Януари дойде изведнъж, ще видим кой е с мацка, кой е с мъж

• 16 965
  • 276
  •   1
Отговори
# 225
Честито на Илияна и Ивон.Да са им живи и здрави Александър и Антон и много да ги радват.А на щастливите майки бързо възстановяване.  bouquet
  bouquet   bouquet   bouquet

# 226
Честито на Илияна и Ивон.Да са им живи и здрави Александър и Антон и много да ги радват.А на щастливите майки бързо възстановяване.  bouquet
  bouquet   bouquet   bouquet

# 227
 Честито на Илияна и Ивон. Много любов, щастие и успехи  bouquet

Да споделя какво ми се случи с помпата за кърмене - бях си взела помпа на Chicco/ръчна за 79 лв./, която не знам защо не ми вършеше работа. Не мога да се изцеждам с нея, капе само по една, по една капка. Може би защото са ми доста големи гърдите... newsm78 не знам. Само на ръка мога да се изцеждам. И вчера сложих помпата в стерилизатора и какво стана #Crazy
 В ръчката на помпата има метална пластинка и тя с пластмасата се разтопи и се залепи за стерилизатора #Cussing out 
Сега нямам помпа, а и не знам каква да си взема, така че да ми върши работа? newsm78

# 228
  • София
Бико мойте гърди също са големи и ползвам помпата на Авент,и сега и предния път ми върши чудесна работа.
Как така ще се разтопи като е в стерилизатора!!!А и парите не са малко 79лв и от първия път да се скапе:(
Бибун мен ме обезболяваха 12 часа сед секциото чрез катетър с епидурална упойка,след като ме преместиха от реанимация не съм имала нужда от обезболяване.

# 229
 Честито на Илияна и Ивон. Много любов, щастие и успехи   bouquet  Привет момичета аз се върнахот консултация и доки каза че всичко е нормално бебчо е добре и засега още няма да раждам да получа контракции и тогава а пак нямам нетърпение вече да гушна бебчо и още нямам и никакви признаци лек ден на всички!

# 230
Честити Нови Бебоци! Да са живи и здрави и големи късметлии.

На мамите бързо възстановяване желая!

Аз също бях днес на преглед и май при мен нещата не са толкова розови. Имам голям вагинален венозен сноп и при нормално раждане може да се предизвика разкъсване с последствия за уретера. Сега трябава да се консултирам със съдов хирург и уролог. А иначе бебето е перфектно застанало за нормално раждане и според доктора няма други причини за секцио. Бебето е мъничко 2500г. и май ще закъснее и ще се роди през февруари.

# 231
  • Бургас
Добър ден на всички мами!

Честити бебоци на Илияна и Ивон!Да са им живи и здрави !

Май останахме малко мамите,очакващи бебоци  Grinning
Вече започнах да завиждам на секциото,че поне се определя датата предварително за среща с бебока,а пък аз се чудя моето кога ще реши да излезе. Laughing Laughing

Патенце,на тебе пожелавам бързо разрешаване на проблема!

Спокоен ден на всички!

# 232
  • Варна
Внимание, международна новина  Grinning

Mari_rus е родила момиченце Даная, днес в 12,43, 3040 гр., 49 см. Честито!

# 233
Meрси slan4ogled .
За помпа и аз съм чувала, че Авентските са много добри. Аз ползвах на чико спринцовката предишния път и да не ви обяснявам колко ми беше трудно и освен това е изморяващо доста Wink Този път мисля, да съм с Авент и аз.
Мдааа малко сме още необебили се...леле само това ми е в главата вече.
Честито на французката мама.

# 234
  • На едно ветровито място...
Честито на новите мами Илияна, Ивон, и Мари-Рус  bouquet!!!
Много усмивки и щастие с бебенцата!!!

Мдааа малко сме още необебили се...леле само това ми е в главата вече.

И на мен.. и на мен..

# 235
  • Пловдив
Честити бебчета на Илияна, Ивон и Мари!    bouquet
Живи и здрави, много весели и послушни  Hug

И аз съм необебена, и аз  Laughing Аз имам време де  Wink
Но направо имам усещането, че ще попренося  Rolling Eyes

Но .. когато си реши бебчето - тогава.
Ще се опитам да не му се бъркам във взимането на решения  Laughing особено в първото му решение, кога точно да се роди  Heart Eyes

# 236
ЧЕСТИТО НА ИЛИЯНА, МАРИ РУС И ИВОН, КАКТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО СЪМ ПРОПУСАЛА! ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ, МНОГО ДА ГИ РАДВАТ И УСМИХВАТ!

На мен все нещо не ми стига времето да седна и да попиша малко. Непрекъснато с нещо се занимавам, а и едното око все ми е в бебето. Сега нямам помощник вкъщи, като изключим мъжът ми, но с прането и гладенето него не го бива, а и кърменето не е негова работа, така че не знам откъде да започна!
От следващата седмица свекървата ще е в отпуск и ще помага.

Иначе Тони влиза в час полека лека. Продължаваме да опитваме да се кърмим. През деня не се дохранваме, но нощем кърмата не стига и сме на Аптамил. Не знам какво да правя с това кърмене, но все още няма да се отказвам, като знам, че е най-доброто за него.

Бибун, обезболяваха ме три пъти след секциото с инжекции, но не знам какви. Обезболяването става обаче в реанимацията и няма проблем за кърмата - все още не кърмиш.

# 237
Честити бебчета на новите мами Илиана, Ивон и Мари! Да са Ви живи, здрави и много жизнерадосттни малките съкровища!  smile3525 smile3525 newsm51 newsm51

# 238

Спокойни и щастливи бебчета и скорошно възстановяване на новите мами!!! Heart Eyes

Аз използвам помпа на Дисни-става,ама вече спрях да се изцеждам-мисля че бебка хубаво изсмуква необходимото количесто и после просто няма смисъл-то празно...Сега гърдите не са ми твърди като камък както преди,меки са,но вчера ей така за опита изцедих около 130 мл  WinkИ затова реших да не се цедя ами така да си ги оставям на нея.
  Имам едно малко по-прозаично въпросче:Колко време след нормално раждане,без шевове,е нормално да се прави секс?

# 239
Честито на Мари.Да е жива и здрава малката Даная,да радва мама и тати. newsm51
И аз още съм 2 в 1.Вече нямам търпение,само затова и аз мисля,кога ще реши да излиза.Дано е скоро,хич не ми се иска да пренося.

Общи условия

Активация на акаунт