Съпруги ,чиито мъже пътуват - 3

• 32 130
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Забравих да попитам - някоя от вас знае ли на кое число превеждат заплатите в Зодиак?!... или е различно за всеки кораб?!  Rolling Eyes

След 15-ти,т.е. днес ако провериш може и да са преведени

# 121
  • ВАРНА , Владисливово
В четвъртък от 14.00 до 17.00 съм свободна , така , че кажете къде ще се видим. Какво ще кажете за "Елитис" на втория етаж има заведение , правят и хубави пици?
Данче , аз съм с кола , така че няма проблем.Пиши ми на лични , ще ти дам телефон.
Очаквам да се включат и Илиева и Олинцето и Валя и другите момичета.

# 122
  • Между гори и планини
И аз съм свободна Simple Smile
Четвъртък ми е добре, само ми кажете къде е това заведение?

# 123
  • Варна
Олинце, Елитис се намира до Практикер. Ако се качиш на 41 ще слезеш точно Елитис.
А съм на работа.

# 124
На коя поредна тема ще оправите заглавието да попитам. Чиито, не чийто.

# 125
Това ли е най-важното? Чиито, чийто... множествено или единствено, все тая  Laughing

# 126
  • Варна
В четвъртък от 14.00 до 17.00 съм свободна , така , че кажете къде ще се видим. Какво ще кажете за "Елитис" на втория етаж има заведение , правят и хубави пици?
Данче , аз съм с кола , така че няма проблем.Пиши ми на лични , ще ти дам телефон.
Очаквам да се включат и Илиева и Олинцето и Валя и другите момичета.

Е супер!Аз преди 2 седмици бях там и много ми хареса и на Денис също Peace
Пепсин ще вземаш ли Петя?

# 127
Ще гледам и ние да дойдем,само че до към три бръмбъзъкът спи.

# 128
Ще ми вземат компютъра да го пооправят,така че ще се включа чак утре Simple Smileда видим какво сте измислили.

# 129
Здравейте, момичета!Варненските мами си чукат срещичка-какво ще кажете и ние да си организираме някое матине в София? Hug

# 130
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте, момичета!Варненските мами си чукат срещичка-какво ще кажете и ние да си организираме някое матине в София? Hug

Аз съм ЗА. Свободна съм , така че когато и където решите.

Е , вече не е чиЙто , а чиИто. ОК?

# 131
  • Между гори и планини
Пепсин, вземи и приятелката ти Женя ( така ли беше?  Embarassed), аз ще се обадя да преслушам още две мои дружки, моряшки булки.

# 132

Аз съм ЗА. Свободна съм , така че когато и където решите.

Добро утро момичета!

И аз съм ЗА.Само ако може да е другата седмица,че до събота мъжа ми е вкъщи,а и малката е болна и не е на градина тази седмица.За място няма проблем аз съм с кола,където кажете там.

Последна редакция: ср, 16 яну 2008, 08:34 от valq_78

# 133
Добро утро.Аз също съм за другата седмица щото  каката е болна и не е на градина тази седмица.Давайте предложения за място и час.  love001

# 134
Ще ви се оплаквам, то се е видяло... Пристигна си любимият в събота вечерта, адски изморен съответно, станал в 3 часа сутринта, шофирал и не спал. Заспа, горкият, с дрехите. В неделя тъкмо се бяхме приготвили да излезем да пием по кафе и звънна шефът му да ходи до гаража да правят нещо камиона. Цял ден там и...преди малко пак го изпратих. То едно изпращане беше, пет минути го видях, след като си дойдох от работа. Ужас! Сега ми е едно такова чоглаво, къщата пак опустя Sad Cry И на 20ти имаме годишнина от сватбата, пак ще съм сама... Сигурна съм, че ме разбирате, ама аз да си се оплача Sad

Тази картинка ми е болезнено позната.
От две години работи в Биомет и поне за ремонти не го викат,ама във всеки един момент могат да му се обадят да тръгва.Никога не знае за колко време се прибира.Имало е случаи,когато той си е в България,а не може да си дойде у дома.

Трудно е да се грижиш за всичко сама - и за децата,и за повредите у дома.А големият ни син е в най-опасната възраст.И вече усещам липсата на татко му.

Общи условия

Активация на акаунт