Съпруги ,чиито мъже пътуват - 3

• 32 108
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
  • Между гори и планини
Тук мъглата се вдигна! Има слънце, времето е меко, няма дори вятър! УРА А А А!!!!
Следобед с малкия най-после ще излезем  Grinning
Дано времето навсякъде се пооправи.

# 91
  • Варна
Само покрай морето още не се е вдигнала мъглата.иначе е около 6 градуса  Peace

# 92
  • Варна
Angel, благодаря за инфото! Съжалявам за това, което е сполетяло мъжът ти.После сигурно е имал големи главоболия за издаването на нови документи.
Моят мъж пък остана само с раницата с документите.Първия самолет закъснява /Щатите/, втория го изтървава/ за Ямайка/ и багажа му заминава за там.Обаче кораба тръгва и мъжът ми го пресреща във Хондурас.После си купува куфар и дрехи и капитана му ги осребри.

sisl_ta_, добре дошла сред нас!

Имам приятелка,чийто мъж сега е за първи път на рейс. Пътува към Валиант. Някой от вас знае ли за сайт следящ техните кораби?

Хайде другата събота 19.01 да се видим.Имам слизане към центъра. Имам час за лазарна епилация в 13.45 и свършвам за 5 минути.После съм свободна.

Данче, ти кога ще идваш?

# 93
  • област Софийска
Здравейте момичета!В София времето е отврат и пак няма да можем да излеземе cold
Мъжът ми се прибра вчера и каза че това му е бил най-калпавият курс до сега-изнън Б-я пътищата били добри,но тук било страшна работа и буксували и цяла нощ ринали и къртили лед и сняг с кирки и лопати. ooooh!
Добре дошли на новите момичета!  bouquet

И моят разправя същото. В чужбина проблеми няма, но тук било ужас. Това е, българска ни работа. Нямам търпение, днес си идва. Привечер сигурно, ама май в понеделник пак. Уж не е 100% сигурно, ама почти... Ще видим дали ще ви се похваля или оплача Grinning

# 94
Здравейте. Надявам се днеска да се разбули още поне малко мъглата за да може да тръгне  мъжът ми от  Испания и да е директен полета до София а не както по празниците до Сарафово и после с рейс до София.

# 95
  • Между гори и планини
Илиева, аз съм съгласна за срещата живот и здраве!
После мъжа ми си идва и ......не ме търсете, заключвам го в спалнята и го връзвам на леглото  Twisted Evil

Ако искаш да подновим темата за срещата, за да се преброим кои ще дойдем.

П.п - как е шарката? Някой чувал ли е Пепсин?

# 96
Да допълна за списака цялото ми име е Сияна и съм от гр София.

# 97
  • Варна
Данчето нали на 16-ти ще идваш?
Този път дано се осъществи срещата.
Роси имаш ми номера ако ти потрябва и аз имам твоя,така че всичко трябва да е ОК Peace

# 98
Здравейте,момичета!И моят мъж пътува към БМФ,но от две години нещо не му се тръгва.Все си намира работа на брега.Последно замества капитана на Калиакра,докато беше в отпуск.Сега кара курсове и февруари ще заминава.Просто не ми се мисли как ще караме без него.Имаме двама сина-Илиян на 10 години и Здравко(адаш на тати) на 3 год.и половина и на тях ще им е доста трудно без него.Ще се радвам да споделяме самотните си дни.

# 99
  • Варна
rodito, добре дошла в групичката на вечно изпращащите и посрещащите!
Да са ти живи и здрави момчетата.Ще се справите, няма страшно.

Олинце, хубава новина и още по-хубави намерения! Ако знае само какво му мислиш! Laughing
Шарката ни отминава и другата седмица са на градина. Другия брат още няма пъпки, но очаквам включване.
Пепсин доста отдавана не е писала.

valqdenis, дано този път не се разминем.
Хубаво е повече мами да се съберем.Дано новите да се включат.

Пратих близнаците на гости при свеки/в другия блок/, не бяха излизали цяла седмица.
И решихме с каката да на пазарим в Кауфланд. На една спирка път е от нас и не ни се носеха чанти на гръб, та трябваше да размразим колата пред блока. С 300 зора я отлепих от асфалта, беше замръзнала в преспите. Като гледам леда ще се размрази май на пролет, толкава е усойно на паркинга.

# 100
Благодаря,Илиева Heart Eyes.А кога и къде ще е срещата,ако мога ще дойда Peace.

# 101
  • Между гори и планини
ако срещата е на 19-ти, няма да мога да дойда  Sad
Хайде да е по-рано  Praynig  Praynig  Praynig

# 102
  • Варна
Аз през седмицата съм на работа, свободна съм само събота и неделя. Съберете се през седмицата, никакъв проблем. Ще съжалявам само, че няма да мога да ви видя. Като си дойде тати съм винаги свободна след работа.

# 103
Данчето не е във вихърът си днес  Sad липсата на любимия ме съсипва...
Бях на работа, както всяка събота, за да не съм си вкъщи... прибрах се чак след 15.00h!
Както и да е!
Приветствам всички нови   bouquet
Още нищо не ми е сигурно, но клони към понеделник - имам проблеми с университета и най-скоро трябва да ги реша! Значи в понеделник май ще пътувам, сутринта във вторник съм във ВИНС-а и може би ще имам време за кафе... е то зависи и времето как ще е?!

# 104
  • ВАРНА , Владисливово
Ехооооооооо , тук съм! Супер Любо нещо се поизложи , за това ме нямаше  #Cussing out

Илиева , разминахме се с десетина пъпки , а аз си помислих , че нещо я е полазило посред зима. Бая се чудих , къде е намерила тези буболечки  Joy Joy Joy Joy
Стягаш ли се? Кога го очакваш твоя?

Честито ни нова темичка!
 Данче , аз имам един лек. Някой беше писал скоро , ама аз да кажа моята рецепта. Всяка вечер по 50-100гр метакса  newsm78 и се чудя вече дали не се алкохолизирвам  hahaha Даже една вечер си правихме с Петя дискотека , тъй както беше се опъпчила - голям смях  JoyЩе се радвам да се запозная с теб на 16.01

Олинце , кога се очаква "земетресението"?

valqdenis, как е зетя?

Включвайте ме на разпивките - идвам!
Добре дошли на новите попълнения в нашия отбор!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт