Засмяна НОРВЕЖКАТА дружина посрещна Новата година! - Norge 18

• 16 819
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • България
А за снимките ...вие искате,ама мен толкоз ме поффалиха предварително,аз в действителност не съм чак такава убава Embarassed Embarassed.А и нито имах време да се направя вчера,така че може да се разочаровате,та викам да не ви разбиваме илУзията. Joy
А за самото парти ..в подробности...
Значи бяхме доста хора,им6е много за ядене,никой не остана гладен.И едни танци се вихриха,някой от форума се представиха добре,други не толкова(аз например  Blush).
Много сладки деца и едно бебе кукла имахме на партито,моето  дете не дойде,ама другия път може да го взема.От друга страна,друго си е да купонясваш без деца Wink bowuu Joy Joy

Имахме и много музика,от всички жанрове по малко имаше,та уважихме дори и чалгата Crazy,ма то няма лошо,кът си леееко на градус Grinning

Иначе българите в Трондхейм,много готини и интелигентни хора,изненадаха ме много приятно  bouquet.Винце,не ме излъга,верно. Peace
След партито ходихме на центъра да продължим в заведение,ама то толкоз народ по улиците през деня няма,колкото видях в малките часове #Crazy Laughing.Повечето трудно вървяха по права линия... Joy hahaha
И така ..много смях,направо умрях да се хиля пак,имало и други хора в Бг бандата,които са от нашата кръвна група,та не можах да си взема въздух от смях,мнооооого готино си изкарахме. Peace
Винце,как тЪ намерих,да си жива и здрава,голямо мерси за купона.  Hug bouquet  bouquet  bouquet

# 226
  • България
Добър ден Simple Smile Най-накрая мога да кажа, че се наспах като хората!
Гледам срещички имало насам натам из Норге Laughing Ние всички сме си видни хубавици, някой съмнявал ли си е Joy Joy Joy
Като гледам как се развиват събитията ми намирисва, че все пак ще се срещнем всички форумки поне веднъж Laughing ама следваме норвежкото правило за 3те "т" - Ting Tar Tid Joy
Норка, жилетката ми е купена в Бг, на етикета пише Z2Fashion, така че най-вероятно е имитация Simple Smile Ама аз много си я обичам, защото топли Laughing
Роси,непременно трябва една форумска среща в Осло,може на пролет дори. Peace
Аз имам чувството,че ви познавам от 100 години всички в темата,представям си как ще е,сигурно ще умра от кеф. Laughing
А за жилетката,ами поне имаме еднакъв вкус,видя ли сИга? Joy
Това за трите Т ми хареса,но си е така,де!:D

# 227
Абе аз да не съм мис свят? Я дай някоя снимка насам.....
Ако искаш вярвай, но с Винцето сме една кръвна група и една зодия Joy

# 228
Норче, много се радвам, че ти е харесало партито и че се нави да дойдеш най-вече Simple Smile   bouquet
Аз успях да се наспя, че след толкова празнуване се бях поизнервила от умората :/
Отговорник-фотограф е Роза.

# 229
  • България
Роси,ако си от една кръвна група и една зодия с Винцето супер,много готина кръвна група сте ,ей! Joy
Той и мой Криско е Риби,та вЪ знам. bowuu Joy

Славе,ами и аз много се радвам ,че ме навихте да дойда.Направо си изкарах страхотно,нямам търпение до следва6тия път.
Вие с милото като си тръгнахте,ние постояхме доста,че има6е много храна за изяждане,да не остане зян... Crazy Joy
А после с такси отидохме до центъра,първо мислехме да влезем в дискотека,ма много дътри се почувствахме,някои там бяха амен,амен акрани на  моя син,та ре6ихме да идем в един пиано бар.
А там,познай...,една колежка на Винцето на пианото,много бойна и като почна едни БГ парчета,страхотно,хем и от моя регион (Варна и области Wink).А те не се бяха виждали от доста години и сега изведнъж тя идва в Трондхейм Shocked...Та Винцето затова и падна от стола Grinning,понеже Лора дойде и седна при нас на масата,и на6а Винце кЪт взе да обяснява и да маха ръце ентусиазирана и в един момент от голямото махане,столът и се наклони стремително назад и ние с Лора едва я удържахме.Горката,как не си удари главата,ужас. ooooh! ooooh!А ние докато се 6а6каме,тя ухилена,как иначе. Laughing
Иначе бяхме доста голяма компания,която се запъти към града и като взехме да се хилим всичките като луди в този ми пиано бар,персонала стана ей така #Crazyма нЪ изтърпяха,къде 6те ходят. Mr. Green Twisted Evil

Винцето пък днес  разчиства залата с мъжа си ,но довечера я очаквам да се отчете. PartyБая поразхвърляхме вчера Blush,та не им завиждам... ooooh!

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 19:47 от norah

# 230
Абе аз да не съм мис свят? Я дай някоя снимка насам.....
Ако искаш вярвай, но с Винцето сме една кръвна група и една зодия Joy
Роска....да,ти си от мойта кръвна група... Hugрибките сме супер... Joy
Ще има снимки... Blush  после ще ги кача, и аз не съм мис свят... Joy  

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 01:39 от ЧервеноВинце

# 231
Аххх  какъв хубав купен беше  Heart Eyes
Норче радвам се че ти е харесало мила...благодаря ти за милите думи.  bouquet

И тебе моите приятелки много те хараесаха.... Blush Heart Eyes Hug  Няма да е за последно...пак ще има Hug

А иначе да имаше танци на народите... hahaha

Норче
...издала си за падането...обаче най-интересното е че аз не паднах ОТ  стола  бе... Joy ами  СЪС стола... Joy

Ами Лора като дойде в пауза, и почнахме да ръкомахаме и да си  разказваме смешни  спомени от преди 7 години /толкова време не се бяхме виждали/ Shocked  Аз така се развълнувах...и паднах със стола ... Rolling Eyes

Просто  изведнъж като се засилих да сядам на стола,  за по малко от секунда усетих  че стола ми полита назад и аз с него Shocked  и аз не разбрах как изведнъж се оказах в хоризонтално положение.. newsm78 #Crazy  Joy Joy Joy

Гледам само две ръце които посегнаха да  ме хванат докато аз  аз  паникьосано  воках ...Помоооощ... Embarassed Rolling Eyes  Joy
Лорче и Норче ме вдигнаха..и пак голям смях... Joy Много лафове и смях имаше  Grinning най-вече  през втората половина,тоест когато останахме  в пиано бара. Супер вечер!  Hug

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 22:46 от ЧервеноВинце

# 232
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ех, да ви завиди човек, от 3 години, когато дойдех тук, не съм прекарвала подобна на вашата вечер. Толков ами липсват.
Винце, познай, в момента те пия  Grinning. А НАздраве

# 233
Ех, да ви завиди човек, от 3 години, когато дойдех тук, не съм прекарвала подобна на вашата вечер. Толков ами липсват.
Бобче..наздраве мила  Hug

Бобче
...беше страхотно парти наистина... Joy Много веселие,танци и смях... Blush

Ами айде догодина да идвате у Трондхейм.  Hug  БяхтИ вече у ОслУ, у  Хаугезунд, следващото турче ще е у Трондхеймско... Hug

За спане няма проблеми..ще спите у нас...спални колкото щеш... Joy само гости да има.... Rolling Eyes А ние много обичамИ да идват гости у нас... Heart Eyes

# 234
  • България

Боб4енка,ти от 3, а аз от 15 Sad.Изчака ми се чакането толкоз години...

# 235
  • Stavanger,Norway/ Varna

Боб4енка,ти от 3, а аз от 15 Sad.Изчака ми се чакането толкоз години...

Норче, недей моля те ме обезкуражава.
Да споделя какъв план съм направила за лятото. Оставяме Йована на баба и дядо и се грабваме с мъжо с една кол аи правим една екскурзия по родното черномория, чак до Турция. Специално ше се отбием през любимото ми курортно селце Черноморец до Бургаз и ще се накъсам от хора, танци и бяло винце.
Трябва да се наваксва  Crazy

# 236
  • България
Боб4енка,не сЪ притеснявай,от мойто по- лошо ,не може да стане. Wink Grinning
И аз си наваксвам лятото,ама не е работа,от мераци тогава пък ми идва в повече. Mr. Green

Хайде лека,аз отивам да наваксам малко сън от вчера.  bouquet

# 237
Добро утро Laughing
Алооо, трондхаймките - какво стана със снимките? Ние си чакаме.......
Аз събирам сили за работа - като знам какво е, направо не ми се ходи след обяд Sad

# 238
Аз само да потвърдя, че Палачинкин Марти е един разкош! Вчера го видях на снимка - това дете като ангелче красиво,бе! Моя Мартун вика "Това е момиче! Красиво е като момиче!"  Grinning Как го роди това кукле, бе жена?! С тия руси къдрици...

И още вчера като видя снимките заръчах на Фифича да се стяга, че конкуренцията е сериозна!

# 239
Марйо, ми ей тъй, напънах се и то изкочи грозничко ама после дръпна...  Wink Пък аре сега, и ние не сме за изхвърляне, при все, че бобченка каза, че приличал на баща си...  Wink

Общи условия

Активация на акаунт