Засмяна НОРВЕЖКАТА дружина посрещна Новата година! - Norge 18

• 16 799
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
Айде и аз се пиша доброволец! Няма сега да оставим нашето винце да се мъчи сама с купони, ядене и пиене!  Mr. Green

Бях чувала, че норвежкият мъж бил образцов мъж , ето сега и потвърждение получих! Ма на, хората са си отваряли очите, аз като се лепнах за тоя тъмен балкански субект ще търкам сега пода с четка за зъби!  Grinning

Много свежест лъха от пост-а на Милва, та като гледам "следродилната депресия" я е подминала нея! Я, кажете тука у норвежко среща ли се тая депресия? Щото у българско нас всите ни хвана!

# 256
  • Stavanger,Norway/ Varna
ОО, Сватя и питаш, така ме беше омотала мен  Crazy. Ама сега взех, та се сафирясах. Днес в хелзето, се запознах с една жена от черните ни събратя от Юганда  newsm78 (май така беше), много готина ми се видя, не е от зачулените, разменихме телефони и даже вече и някой друг смс. Да видим, ше излезе ли нещо от тая работа. Познати много имам тук и българки даже, ама все неможе да ми легне някой на душата. аз ли не съм наред, незнам  Thinking

Ох опънах една скумрия на скара и чаша червено винце и сега ще разтребва из къщи. Вие какви ги вършите  Grinning

# 257
Ха, стая на една вълна сме!
Аз тъкмо миналата седмица, след инцидента с количката си мислех : Бе, защо тия "нецивилизовани, задръстени пакистанци" са много по-човечни и по културни от "цивилизованите, възпитани и изискани" норвежци!
Ей на има един мургав баща дето всеки ден си прибира момиченцето от училището на Марти. И докато го чака играе със сина си футбол. Винаги когато минавам той спира детето и изчакват да мина. За сметка на това играят ли норвежчета.. минавам на прибежки. И дори като ми вкараха топката в лицето на бебето ми не видях някой да се усети, че нещо нередно е станало!

П.С. За депресията не те питам, ти си си тъмен балкански субект кат мен! И мъж норвежец даже си нямаш!

# 258
Само да разкажа за "инцидента с количката" : Прибирам се от срещата в Осло Сити и слизайки от автобуса, предното колело на количката се заклещва между тротоара и автобуса. Бутам и опъвам - тя се не поклаща. Ани ,Марти вика.Марти, пъшка и опъва тя пак се не поклаща!
20 души седят и гледат съир. Никой не помръдна! 100 часа аз се боря, всички чинно седят и чакат. След 5 мин борба, които на мен ми се видях часове, един минаващ чичко помага на Марти и измъкваме возилото!

# 259
С което не искам да кажа, че норвежеца е абсолютно говедо. А искам да кажа, че не е толкова "велика работа" за каквато се мислят повечето норвежци! Адски ми е обидно, като почнат да ме гледат като някакво нищожество, само защото съм българка!
Палачинка може да ми каже, че е заради мен, щото съм тъпа и задръстена. Аз съм си тъпа и задръстена и ужасна не-европейка, ма те няма как да го знаят това след като не щат 2 приказки да разменим!

# 260
Е, Марйо, не ме обвинявай в такива неща, никога съм казвала, че е заради теб, напротив, все ти казвам, че не е лично, а те просто са си по- задръстени и не знаят как да контактуват с непознати. А като става дума и за чужденци непознати, уравнението им идва с твърде много неисвестни. И те си имат своите плюсове и минуси, не са нито суперхора, нито пък боклуци. Просто искам все да ти кажа, че точно както ти ги слагаш на едро в един кюп, те правят точно същото с теб.
Иначе ако те интересува за пакистанците, сигурно всички, които са живяли по-дълго тук знаят точно защо не са популярни и могат да ти обяснят, но аз гледам да не говоря на последък по темата, защото само се ядосвам и подтискам.
Иначе самочувствието на норвежците им е въздух под налягане, но аз си мисля, че няма лошо и българина да има едно добро, розовобузо, ако и да е непокрито самочувствие. За да престане да се прави на безсмъртен по пътищата и на мефиот по баровете за да избива комплекси за незначителност.

# 261
Е, Палачинчице, знаеш, че те обичам!  Hug
Иначе напълно съм съгласна с последното ти писание!
Всичките тия 100 реда дето изписах трябваше да кажат: Не трябва да слагаме хората в рамка! Няма пакистанци, няма норвежци, няма българи - има добри и лоши хора!

