Малки или големи дебелани, през ЮЛИ всички ние ще станем мами :)

• 18 162
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
  • София
peaches, приеми и моите  Hug
Оптимизмът ти ще ти донесе само хубави неща оттук нататък, сигурна съм!

# 61
peaches, радвам се, че си толкова оптимистично настроена. И аз разсъждавам точно като теб. Ще имаш на какво да се радваш много скоро, защото Господ награждава смелите!

Една силна прегръдка и от мен  Hug

Пак прочетох поста ти защото едно нещо ми направи много силно впечатление:

Хрумва ми следното - нали знаете, че има определен процент бременности, които не успяват. Аз слагам точката за юлските бебчета.

Това може да го каже само един благороден човек. Наистина много ме трогна!  Hug

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 17:24 от Pearl

# 62
peaches, кураж мила  Hug важното е ти да се възстановиш и да гледаш с позитивна мисъл напред... всичко тече, всичко се променя...

мацки, как ги кльопате тия теми, сутринта, т.е. през нощта, влизах и гледах, още си беше старата, сега вече нова тема...

Ивонче, как беше в Бургас?

Виждам, че имаме и рожденничка,
RKRASTEVA, ЧРД,     bouquet тази година да получиш едно малко пухкаво подаръче юли месец  Heart Eyes

Дуци, лягай и почивай, магнезия е мощно люкарство, дано по-бързо ти помогне  Hug

Аз вчера бях на преглед, естествено, както и при предишната бременност, имам контракции, засега не ми предписа магнезий, само 3 пъти по 2 но-шпа... Видяхме бебито, махаше с ръчици, наместваше се, показа си и личицето и дупанката  Laughing Дофторицата рече, че тежи 150 гр.  Пусна ми ПКК, урина, австралийски антиген (каквото и да значи това) и биохимия. Аз лично биохимичен скрининг няма да правя.

А контракции получавам главно като се ядосам и като трябва да вдигам Огнян, който е близо 15 кила...

# 63
Peaches, ужасно съжалявам, мила Sad. Силна прегръдка и от мен и най-искрени пожелания съвсем скоро да забременееш отново и да имаш най-спокойната и безпроблемна бременност Praynig. И аз като останалите ти се възхищавам на куража и на позитивизма Hug

# 64
момичета ако някой му се гледат снимки тук си качих малка част от сватбените / имаме поне 1000 /
http://community.webshots.com/user/danibon79
натискате на снимката с халките и ще видите и други

# 65
  Ивон4е,харесва ти или не,факт е ,4е един доктор няма право да поставя диагноzа и ле4ение по телефона. Особено,когато говорим zа бременна жена с рискова бременност,кървя6та при това.Ина4е тоzи доктор може да е много добър специалист,но  в таzи ситуация... Confused

# 66
Ивонче , Дуци , завиждам ви че сте намерили лекар на който имате такова доверие . Много рядко човек среща такива хора . аз лично не бих се доверила на никой но аз нямам такъв лекар който да познава организма ми отдавна . А пък и аз като цяло нямам много доверие на лекарите , защото и те са хора и те правят грешки и винаги търся второ мнение .

# 67
Данибон, много хубава булка си! А мъжът ти не е ли някой известен (певец, артист?) - прилича ми страшно на някой, ама не се сещам сега Rolling Eyes

# 68
  • София
peaches, съжалявам за загубата ви! Радвам се, че гледаш оптимистично на нещата и се надявам скоро да ни съобщиш добри новини Hug

Данибон, чудна сватба, винаги съм си мечтала моята да е на морето, толкова много го обичам.

# 69
  • Бургас
peaches незнам дали ще про4етеш тези наши отговори,тъй като едва ли ще влезеш в страницата скоро, но ти пожелавам наистина страхотни моменти и скоро да си имате едно сладко малко здраво бебо ж тумбака...

много ме раз4увства  на4ина, по който каза "довиждане", а аз от цялото си сърце ти желая да е "до скоро"...

ЦЕлуваме те и наистина вси4ко е предопределено....но вярвай, 4е вси4ко ще бъде наред..ти си страхотна майка!!!!

Целувам те и много много слън4еви дни ти пожелавам!

# 70
peaches и от мен Hug и пожелание за скорошна и безпроблемна бременност!Възхищавам ти се на силата и борбеността ти!Страхотна си!  bouquet
А булката е супер!Страшно ми хареса и прическата и роклята,но те са нищо без този който ги носи! Wink

# 71
  • София
peaches, много съжалявам за случилото се. Ти си прекрасен човек, затова вярвам, че следващата ти бременност ще е лека и вълшебна със здраво и сладко бебче на финал!  Hug

# 72
  • София
peaches Eдна прегръдка и от мен  Hug Много силен човек си .Желая ти скоро да имаш малко човече  Heart EyesУспех Heart Eyes

# 73
Момичета аз съм vessi_to , пецаках си акаунта нещо и няма влизане. Реших да си сменя мейла с друг и на този който писах не ми пращат код за активация , само празни имейли от бгмамма #Cussing out #Cussing out #Cussing out
По този случай си направих нов акаунт.

# 74
RKRASTEVA 
честито и от мен на патерици
   bouquetHug

peaches,
всяко зло за добро  Hug не още едно, ами още няколко бебета да направите, кураж  Hug

Повечето снимки видях, но някой вече са заключени и не ми се отварят, Коколина, Кетито, Весето големи сте сладурки, Дуци - тебе си те знаем че си най-чаровната  Wink

Саксофон - и ти ли си падаш планинарка  Sunglasses

Ивонче
ти ме шашна с 33кг отгоре... свали ли ги лесно... пръзнавам си че не чета само, отварям линковете който сте пускали със снимки  Blush само се повтарям, че не стигам да ви следя кой какво пише  ooooh!

МамаВи,
видях снимки от Благоевград, а пишеш че си във Варна... случайност ли са тези снимки  Blush

Пърл
до онези растения си като момиченце  Mr. Green

Много станахте, надявам се да не съм пропуснала някой
и аз ще ви се изтъпанча с моя корем, няколко дни след термина ми през 2004
http://family.webshots.com/photo/1396176088066716906TjonpO
по актуални снимки имам тук
http://elicz.multiply.com/photos/album/19/septemvri_2007
но и те май са стари вече...

Весито
пиши на мамма,  тя един път ми помогна, и аз така не можех да си влеза в акаунта, та тя ми обясни че има разлика - малки и големи букви, всичко всъщност...

Аз само да допълня че след безкрайно пътуване се прибрах най-после, днес съм си сама в къщи, утре тръгват мъж ми и Емката, оправили са ни колата, та май и майка ми се е настройла да пътува, че се притеснявала за внучето как ще издържи...
Утре съм цял ден на работа, да не пишете много ей  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт