Съпруги ,чиито мъже пътуват - 3

• 32 147
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
  • Между гори и планини
Аз ще дойда в събота в 2ч в Донатело.
Съжалявам за днес, че отпадам  Sad

# 151
  • Варна
Аз ще дойда в събота в 2ч в Донатело.
Съжалявам за днес, че отпадам  Sad

Отпадаш ли!Жалко Sad
Тогава до събота Олинце Grinning

Не ми е удобно всеки път да излизам със семействата им и мъжете им някак си като натрапница се чувствам.

И аз така като теб не се чувствам добре ,когато аз съм сама ,а всички други с мъжете си.
Последно когато се чувствах така беше на една сватба,но за мой кавалер бях взела синът ми,е той тогава беше на 1 г. и тъкмо вече вървеше, и аз през цялото време бягах след него.От тогава вече избягвам да ходя по събиранки,мъжът ми когато си е тук само тогава Peace

# 152
аз пък се чувствам почти център на внимание, различна от тях.

# 153
Аз не можах да тръгна сутринта и още съм в Стара Загора!
Съжалявам!!! Ще пристигна много късно и утре си заминавам!

# 154
  • Между гори и планини
Момичета, срещата за днес отпада.
Аз немога да сваря за днес, Пепсин ми се обади, че дъщеря й е вдигнала Т и я взима от градината, Дан4ето и тя закъснява...обадих се на Валя и тя да не тръгва. За друг не се сещам.

Остава уговорката за събота в 2 ч. в Донатело до Общината, живот и здраве!  Grinning

# 155
Ей,много сме несериозни Simple SmileАз тъкмо взех да се обличам и щях да ви звъня като прочетох че отпада.Дано в събота се посъберем,въпреки че аз май съм заета.

# 156
  • Варна
И на мен така ми се ходеше в "Елитис",но нищо пак ще си направим някой ден среща там Peace

# 157
ЛС - от Каприз към модераторите
Моля, профилът ми да бъде закрит.
Благодаря Ви

# 158
  • Между гори и планини
Каприз, защо искаш да ти изтрият профила?
Да не би някой да те е обидил? Не ти ли харесва нашата компания?

# 159
Благодаря ти Олинце, но никого не познавам и
се чувствам неудобно.
Вие всички се познавате,.
Това ме смущава и притеснява.

ЛС. Затова още веднъж моля модератора да ме закрие.

# 160
Това не е нужно, Каприз. Нямаш причина да искаш закриване. Просто не пиши там, където не се чувстваш комфортно. Въпреки че, за да те приемат останалите, трябва да им кажеш нещо интересно, нали  Wink нещо за тях, нещо за себе си, нещо за каквото ти хрумне.....
освен това не е задължително да пишеш, можеш да четеш. Това също не е причина да ти се закрие профилът.
всъщност повечето от нас не се познават, но това не пречи.

# 161
  • Варна
Здравей, Каприз!
Какво ще правиш в събота след обяд?
Ела да се видим, кой на салата с ракийка, кой на пица с бира, да се отпуснем и да си по приказваме час-два типично по женски. Да обсъдим мъжете си, работата им, хубавите моменти и несгодите си като сме сами. С някой от момичетата сме се виждали, но ще бъде по-интересно да се запознаем с нови майчета от форума.
На мен винаги ми е страшно интересно да се запознавам с нови хора.
Ще радвам да се запозная с теб и другите, които дойдат.

Хайде да се преброим, кой идва в събота в пицария Донатело в 14 ч.?

# 162
Здравейте! FlutterХей, софийски мами,ще организираме ли среща?Ако да-дайте идеи за ден,място и час. Hug.Аз от около 4 години съм се движила само в квартала, та съм позабравила хубавите местенца от моминските години,а тогава се ходеше мнооого насам-натам Embarassed Rolling Eyes.
Мога да предложа пицария Дон Вито в Младост 1 на ХМС-та затова вие ако имате идейки за нещо по-добро :казвайте. Hug.valq 78 оздравя ли детенце?Голямата я е хванала някакво грипче със сополи и кашлица, и отделно има и конюктивит.Тъкмо се хвалих,че от както е тръгнала на градина от септември не се е разболявала и тя взе, че се тръшна Wink.Нашият тати в събота заминава за Швейцария и след това съм свободна за срещи Mr. Green.

# 163
  • София
Аз съм ЗА-но да е почивен ден, че да курдисам бебето на свеки евентуално. Ние сме в Люлин и малко ние е далече Младост, но където кажете там, че откак се е родил не съм излизала никъде-никой не ще да го вземе горкия. Та ако свеки не ще, едва ли ще дойда.

# 164
  • Между гори и планини
А така!
После искаме снимки  Grinning
Ще преброим варненки или софианки са по-сериозни за срещи  Mr. Green
Каприз, ако си от Варна, чакаме те в 2ч. в Донатело. Ако искаш на лични ще ти дам тел.номер, за да се обадиш и ни намериш.
То и ние на първата среща не се познаваме, но изненадващо бързо се сближихме  Hug

Общи условия

Активация на акаунт