени Шушони да си мислят, че съкооператорите й там складират зимнината си. Мизерия неописуема!  Tired

# 163
Ееее, Шушоне! И в ББ все разправяше колко пари имала...Можела да купи нам си кво си. Не съм и ги броила, ама тя сама си го твърдеше.

# 164
Ти ся на Шушон ли ще вярваш или на Роси?  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт