Съпруги ,чиито мъже пътуват - 3

• 32 112
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Здравей Pepsin!
E супер , че вече сте оздравя ли Hug
Ами как да е зетя Joy имаме си тук един заек и познай к'во става по цял ден  girluu  girluu  girluu
Айде като се видим на срещата ще разправям Wink
На Данчето дано и мине бързо и да видим какво може да организираме за тези дни(за кафе имам предвид) Grinning

# 106
Оххх... толкова ми е тъжно и тежко, нещо се разцапах днес и тази вечер?! Заливат ме едни мисли... кофти ми е за аборта ми и надявам се в малкото време, което ще имаме да се получат нещата, но нали е Божа работа... и така...
И аз ще се радвам да се запозная с вас, само не ми е ясно как ще се свържем като дойда - форумът не е надежден, защото във Варна няма да имам достъп до него  newsm78 ще идвам на 14-15, но още не е сигурно!!!

# 107
  • Варна

Илиева , разминахме се с десетина пъпки , а аз си помислих , че нещо я е полазило посред зима. Бая се чудих , къде е намерила тези буболечки  Joy Joy Joy Joy
Стягаш ли се? Кога го очакваш твоя?
Здрасти, Пепи! Ти се появи най-накрая. От тая виелица и ние 3 дни нямахме нет.
И ние имахме малко пъпки основно по корема и гърба, общо взето мина леко. Да видим другия.
Стягам се, стягам се. Само да се обади и облизвам цялата къща. Тогава ми са най-трудните дни, нямам търпение да го видя, а дните сякаш не минават. Винаги питам какво иска за вечеря и му го правя. Знам, че ще е скаричка, той се е вял на манджи в това БМФ. Каквото си поръча.
Напълнила съм една торба с подаръци и все се сещам за нещо и добавям.
Трябва да си дойде до 10-ина дни.

# 108
Здравейте. Мен пак ме сюрпризираха че не се знае дали ще ги пуснат да излетя и в понеделник а вече ми е много скучно.Ама какво  да правя ще търпя искам по-скоро да дойде март за да може  поне като заминава да имам с какво да си ангажирам времето.

# 109
  • Варна
само не ми е ясно как ще се свържем като дойда - форумът не е надежден, защото във Варна няма да имам достъп до него  newsm78 ще идвам на 14-15, но още не е сигурно!!!

Не се притеснявай ще си разменим телефоните,само пиши като разбереш кога точно ще си тук Peace

# 110
  • Между гори и планини
Пепи, добре завърнала се  Hug
Очакваме земетресението у дома на 20-ти, за това за среща на 19-ти няма да мога дойда  Confused , искам да напълня хладилника, да му сготвя каквото е поръчал и на 20-ти на обед, живот и здраве да си го посрещна на летището  Heart Eyes

Илиева, ако и на другите им е удобно, можем в делничен ден, около 18ч да си спретнем срещата, до към 20ч...какво мислите момичета?

# 111
wxsupport.com - от тук може да следите метеото и видимостта на летищата, за да сте наясно какъв е шанса на съответната категория летище да кацне или излети самолет.
Кодовете - LBSF - София
                   LBWN - Варна
                   LBBG - Бургас
                   LBPD - Пловдив
                   LBGO -  Горна Оряховица
Да поясня, че Летище София е втора категория, допустима е и по-малка видимост, за да се кацне. Но екипажа и самолета също трябва да притежават съответстваща категория. Безопасността преди всичко и излитания = кацания.
Днес возеха от Солун пътниците с автобуси, а над София ставаше за кацане около следобеда за малко.
Поздрави!

# 112
Това очакване ми е толкова познато...

# 113
  • област Софийска
Ще ви се оплаквам, то се е видяло... Пристигна си любимият в събота вечерта, адски изморен съответно, станал в 3 часа сутринта, шофирал и не спал. Заспа, горкият, с дрехите. В неделя тъкмо се бяхме приготвили да излезем да пием по кафе и звънна шефът му да ходи до гаража да правят нещо камиона. Цял ден там и...преди малко пак го изпратих. То едно изпращане беше, пет минути го видях, след като си дойдох от работа. Ужас! Сега ми е едно такова чоглаво, къщата пак опустя Sad Cry И на 20ти имаме годишнина от сватбата, пак ще съм сама... Сигурна съм, че ме разбирате, ама аз да си се оплача Sad

# 114
Просото Мама разбирам те.
Аз  да се похваля моя съпруг си дойде преди полвин час и в момента спи като застрелян. 

# 115
  • София
Ох, милата-егати мръсния номер. Ние сме с теб.

# 116
Ще ви се оплаквам, то се е видяло... Пристигна си любимият в събота вечерта, адски изморен съответно, станал в 3 часа сутринта, шофирал и не спал. Заспа, горкият, с дрехите. В неделя тъкмо се бяхме приготвили да излезем да пием по кафе и звънна шефът му да ходи до гаража да правят нещо камиона. Цял ден там и...преди малко пак го изпратих. То едно изпращане беше, пет минути го видях, след като си дойдох от работа. Ужас! Сега ми е едно такова чоглаво, къщата пак опустя Sad Cry И на 20ти имаме годишнина от сватбата, пак ще съм сама... Сигурна съм, че ме разбирате, ама аз да си се оплача Sad
Разбирам те миличка.И ние сме така,а на всичкото отгоре и му отдържаха от командировката,че горивото му било в прераэход,а не гледат лошите пътища и че са буксували ,а нафтата си върви. smile3512.От яд започна чак за напускане да мисли.

# 117
  • София
Разбирам те миличка.И ние сме така,а на всичкото отгоре и му отдържаха от командировката,че горивото му било в прераэход,а не гледат лошите пътища и че са буксували ,а нафтата си върви. smile3512.От яд започна чак за напускане да мисли.
И моя е все така-на всяко спиране на нафта-това се говори. До следващия курс Mr. Green

# 118
Здравейте на всички!
Тук как вали само. Цяла вечер валя дъжд, кишаса  и сега вали страшен сняг.
Вчера разбрах, че моят възлюбен ще е в Алжир следващите 45-50 дена, ще товарят от пристанище на пристанище, което ме успокоява, защото няма да има презокеански преходи!
И така... за заинтересованите  Wink  - в четвъртък пътувам за Варна, имам работа в университета и после не знам. В петък също ще съм там до към обяд! Ще видим какво ще е времето, ще помислим и ще се разберем нещо?!
Спорен ден ви пожелавам   bouquet

# 119
Забравих да попитам - някоя от вас знае ли на кое число превеждат заплатите в Зодиак?!... или е различно за всеки кораб?!  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт