На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 375
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Поздравявам цялата група  с две велики песни!  Heart Eyes  Hug

Whitesnake - Is This Love

Joe Cocker, Pavarotti - You Are So Beautiful - Live

# 106

ЕЕЕ,мерси,тая втората я обожавам.  cheers

Eто това е от мен :

Everyhing I Do

I Will Always Love You

Right Here Waiting

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 21:53 от Марийката

# 107
  • Русе
За РД ни подариха дрешки, а бабите дадоха пари. Ние му взехме дрешки, но не като подарък, а просто, за да е с нещо ново.
Относно висенето на компютъра аз се застоявам повече,  мъжа ми само мрънка.  Той като заседне играе на игри, а аз започвам да се дразня, защото немога да си ровя във форумите!
И аз не съм натискала Йоан да ходи - сам се научи да се изправя, пълзи, придвижва по мебелите, да слиза от леглото ( като от време на време пада и се удря ), а от няколко дни и да крачи напред-назад. Бях против проходилката и не съм купувала! Единственото, което има прохождащо е това
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202942&photo=28 и то е от Коледа!  За триколка още се чудя, но май няма да взимам, а направо после колелце.

Ноеми ето аз какво намерих, но ти каза, че тези май си ги гледала http://www.-spam283-/rw/items/CItriSnupyRed-chipolino-trikolka-s … age=15&cat=29

# 108
  • София, Лагера
Благодаря, Елина! Нашите лапетии са малки още и им трябва борд да ги крепи да не се льоснат нейде  Mr. Green
Ама много ме е яд, че за да си купи човек нещо, трябва да стане специалист и да научи кой какво и как произвежда или внася! Иначе вероятността да се прекараш е голяма!

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 21:56 от Noemy

# 109
И Вики може доста "номера" - показва колко голяма ще стане, казва "не" с глава (това е първото, което научи), показва на колко годинки е, казва "здрасти" и "чао", казва как правят колата и кокошката, как прави мама (маха с пръст и клати глава, т.е. "не"), танцува много (вдига ръцете и се върти ту напред-назад, ту наляво-надясно), и последно я научих да целува. И още работи знае, ама в момента не се сещам.

А я да питам нещо и аз за соковете - като давате домашно приготвен (изстискан) сок, разреждате ли го с вода, в какво съотношение и защо? Ноеми, май ти беше писала, че ги разреждаш......... newsm78

# 110
Марийката, благодаря за хубавите песни! Допълваш, виждам!  Grinning  cheers

# 111
  • София, Лагера
Да, беля плодовете, изцеждам ги и разреждам сока с вода 50/50. Иначе трябва да е сок/вода 30 - 70

# 112
  • при принцесите
А я да питам нещо и аз за соковете - като давате домашно приготвен (изстискан) сок, разреждате ли го с вода, в какво съотношение и защо? Ноеми, май ти беше писала, че ги разреждаш......... newsm78
Аз не. Дори от най-малка не сме го разреждали.

# 113
Сок в рядките случай когато изцежда го давам чист.
Единственото нещо,което се опитах да науча Ния е да показва на колко е годинки.Не успях Sad
На музика танцува сама.

# 114
И моето не ще да се учи на нещо.  Confused
Пее песни, вика и се смее като види снимка на дете или на живо. Чао се мъчих да го уча - само ми се хили.

# 115
Марийката, благодаря за хубавите песни! Допълваш, виждам!  Grinning  cheers

Wine Glass  Nazdrawe,въпреки,че не пия,а се правя на луда,за да разсмивам дребния  Stuck Out Tongue Winking Eye Misc Ghost  Stuck Out Tongue Winking Eye

Тошко като види деца и полудява-голяма радост е.Като е накеф казва "ЧАо",дава здравей и прави"Дай пет",но ако е на кеф. lovekiss  Сега и целувки се учим да даваме  Kissing Heart kiss

# 116
  • Русе
Благодаря, Елина! Нашите лапетии са малки още и им трябва борд да ги крепи да не се льоснат нейде  Mr. Green
Ама много ме е яд, че за да си купи човек нещо, трябва да стане специалист и да научи кой какво и как произвежда или внася! Иначе вероятността да се прекараш е голяма!

То това е с колани - аз затова го пуснах  Embarassed Embarassed Embarassed

Наздраве - за хубавите песни  Wine Glass - ние сме на Осмарски пелин и тънко мезе, а детето изпи млякото и сега  newsm32

# 117
Пък нашия показвя "как хърка баба"  Mr. Green Много е смешен. Знае доста неща, но ги казва само когато той си реши - дете с характер  Crazy Като го питаш "как казва патето"  - следва "ка-ка"  Crazy, а след минута сам си вика "па-па-па". Вчера си играеме с него, като си подаваме една топка. Съответно топката мина покрай него, почна да гледа и като му казах "топката е зад теб" директно се завъртя на 180 градуса и я взе. Показва колко голям ще стане, на колко годинки, къде му е слънчицето (т.е. един мигащ кръг с коледни лампички), донася си телефона и казва "АО" и разни други. Но честно да си призная не аз съм го научила на всички тези неща. Аз май само песнички му пея и му чета приказки, но за другите неща просто нямам нерви.

# 118
  • София, Лагера
То това е с колани - аз затова го пуснах  Embarassed Embarassed Embarassed
Елина, оценявам загрижеността ти   bouquet
Но моето магаренце каквото е шавливо, като нищо ще се килне  Mr. Green Wink

Аз не го уча на нищо целенасочено, но обръщам внимание на нещата, към които проявява интерес. Много обича всякакви часовници. Като ги види (имаме във всяка стая) ги сочи и вика А-А! със съответната интонация, наподобяваща тик-так  Mr. Green
Сочи часовника като го питам, сочи и лампата... пляска отдавна с ръце, "мие" ги, като чуе песничката "хей ръчички", казва "чао" на тате си...
не съм го учила съзнателно, просто ме копира...
чудя се кога ли ще каже някой мръсен виц  Mr. Green

# 119
  • София; Дружбето
Миша бавно зацепва и аз седразня, та нищо вече не я уча. Показва колко е голяма, казва чао, денси си постоянно, казва не с глава и пляска на хей ръчички и едно подобно на варила баба каша. Това е. Опитах се да я науча да показва на колко годинки е, но не ми обърна внимание. Иначе казва само мама и тата. Знае патето- папа и кучето- бау бау. Всичко останало е тататата Crazy Joy
Лека ви нощ от нас, отивам да положа морно тяло

Общи условия

Активация на акаунт