Разград е затрупан с много сняг, но сме на линия пак !

• 10 262
  • 291
  •   1
Отговори
# 45
абе мами извинявате за тъпия въпрос ама аз наистина не знам -каква е разликата между буйки и обувки  newsm78
Ми мисля,че няма такава newsm78

# 46
САЛАТАТА от мен.

абе мами извинявате за тъпия въпрос ама аз наистина не знам -каква е разликата между буйки и обувки  newsm78
Буйки са онези коженичките с ципче, което често минава отдолу през ходилото. Подметчицата е мекичка. Аз лично не съм ползвала такива.Дани проходи  в топлото и беше по чорапки в нас, а навън  със сандалки.

# 47
ivi-tedi, Mama na Gabi, polly, Mirkata, gicheva, ceci_s  ooooh! Мале колко сте горе на терасата слизайте долу

# 48
ок благодаря ви отновоооооо  smile3525

# 49
Надееее, стига седя горе де, кога ще се престрашиш да пишеш, не хапем я Crazy Crazy Crazy

# 50
ей какво ви стана бе да не се изпонапихте  Joy Joy Joy,че вече не пишете нищо newsm78

# 51
ivi-tedi буйките са прохождане ,а обувките за после.

# 52
ivi-tedi буйките са прохождане ,а обувките за после.
Е който му разбира разбира кратко и ясно

# 53
ivi-tedi, Mama na Gabi, polly, Mirkata, gicheva, ceci_s  ooooh! Мале колко сте горе на терасата слизайте долу
Алооо ребра останаха ли ти newsm78

# 54
ок ,айде ние отиваме да спим с Теди,че неще да е сама и ме нерви само Banghead

# 55
Алооо ребра останаха ли ти newsm78
Абе намират се ама Дари вече няма Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 56
Аз приспивах Лъчка бе,че напоследък и тя кукува с мен до късно! CrazyАма ми стана мило,щото детето толкова чакаше Слави,за да играе с каките! SadУтре ще и' го пусна,ако го има някъде из нета..
Ели,тенкю!  bouquet

# 57
Здравейте,аз докат се усетя ,че има нова тема вие сте я преполовили.

Мойте щерка взе  да се поочовечва и иска повече внимание и нямам време за тук.

# 58
Уф  хапнахме ]яко
 Пийнахме още по яко
Утре ще му мислим

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 23:31 от polly

# 59
Здравейте  Grinning
Наистина много сте се разписали тази година, ааааааааааааааа!!!
Шегичка Laughing Не мога да смогна да ви чета. Скоро очаквам и моето име да видя цитирано, че виси на балкона без да допринася за изписването на страници  Joy Joy И тъй да мъ е страх.
Мерцедес, Танче как ги правите тези теми бе жени? Много са хубави, ама не е ли трудно?

Общи условия

Активация на акаунт