помпата на Авент определено върши супер работа!
мойто диване такъв рев дръпна снощи до никое време и днес нещо си помрънква и иска на ръце а аз ходя като бръкнала в контакта вече

/.
, та ако има нещо - ще се види. Избери си дата след 3-4 дни, кажи си че ще раждаш тогава, пък да видим дали дребчото ще се инати или сам ще си тръгне, като моите две

Много се радвам, къде роди?

Дали защото ме ровиха не знам но от там като се почна с леки болки та до силните в Събота до следобяд. Обадих се пак на докторката когато вече контракциите станаха на 5-7 мин. и...хайде вече за приемане. Докато ме прегледат, приемат болките станаха на 3-4 мин, разкритие 4 см. Обадиха се надокторката и каза да ме подготвят. Така в 21:27ч. се роди бебе Костадин. Направо си изкарах едно половин нормално раждане преди секциото. Контракциите бяха станали на 2 мин. докато ме подготвят.
След операцията в реанимация ми вливаха много неща. В Неделя и Понеделник имах вливания безброй, обезболяваха ме с нещо като парацетамол венозно и се чувствах превъзходно от него. Направо на 6-я ден вече не я усещах операцията пу-пу. Но за сметка на това пък сега се разкуцах нещо с единия крак и ходя малко като нивеляшка. 

.