А ти кажи, след норвежко дете хваща ли те депресия или не?  Grinning

# 262
Марйо, подобно  Hug

Аз имах ПРЕДродилна дептесия  Wink

# 263
  • България
Привет,
Днес съм пак хаймана,та нямах време за форума...След това голямо парти взе ,че ми хареса да не стоя у нас... Party Joy
Та тамън се прибрах и вече мисля кога пак да изляза,ех,няма средно положение при мен...
Но моля, не казвайте на мъжа ми !;-) smile3520
Момичета,моля ви и не ме бийте за това,което сега 6те кажа! newsm43
Няма да постваме снимки Confused,поради това,че някои от нас са имали  неприятни случки с изнасяне на снимки в интернет. Sad
Но умирам от нетърпение да се видим на живо с вас и да се запознаем.Ако искате пролетта може да го организираме в Осло. Peace
Отивам да ви чета ,че пропуснах тези дни...

# 264
Привет банда... Hug

Съгласна съм с Деси...решихме да не постваме снимки  тук в форума. А и на живо сме по-убави... Joy
,
 Така че който иска да ни види в екшън  да идва на парти у Трондхейм...  Joy Т'ва е положението  Rolling Eyes

Гледам че вече има подкрепление от някои от вас.. Grinning

Ади идвайте да помагате, че има много за ядене и пиене.. Hug А  аз  не мога  все още да си намеря талията... Mr. Green Joy

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 00:47 от ЧервеноВинце

# 265
Оп, привет и от мен Simple Smile
Да се включа преди лягане.
Днес си купихме телевизор.
Голям и много хубав Panasonic LCD - подарък от бабата и дядото (да са живи и здрави).   bouquet
Сега остана масичка за него да си вземем и май ще посетим любимата на всички ни ИКЕА!
И понеже знам, че стъпя ли там, ще се купят и още куп неща, от сега съм се настроила на вълна шопинг  Joy
То не че толкова гледаме телевизия с него, особено като можем да гледаме онлайн на компютрите, но ... много грижовни баба и дядо - къща без телевизор не можело Simple Smile
Първо ленестулето, сега телевизора.
Да ви кажа не бях очаквала да ме приемат толкова топло и сърдечно, но бабите и дядовците са от друго тесто   bouquet
Чак не приличат на норвежци, но голяма подкрепа ни оказват Simple Smile
А, да, днес си получих и колета от България.
След 2 месеца чакане ... дочакахме си Коледните подаръци  Joy

Розе, нищо интересно нямаше в Сити Сюд, все същите неща, все същите странни развлачени дрехи ...
Но Лидл бе уважен  Sunglasses
Влезнахме да проверим и Europris, че само ни пълнят пощенската кутия, но през цялото време имах усещането, че съм в Илиянци ... дори миризмата беше една такава, навяваща някакви турско-арабски асоциации ... нищо не ми хареса.

Надявам се, че болните са оздравели, ние си лягаме - до утре, момичета   bouquet

# 266
  • България
И тук да 4еститя на една рожденичка Hug Laughing

4естит рожден ден на СЛИВКА ! bouquet  bouquet  bouquet newsm38 Tada  Party Time

# 267
  • България
Кой имал права, кой? Да не чувам такива неща  Shocked . Съпрузите имат единственото право да слушат и изпълняват, да не стане грозно.
И какви са тия купони, какво е това чудо. Вие не се давате там в севера. Аз на коя планета живея не знам. Направо завиждам неблагородно. Ама дръпнах и аз червено винце в събота. С пастърма българска натурална. Чудесно ми се отрази  Laughing Значи навлизам и аз бавно, но сигурно в семейно-битовия алколизиран живот. Много се радвам за което.
В неделя излязохме на разходка с количката, и с бебето вътре. Не бях излизала досега, щото беше валежно и ужасно мокро, а аз не искам някоя кола да ми опръска с кал чудесната количка с цвят сахара. (Разбирай цвят пясъчно жълто, намалено от 8 000 на 5 000 крони). Веднага наизкочиха съседи от тук от там да видят бебето и разпитат за всякакви подробности, вкл. и как се разбират с котката. Тя котката поголяма от бебето, ако иска може да го изяде. Накрая на мен носът ми измръзна и си се прибрах. Та това е отчета за уикенда.
Това с трите Т направо ме хвърли под масата, чудесно.  Joy Трябва да лежи в конституцията, ако питат мен.

Joy Joy Joy Joy Joy
Милва,развесели ме рано сутрин!Ако има конкурс за следродилна история ,без помен от следродилно шашкане веднага печелиш . Hug

# 268
  • България
С което не искам да кажа, че норвежеца е абсолютно говедо. А искам да кажа, че не е толкова "велика работа" за каквато се мислят повечето норвежци! Адски ми е обидно, като почнат да ме гледат като някакво нищожество, само защото съм българка!
Палачинка може да ми каже, че е заради мен, щото съм тъпа и задръстена. Аз съм си тъпа и задръстена и ужасна не-европейка, ма те няма как да го знаят това след като не щат 2 приказки да разменим!

Именно Peace Peace

# 269
  • Stavanger,Norway/ Varna
Жива , здрава и много НАЗДРАВЕ за рожденния ден на Сливка   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт