Менюто за обяд е: пюре или каша за юлската дружина наша!

• 13 439
  • 270
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Щом смятата че градината не възпитава,та децата ни ще прекарват 8 часа там а с нас има няма 3 часа.Точно за това предпочитам часната ще се допълваме взаимно.

# 61
Яна, не че съм тъжна, ама разсъждения от типа 1933 - Възходът на арийската раса ми идват в повече през 2008.

Пък може и тъжна да съм, знам ли...

Х.Кирова, да ти кажа че имам колежка, която въпреки добрата заплата ( 4 цифрена) напусна и отиде в Хасково да живее и работи, че тук  не издържаше на разходите за наем и трнаспорт. Квартира под 400 лв няма просто.

# 62
  • София-Красна поляна
Весиииии!
Много се радвам че си тук вече!  newsm51
Как си ти? Как е малчо? Ако искаш си пусни Скайпа да се чуем.   Hug

# 63
Бебоците ви заглеждат ли се,ама в истинският смисъл на думата-като голям човек загледал се "в една точка"???
Някоя от вас да е ползвала антицелулитният на нивеа??-отзиви???????

Да бееее, и моя така съм го засичала чат-пат. И махам с ръка да ми обърне внимание.. Simple Smile
А антицелулитен на Нивеа не съм ползвала, но си купих един от Кауфланд за 2.30  hahaha Познай дали има ефект  hahaha

# 64
  • sf
Щом смятата че градината не възпитава,та децата ни ще прекарват 8 часа там а с нас има няма 3 часа.Точно за това предпочитам часната ще се допълваме взаимно.

не че не възпитава, но ако вкъщи всички са простаци и си викат"в градината ще ми го възпитат", няма как да стане, пък било и по 10 часа на ден.

# 65
  • София
Днеска ми е много единодушно с Гоца  Mr. Green Ако си възпитаваш правилно вкъщи, а в градината ти  опропастяват цялата работа? Кумата като се старае да предпази сина си от чалга, а въпреки това той знае всички хитове, щото от яслата ги облъчват с Планета тв? В един момент социалната среда започва да има много голямо значение, понякога повече и от семейната.
Впрочем знае и "Нас червеното знаме роди ни"... ай обяснете ми го тва.... ooooh!

# 66
  • sf
 Joy има го и обратния вариант
ама пак опира до вкъщи, щото и моето дете го облъчват с чалга , е,не в градината, ама все се чува оттук-оттам.
ама тя знае,ч е това е простащина и я слушат само простаците, така че пак опираме до възпитанието вкъщи  Mr. Green

Впрочем знае и "Нас червеното знаме роди ни"... ай обяснете ми го тва.... ooooh!
  е ако подхаванем и червената тема съвсем ще се избием  hahaha

# 67
  • София

не че не възпитава, но ако вкъщи всички са простаци и си викат"в градината ще ми го възпитат", няма как да стане, пък било и по 10 часа на ден.

ти къде видя простак да каже че е прост или пък че възпитанието в семейството липсва.
надявам се  изказването ти да няма умисъл към мен.

# 68
  • sf
към никой нямя умисъл. всичко е обективно.
спирам  преди някой да го вземе съвсем навътре
извинявам се, трябваше да си седя пред телевизора   bouquet

# 69

Трябва да се работи в екип,това е!ЛМ(явно тва сега е на мода)

# 70
Аз пък съм съгласна с Гоца, възпитание е.
Няма такова нещо - "ми характер, кво да правиш". Да, има различни типове и заради това към всеки се намира правилния подход. Т.е. "лош" характер се възпитава, а не е по презумпция, ако е правилно - се изваждат положителните страни... Напр. към един "свестен" човек просто е било подходено правилно (ако щете и случайно), ако е бил възпитаван погрешно, са щели да му изплуват недостатъците, които при всеки тип биха били различни... някой разбра ли ме изобщо...  Crazy

newsm10

Сега дочетох и да допълня: определено трябва да се работи в екип. Много ми хареса какво каза по този повод на презентация в нашата фирма директорката на една частна ДГ. Обясни, че преди да приемат дете, провеждали с родителите обстоен разговор относно ценностите, които се надяват да възпитат у децата и доколко те съвпадат с вижданията на родителите. Тя твърдеше, че не приемат децата, ако има различия (за това не мога да коментирам, тъй като съм чула само твърденията на директорката). Но при всички положения си мисля, че така би трябвало да бъде.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 17:28 от zorreto

# 71
Мимоза, за целулит е много ефикасен масажът с утайка от кафе. Малко става мармалад след това в банята. но аз лично съм доволна.
Иначе няколко антицелулитни съм ползвала  с различна цена и различен успех.
Пък ако знаете какъв червен сутиен съм си купила, който и да спечели в конкурса за секси мъж ше ми е в краката Mr. Green Пък съм и скромна де

# 72
[Пък ако знаете какъв червен сутиен съм си купила, който и да спечели в конкурса за секси мъж ше ми е в краката Mr. Green Пък съм и скромна де
Joy Скромността краси човека.сподели за антицелулитните,чудя се какъв да си взема
Трябва и а  да си купувам сутиени че пак минах в графата "плоски" Joy и старите сутиени трябва да ги пълня с памук за да станат

# 73
  • София
Рокси, тва връзка с червеното знаме има ли?  Mr. Green
Аз си бях купила такъв като ми се набомбиха циците в началото на бременността, ама са ми е голям вече..  Blush

# 74
  • София
Вики,кажи че почва нещо интересно по тв-то,не бягай. Hug
и за чалгата мога да се изкажа,ама ще навлезем в едни спорове размисли и ще го обърнем на римски сенат.
Хриси а честито,то май мъж ти трябва да почерпи първо,че още не е започнал конкурса.

Общи условия

Активация на акаунт