Съпруги ,чиито мъже пътуват - 3

• 32 144
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
И мен ме бройте за събота.Идвам с малкия разбойник.Пишете някакъв тел.на ЛС за да не се разминем.Каприз не се притеснявай,ако искаш заедно ще отидем.Аз също никой не познавам.

# 166
  • Brokenpromiseland
Ако не ми мине черна котка път всъбота и аз съм на линия в Донатело  Peace

# 167
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте момичета!  bouquet 
Аз съм ЗА софийската среща , та дори и в Младост да е.  Peace yovanka кажи коя събота или неделя може да ангажираш свеки да гледа бебчо, та да се организираме. А за превоза аз не пия , така че ще те взема и върна в Люлин.  Hug

# 168
Аз съм ЗА-но да е почивен ден, че да курдисам бебето на свеки евентуално. Ние сме в Люлин и малко ние е далече Младост, но където кажете там, че откак се е родил не съм излизала никъде-никой не ще да го вземе горкия. Та ако свеки не ще, едва ли ще дойда.
Здравейте.За пицарията в Младост я дадох просто като идея.Ако искате може и някъде в центъра-където кажете.Аз си нямам свеки и баби и ще помоля сестра ми да гледа бебка,а ако не може ще я взема с мен.А пък ако искате дайте идеи за място,където хем децата да поиграят, хем и ние да се почерпим(ако няма на кой да се оставят). Grinning
Ех babka jabka ако знаеш как ги обичам пиците на "Чичовци"-направо ти завиждам че живееш в Драгалевци.Мъжлето като заминава взема колата и с нея ходи до гаража, че взема толкова много багаж все едно отива на околосветско пътешествие, а пък ми няма още доверие да го карам аз и после да се връщам сама с децата ooooh!.Той вярва в това че от жена шофьор не ставало #Cussing out.Та... давайте предложения Hug

# 169
  • София
За мен няма значение коя събота или неделя-всички са ми еднакви, за съжаление. Мама на Жени има да изпраща пътешественик, да каже кога й е удобно, а и Валя от Казичане и тя да се включи да каже, че сега нещо я няма.
За място-да измислим вярно нещо с място за игра-всички имаме разбойници и ще си поиграят.

# 170
МаМа На Жени ми хайде в Чичовци. Аз ще докарам и закарам yovanka , а теб valq_78. Тя каза, е с кола и не мисля , че ще и е проблем да мине да те вземе.  Hug
А останалите софиянки ( sisl_ta_  , тити , juju_kiss , мама емили) я си кажете мнението.....  Thinking
А и дайте да се разберем за коя събота или неделя?  Heart Eyes

# 171
  • София
25-та-маршрутката ходи ли до там? Или какво ходи-как ще идваш от Драгалевци до Люлин. Като сме само с каката ще се превозим някак си.
Хайде и другите софиянки да кажат.
Лека нощ-отивам да си чета книжка.

# 172
Мойто мъж заминава вдруги ден.След туй съм свободна.Предполага се, че ще си дойде другата седмица в събота и в неделя да замине за Турция да товари.Така,че когато кажете.

# 173
Точно 25 маршутка минава покрай нас и покрай площада където е пицарията.  Peace
Да се надяваме на включване на останалите софиянки.  Praynig

# 174
  • Malgrat de mar
Аз съм съгласна по всяко време.Мамите ,които са по-семейно ангажирани да определят деня.
Мойта щерка днес ме сюрпризира с температура,а само от 4дни ходи на градина.

# 175
  • София
Оф и моята цяла нощ кашля-ще гледам да я закрепя.

# 176
Здравейте , момичета!   bouquet
Дайте софиянки да се разберем нещо , а ? Поне тези който се включват в темата да се организираме.  Hug

# 177
Ехо тук съм.Току що изпратих мъжа ми за Германия и вече съм на линия.Малката е по-добре .Ако искате може още тази неделя да се видим в Чичовци.

# 178
  • Между гори и планини
Аз съм много шастлива!
Утре мъжа ми завинаги си тръгва от Хаити!!! УРАААААА!!!
Скоро ще си бъде у дома....нямам търпение, нямам търпение!  Heart Eyes

# 179
  • София
Ехо тук съм.Току що изпратих мъжа ми за Германия и вече съм на линия.Малката е по-добре .Ако искате може още тази неделя да се видим в Чичовци.
казвайте, докато е време да обработвам бабата. Айде Мама на Жени и мама Емили да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт