Януари дойде изведнъж, ще видим кой е с мацка, кой е с мъж

• 16 965
  • 276
  •   1
Отговори
# 240
Честити бебоци на Илияна,Ивон и Мари да са им живи и здрави!
помпата на Авент определено върши супер работа!
мойто диване такъв рев дръпна снощи до никое време и днес нещо си помрънква и иска на ръце а аз ходя като бръкнала в контакта вече Mr. Green

# 241
Честити бебоци на Илияна,Ивон и Мари да са им живи и здрави!

# 242
Здравейте момичета!
Включвам се само да се похваля, че си имаме синче, казва се Боян, 4 кг, 53 см и се роди на 11 Януари.

# 243
  • На едно ветровито място...
Бравооо, още едно бебче  baby_neutral
Честито   bouquet,Честито  bouquet, честито  bouquet!!!
Че и голям се е родил юнака!!Да ти е жив и здрав!!

# 244
Честитооо на Мари и Силвето, да са ви живи и здрави бебоците и бързо да се възстановявате  Hug

Имам едно малко по-прозаично въпросче:Колко време след нормално раждане,без шевове,е нормално да се прави секс?

Ние с мъжо събрахме смелост след 1м и малко, докато ми зараснат напълно  Mr. Green

# 245
  • Варна
Още едно бебе  Grinning

Viji има момиченце Ели, родило се е днес, 3670 гр., 50 см.

По-късно ще пиша повече, че сега е напечено при нас

# 246
  • София
Честити бебчета на Илияна, Ивон, mari_rus, sylviaa и Viji! Да растат живи и здрави; много да радват мама и татко. А на майките - бързо възстановяване и по-малко бъркане в контакта /както каза mimoze/  Laughing

Bibun Мисля, че всичко си зависи от болницата.  В Шейново биеха аналгин в дупето, когато те отпусне упойката /5-6 часа след операцията при мен/.  Аз издържам на болка, така че им отказах втората и третата инжекция /за първата още не се бях окопитила да питам какво е, пък и едва ли щях да я откажа - ами ако после вдигна на крак цялата реанимация  Crazy/.

klioe Не е лесно и да си секцио, да знаеш! Викат ме утре за инструктаж, а аз от два дни вече се събуждам от контракции, че и разходки до WC-то ми се налагат. Дано изкарам до други ден, до плановата операция. Успокоението е, че утре ще ми правят вагинален преглед Sick, та ако има нещо - ще се види. Избери си дата след 3-4 дни, кажи си че ще раждаш тогава, пък да видим дали дребчото ще се инати или сам ще си тръгне, като моите две  Laughing. При мен и с каката стана така - един ден преди плановото секцио, влезнах за спешно.

Търпение, момичета, и нашият ред ще дойде! Party Hug

# 247
Честити бебчета на Илияна, Ивон, mari rus, Sylviaa и viji!  bouquet  bouquet  bouquet
Силве, така си и помислих, че отсъствието ти има основателна причина! GrinningМного се радвам, къде роди?

Не мога да сваря да седна да пиша, иначе за четене време понамирам Simple Smile

При нас коликите започнаха и имахме няколко адски безсънно-ревливи нощи Tired
Сега тестваме едни нови хомеопатични капки против колики, като съм сигурна че има резултат ще споделя какви са.
Иначе този път Саб и Еспумизан хич и не съм опитвала да давам, преди нямах успях с тях.

Някой беше питал за спането през деня, понеже съм сама с двамата през деня, та не мога да я държа в хола при нас, за това си спи в леглото и ползвам бейбифон, за да я чувам.

# 248
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
Не ми остава много време да пиша но сега ще се опитам да разкажа набързо как се случи всичко и как сме сега.  Laughing
На 4-ти сутринта на ставане да изпратя мъжете прокървих и се обадих на докторката, хайде връщам мъжете от пътя за градина и работа и с багажа за болницата. Прегледаха ме, казаха нищо няма - контракции, разкритие - хайде в къщи.  Simple Smile Дали защото ме ровиха не знам но от там като се почна с леки болки та до силните в Събота до следобяд. Обадих се пак на докторката когато вече контракциите станаха на 5-7 мин. и...хайде вече за приемане. Докато ме прегледат, приемат болките станаха на 3-4 мин, разкритие 4 см. Обадиха се надокторката и каза да ме подготвят. Така в 21:27ч. се роди бебе Костадин. Направо си изкарах едно половин нормално раждане преди секциото. Контракциите бяха станали на 2 мин. докато ме подготвят. ooooh!  #Crazy След операцията в реанимация ми вливаха много неща. В Неделя и Понеделник имах вливания безброй, обезболяваха ме с нещо като парацетамол венозно и се чувствах превъзходно от него. Направо на 6-я ден вече не я усещах операцията пу-пу. Но за сметка на това пък сега се разкуцах нещо с единия крак и ходя малко като нивеляшка. Confused
оп ревна малкия...после повече. Laughing

# 249
  • София
да са живи и здрави новите бебчета и да радват родителите си!

Бико- и аз имам проблеми с помпата на Чико. Моята също е ръчна ,но от 26 лв. Мога да се изтисквам само на ръка. То и така при мен излизат колкото да покрие дъното на шишенцито, а бебето трябва да яде по 80 мл. Явно ще се простя с кърменето. Тя вече се цупи като и дам гърдата , удря ме или заспива. Ще си уморя детето от град ако продължавам да настоявам. #Crazy

Габи  -  Аз замразих стволови клетки. Още чакам потвърждение ,дали всичко е минало както трябва. Не знам все си мисля ,че и да не е минало ще ми кажат ,че всичко е наред за да платя. Но дано да не се налага никога да ги ползвам. Praynig

# 250
Честито и на новите бебенца!  smile3525 newsm51

Аз днес бях на консултация и реших да раждам секцио в петък. като цяло бебето е около 3 кг, главично, но гръбнака му е от дясната ми страна и някакви гъбички ми намериха, а и вече нямам търпение това детенце да дойде на бял свят. но след като излязах от болницата се позамислих и се обадих в болницата да кажа че се отказвам и че искам нормално и ще чакам, ама сега май съжалявам. толкова много се чудя какво да правя, че само чета кое е по-добре и още повче се обърквам newsm78 .
а и се чудя за тея стволови клетки дали има смисъл като са само за няколко год и няма гаранция какво точно замръзяват newsm78
juju1 вие къде пратихте стволовите клетки и каква цена ви искат?

# 251
  • София
Добър вечер момичета,
днес се прибрахме в къщи и бързам да се запиша, пък после ще вичета, ако остане време.

За сега се кърмим, но е господина е леко ленив и лесно задремва на цица, а аз трябва само да го ръчкам и побутвам. Дано като му мине жълтеницата стане поактивен.

Сестра му е найвпечатлена от това, че няма зъби...и само ходи и повтаря, че бебето нямало зъби и му носи въображаеми подаръци , пак зъби  Mr. Green А като видя, че има и пишка, вече го гледа с леко страхопочитание, все едно е някакво чудовище. Не смее да се приближи многомного до него  Wink

# 252
  • София
Талия  -  при Стаменов- 
3100 лв за първите три години, след това по 150 евро на година.

Момичета- как се къпе бебето- не знам дали е правилно- първо главичката и после телцето или обратно! newsm78 #Crazy

# 253
Честити бебчета на Илияна, Ивон, mari rus, Sylviaa и viji!   bouquet

# 254
Честити бебчета на Илияна, Ивон, mari rus, Sylviaa и viji!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт