Засмяна НОРВЕЖКАТА дружина посрещна Новата година! - Norge 18

• 16 807
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Тая Бобченка само четка бащите!  Grinning Връща ни го, дето й рекохме, че Йованка цялата на Никола  Mr. Green

Па ние сме си лични убавици, то се знае!Ей, ма на мен- 170, руса къдрева коса, сини очи и сутиен 75 ДД! Ма що така по снимки излизам ниска и трътлеста?!

# 241
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аааа, само аз ли четкам, мъжо каза за палачинкиния мъж, че е много хубав мъж и че изглежда много добричак  Simple Smile

Трондхайм, много спита и аз д аподкрепя Ркб, напомням за снимките  bowuu

Ркб, казвай Мечка страх ме е не страх и се хвърляй в работната седмица  Laughing, пък дано не е натоварена.

# 242
В Афтенпостен пише, че в момента трябва да вали сняг,а то пекнало едно слънце! Е, какво е това безсрамие! Веднага да почва да вали! (Ако Палачинка пита, как съм разбрала, като не знам норвежки - речете й, че по картинката съм познала)

Забравих да се похваля, че и аз съм купонясвала вчера! Бяхме на коледно парти в мъжовата работа! Защо на 20-ти януари? Не знам! На детето рекох, че дядо Коледа нали е наблизо и прескача до Норвегия по-честичко. Ма той, моя прокурорски внук, веднага надуши работата "Това не е истинският дядо Коледа. Истинският няма часовник!", рече! Освен това тоя дядка беше много стиснат, раздаде по 1 тениска и пакет бонбони от отфърча. А дИтето така се надяваше на Нинтендо!

# 243
Ами аз си знам, че ще е натоварена, затова и не ми се ходи Sad
Marjo, я да не се оплакваш от времето! Много си е добре даже Crossing Arms

# 244
Аааа, само аз ли четкам, мъжо каза за палачинкиния мъж, че е много хубав мъж и че изглежда много добричак  Simple Smile

Хайде бе, верно ли така каза?  Simple Smile Ще му кажа на Рогер, ще му стане кеф, че от как няколко негови <приятели> загрижено искаха да го убедят, че съм го взела заради парите (дето ги няма)  и норвежкия паспорт (дето още не съм го искала) той взе да се съмнява в собствената си атрактивност.
А инак е добричък, от опит знам, ама след 6 години с мен взе да се изтарикатява и той, преди беше по-дащен, сега вика и той права имал... newsm78  Wink

Ей, Марйо, изяде ме с тоз норвежки... ама те във вид на комикси ли правят новините вече... ?  newsm78  Wink

# 245
Кой имал права, кой? Да не чувам такива неща  Shocked . Съпрузите имат единственото право да слушат и изпълняват, да не стане грозно.
И какви са тия купони, какво е това чудо. Вие не се давате там в севера. Аз на коя планета живея не знам. Направо завиждам неблагородно. Ама дръпнах и аз червено винце в събота. С пастърма българска натурална. Чудесно ми се отрази  Laughing Значи навлизам и аз бавно, но сигурно в семейно-битовия алколизиран живот. Много се радвам за което.
В неделя излязохме на разходка с количката, и с бебето вътре. Не бях излизала досега, щото беше валежно и ужасно мокро, а аз не искам някоя кола да ми опръска с кал чудесната количка с цвят сахара. (Разбирай цвят пясъчно жълто, намалено от 8 000 на 5 000 крони). Веднага наизкочиха съседи от тук от там да видят бебето и разпитат за всякакви подробности, вкл. и как се разбират с котката. Тя котката поголяма от бебето, ако иска може да го изяде. Накрая на мен носът ми измръзна и си се прибрах. Та това е отчета за уикенда.
Това с трите Т направо ме хвърли под масата, чудесно.  Joy Трябва да лежи в конституцията, ако питат мен.

# 246
Милва, майчинството добре ти се отразява.   Hug Не споменавай заинтерсуваните съседи пред Марйо, че е чувствителна на тази тема...  Wink
АА, мъжът ми обича да казва, че последната дума винаги ще е неговата и тя ще е <Да, скъпа>  Wink Цитат от един филм  Simple Smile

# 247

.........
Забравих да се похваля, че и аз съм купонясвала вчера! Бяхме на коледно парти в мъжовата работа! Защо на 20-ти януари? Не знам!

Привет на парламента... bowuu Hug

Марйо...вашето нищо не е... Rolling EyesЯнуари коледно парти.. Rolling Eyes А от на мъжа ми работата ще се празнува на 9 феврувари.... Joy

Ще ходим с кораб до   Кристиансунд... Flutter и там ще спим в някакъв хотел целия уикенд  Rolling Eyes  Аз както обичам кораби... Twisted Evil Joy

То в БГ вече е пролет през вефруари..а тия тук са още  в коледено настроение... ooooh! Joy

Ох вече ми омръзна от партита, да  се тъпча  от ядене и пиене ...Помощ!  Rolling Eyes 

Предавам се бе.... Rolling Eyes  Искам почивка....дано не откарат така до май Joy

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 15:17 от ЧервеноВинце

# 248
Кой имал права, кой? Да не чувам такива неща  Shocked . Съпрузите имат единственото право да слушат и изпълняват, да не стане грозно.
И какви са тия купони, какво е това чудо. Вие не се давате там в севера. Аз на коя планета живея не знам. Направо завиждам неблагородно. Ама дръпнах и аз червено винце в събота. С пастърма българска натурална. Чудесно ми се отрази  Laughing Значи навлизам и аз бавно, но сигурно в семейно-битовия алколизиран живот. Много се радвам за което.
В неделя излязохме на разходка с количката, и с бебето вътре. Не бях излизала досега, щото беше валежно и ужасно мокро, а аз не искам някоя кола да ми опръска с кал чудесната количка с цвят сахара. (Разбирай цвят пясъчно жълто, намалено от 8 000 на 5 000 крони). Веднага наизкочиха съседи от тук от там да видят бебето и разпитат за всякакви подробности, вкл. и как се разбират с котката. Тя котката поголяма от бебето, ако иска може да го изяде. Накрая на мен носът ми измръзна и си се прибрах. Та това е отчета за уикенда.
Това с трите Т направо ме хвърли под масата, чудесно.  Joy Трябва да лежи в конституцията, ако питат мен.

Милва...вдигна ми настроението с твоя отчет... Joy Joy Joy По-често да се отчиташ така  Hug  Grinning

Нацелувай бебка от нас   Heart Eyes Hug

# 249
Тъкмо се засилих да питам Милва КАКВИ СА ТИЯ СЪСЕДИ,бе! Развалят имиджа на норвежеца! И тя Палачинка усетила, че съм настъпена по болното място!  Mr. Green
Тъкмо да си помисля, че мен нещо ми има и се светнах - те се интересуват от норвежки бебета, не и от български! Не, че бебето ми грозно, бе!

П.С. Палачинко, на времето са турили картинки, бе жена! Да знаят и простите бушмени от Бг как да се облекат!  Wink

# 250
ААА да бе, аз пък да не се сетя   Laughing

# 251
Милва, майчинството добре ти се отразява.   Hug Не споменавай заинтерсуваните съседи пред Марйо, че е чувствителна на тази тема...  Wink
АА, мъжът ми обича да казва, че последната дума винаги ще е неговата и тя ще е <Да, скъпа>  Wink Цитат от един филм  Simple Smile

Моят пък има една тениска - In my home Im the king
                                                after the wife
или нещо подобно. Подарък де, не че той си има мераци за подобни покупки

# 252
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох вече ми омръзна от партита, да  се тъпча  от ядене и пиене ...Помощ!  Rolling Eyes 

Предавам се бе.... Rolling Eyes  Искам почивка....дано не откарат така до май Joy[/b]

А Аз съм готова да помагам, Винце, давай насам, туй дето ти е омръзнало, здрава ми е гърбината, ще те отменя  Laughing

Палачинке заплаших аз сестрата днес в хелзесташиона, че най- накрая ще се грабна и ще си заведа детето в Хаугесунд, пък да видят те и тя взе, че изрови от някъде имената на двама детски специалиста, специално алерголози и сега в петък, ще си прося направление от личния.
Коментара на Милва за мъжете подкрепям с две ръце. Туй мъжа, не е човек бе, ужас. Дне ссутринта в 4 часа, моя така ми вдигна нервите, че чак запуших. Сега е в немилост и така ще е доста дълго, да види той кон боб яде ли  #Cussing out

# 253
Цитат
Туй мъжа, не е човек бе, ужас.

Хахаха това беше готино  Laughing

Казах ви аз, Хаугесънд не е село като село, ами е лачено  Wink Абе ти мани, ама те много се заяждат помежду си, и преди съм попадала на словестни двубои межди лекари в Хаугесънд и Ставангер, в които става дума уж пациента но всъщност за кой е по-по-най...

# 254
Ох, чета ви и не мога да се включа...

А вие купони, че и новогодишни сте си спретнали!  Joy Спрете се малко, че с това темпо току виж Коледа '08 вече дошла...

Винце, добре че си имала кой да те спали с падането със стола. Ама нямаше да е зле и да има кой да те щракне Wink

Много ми хареса коментара по повод "Да, скъпа", както и кой кой е вкъщи /"след жената"/...

Весело ми е с вас ама вече здраво се спичам покрай тръгването на мъжа ми. А то не остана много време...

Общи условия

Активация на акаунт