Засмяна НОРВЕЖКАТА дружина посрещна Новата година! - Norge 18

• 16 820
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря,добре съм с изключение,че не ме остават на мира децата. Joy А ти как си rkb?

# 211
Днес по-добре. Наспах се, починах си малко. Сега трябва да решим, какво ще правим днес Laughing

# 212
Браво,че си по-добре и решавай по-бързо какво ще правиш през деня.Аз съм си в стаята и умирам от скука ,но може и да пошия гоблен.Е за себе си вече,защото неостанаха,моя ги подари за н.год. но колегите си. smile3511

# 213
В един от магазините до нас има разпродажба - затварят магазина, и мъжа ми има някакви идеи да купим нов ТВ, не че ни трябва.......Сега обмисля колко голям.....

# 214
Я, дайте информация какво се разпродава!
Моя план беше днес да обиколя Стуро-то и да намажа нещо на намаления. Ма Филипе тая нощ се скъса да реве и температура имаше... та не смея да го изведа. Може би са зъби, ма като не съм сигурна! Та докато мъжо се забавлява с поправка на кола, аз тъпея тука. Пардон - не тъпея, Филип ми уплътнява времето с мрънкане!
Бебчо много се радвам да те "видя". Проходи ли Ив?

# 215
Телевизори, перални, печки, хладилници.......Кристиян в един момент се сети за разпродажбата и реши, че ни трябва нов, по-голям телевизор. Но тези, които са останали в магазина са стари модели, огромни.......Така че отложихме тази покупка засега Joy

# 216
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, излюпихме се и ние.
Вчера си гушнах маймунчето на нашето легло и оставихме мъжо на произвола на съдбата в хола. То, взела, че го ударила музата и нарисувал по една снимка портрет на Йована. Ставам, аз той кърти на дивана и изтапанчил портретчето на масата, около него насложил патета и зайчета ( играчки)  Laughing Сега му търся място къде да го закача, че то всички стени заети.

# 217
Значи си имаш мъж-художник Simple Smile Браво на него

# 218
Morning star,какво стана,взе ли решение дали един мъж ти стига или да прокарваме закона овреме. Sunglasses Joy

Ами за ваксините,явно е ново това,аз не съм в течение вече,навремето бяха тройни,така че супер,няма от какво да се страхува човек. Peace

Абе ти прокарай закона пък то има време да размишлявам колко мъже са ми необходими  Joy

# 219
Аз пък да се похваля, че днес се видяхме с Палачинка и Марти и Рогер- мнооооого са симпатични всичките, поговорихме си сладко, младите се упознаха, а Марти се оказа, един малък, сладък, опитен Дон Жуан  Hug
Ето и снимка: (наживо, сме по- хубави

http://images23.snimka.bg/004991011.jpg

# 220
Ето ме и мен от вкъщи.
ААА на живо сме в пъти по-хубави, аз традиционно си излизам гадно по снимки, а бобченка е голяма хубавица.
А Мартин си носи сваляческа жилка, дядо му по бащина линия се е женил 4-5 пъти  Wink Добре, че нямат контакт, че с този потенциал, не знам.
Фифо да се стяга, че сме наддали вече 2 коча и Лада седмица за Йованка  Wink

# 221
Много хубава снимка Simple Smile
Бобченке, браво на таткото Simple Smile
И другите татковци да взимат пример!  Sunglasses

# 222
  • България
Добро утро ! Joy
Някои от нас хич и не са лягали нощес ..викам така и така съм тука,я да поднеса сутрешното  кафе. Mr. Green

Браво на Бобченка и Палачинка!Най- накрая се видяхте,бе,много  сте готини. Hug  bouquet
А Марти е голяяяяям сладур Heart Eyes,аз съм го виждала преди. bowuu

И ние днес не останахме назад!!! Flutter Grinning

Такова парти направихме ,суперррр! Party Party Party
Винце,хиляди благодарности,че ме запозна с  толкова хора и това ,че ме поканихте Hug  bouquet  bouquet
В началото бях леко неадекватна,все пак за първи път виждам толкова българи накуп в Трондхейм. #Crazy Rolling Eyes ShockedДокато разуча кой,кой е,малко бях "скромна" Crazy Embarassed Joy Joy.И тамън да си тръгвам примерно навреме,но... останах,викам сега ми се е паднало да видя хора! Grinning.Какво съ правя на дива  Crossing Arms
И не сбърках,втората част от партито (в малките часове Joy),направо ме разби...
Докато не съм забравила,да ви кажа как Винцето успя да падне със стола в един бар Joy Joy Joy Joy,аз не можах да реша какво да правя в този момент Joy,да я снимам ли или да я спасявам?!Избрах второто,aма ако бях по -чевръста можеше да има и снимка,но все пак добре ,че е жива и здрава. Party Hug Joy

Ако може пак да падне така другия път с целия стол (и краката нагоре Joy Joy Joy),може и да снимам да видИти. Crazy Joy

Малко ми е мътна главата тази вечер Rolling Eyes newsm78 Grinning,затова утре следва продължение.To be continued...

# 223
Добър ден Simple Smile Най-накрая мога да кажа, че се наспах като хората!
Гледам срещички имало насам натам из Норге Laughing Ние всички сме си видни хубавици, някой съмнявал ли си е Joy Joy Joy
Като гледам как се развиват събитията ми намирисва, че все пак ще се срещнем всички форумки поне веднъж Laughing ама следваме норвежкото правило за 3те "т" - Ting Tar Tid Joy
Норка, жилетката ми е купена в Бг, на етикета пише Z2Fashion, така че най-вероятно е имитация Simple Smile Ама аз много си я обичам, защото топли Laughing

# 224
Ааа, ама вие трондхаймки няма да минете така тънко, а къде са снимките. Ние тук спазваме традицията и снимки качваме от срещите, вие се спотайватее.  Naughty
Хайде, хайде чакаме  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт