На тортата една свещичка грее, щастливо ЯНУАРЧЕТО се смее.

• 8 343
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
  • София; Дружбето
Ним, подкарай направо от сега. Аз подозирам че на 15-ти също ще ми иде да разпусна, че мен тогава ме приеха в болницата и цял ден се чудих кога ще разждам Grinning Еееех, спомени , спомени
Днес като гледам няма да става за раходка и ще изкуквам цял ден

# 31
Ним, дано утре да нямате Т вече.

Айде да ви питам някои въпросчета:
1.Какво подарихте на детето си за РД или какво мислите да подарите?
2. Вашите мъже играят ли компютърни игри - моят играе някакви онлайн игри по цяла вечер,...много ме дразни Twisted EvilАма сигурно и аз го дразня с форума Simple Smile

# 32
  • София
Чакам да стане 12 (от кумова срама, не че имам кум де) и се започвам Mr. Green Crazy

# 33
Чакам да стане 12 (от кумова срама, не че имам кум де) и се започвам Mr. Green Crazy
Ако си си сама у вас, давай, сипи си едно. smile3521
Никой няма да забележи, а ние ще си мълчим.   Sunglasses

# 34
добро утро,вчера съм прекалила май с мойта свекърска драма щом нинище ме е сънувала чак Joy.Само казвай кой да натупаме,аз съм готова , smile3508 bashкипя от нерви за изразходване.

# 35
  • София; Дружбето
1. Нямам никаква идея какво да купя на Миша, замо знам, че няма да е играчка.
2. Аз играя онлайн игри цял ден и компютърни, Вики много се дразнеше, но сега оббича да седи и да ме гледа Mr. Green Не му се ядосвай на човека, страшно е зарибяващо

# 36
Хрисси ,
1. За Р.Д.(и Коледа) ей тази кола:
2. Играе на игри, но за момента нещо е престанал, дано да е за по-дълго  Praynig .

# 37
  • София
Хриси, не сме й купили нищо на Симона поради ред причини, основната от които е, че чакаме да видим кой какво ще й подари. Още не мога да науча роднините ми да питат, очаквам изненади всякакви. Освен това предполагам, че част от подаръците ще са в пари. Тя основно има нужда от дрехи, на играчките не обръща внимание повече от минута.

Само една съседка (много ми е близка, ако кажа, че ми е като майка, няма да излъжа) ме пита изрично какво искам и се разбрахме да й купи триколка. Вече е тук, скрили сме я и утре сутрин ще й я покажем. Simple Smile Даже аз не съм я разгледала, изненада е и за мен. Simple Smile Но ако не ни бяха подарили, щяхме да й купим със сигурност. Веднъж пробва едно такова колело на един младеж и много се изкефи.

И така от чисто практична гледна точка изчакваме.

# 38
Хрисси, ние и подарихме детска кухня и триколка, която чакаме да доставят  Twisted Evil .
Мъжа ми и той играе много онлайн игри. Аз си купих лаптоп за да има вечер и за мен компютър. Сега обаче, откакто имаме Софи не остава време за тандемно компютъризиране. Понякога се дразня като играе, но като си помисля колко време вися във форума понякога и си затрайвам.
Почнаха се мъките Нимски.  Wink Дали всяка година ще сме толкова развълнувани около рожденните дни на мъниците си? Heart Eyes Сигурно.

Последна редакция: пт, 11 яну 2008, 13:05 от Мопси

# 39
  • София, Лагера
[Айде да ви питам някои въпросчета:
1.Какво подарихте на детето си за РД или какво мислите да подарите?
2. Вашите мъже играят ли компютърни игри - моят играе някакви онлайн игри по цяла вечер,...много ме дразни Twisted EvilАма сигурно и аз го дразня с форума Simple Smile

Здрасти, банда!
Хриси,
1. Май нищо  Close #Cussing out #Cussing out още ме е яд за това колелце!!!! Наистина нямам идея. То освен дрешки май няма какво. Сег седи насред стаята, около него куп ихрачки, а той бута прахосмукачката и вика "бууууу". Защо да му взимам играчки, като не ги ще!
2. Не, за щастие. Бих го убила! И без това се прибира от работа в 7:30 - 8! Обаче като ме ядоса си вдигам шапката и отивам да пия бира. И ми минава. А сериозно, ако той така и ката си е в къщи при бебо, защо ти не излизаш с приятели?

Ним, предлагам да кажеш на родата, че Симона е била в контакт с бебе, болно от шарка и може Т да е от това. Може и да понамалеят мераците за гушкане и мачкане Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 40
  • София
Ние за РД му подарихме 3 движещи се играчки, които издават звук, обърна им внимание за около половин час, 3 дни. Сега събират прах. Поради тази причина за НГ нищо не получи. И без това дрехи непрекъснато купуваме, не намирам защо трябва нещо "изрично" да е за повода.
Мъжа ми игри не играе, на PC сяда за 15 минути да свърши работа и става, ама аз за сметка на това яко го дразня с форума.  Joy

# 41
ЗА коледа КРИСИ ПОЛУчИ МНОГО ИГРАчКИ И ЗА МОЕ УчУДВАНЕ СЕ ЗАИГРАВА с тях,но все още най -любим му е жирафът от Памперс.Много харесва и другите си играчки от този тип-дс се муши нещо,да се вади.

# 42
  • София
Ами... как да го кажа, та да не прозвучи кофти: Шош получава това, което преценя, че е необходимо/полезно за него без поводи. Така е и с мъжо.  Mr. Green

# 43
  • София
ААА, с мъжО е друго.  Peace Мисля, че както аз се радвам на подаръци по повод /и без повод/, така и той /както и всички "разбиращи" вече същества/, той също се радва на "нарочни" подаръци. Ама дребните още не разбират поводите, така че за тях, когато имат нужда-тогава.

# 44
За Коледа подарихме на Ева играчки и дрешки, но не се впечатли особено.С играчките поигра малко, пък на дрехите не обърна внимание.Сега и аз се чудя има ли смисъл да и купувам нещо за РД.Но сигурно няма да устоя и ще купя нещо.Все пак е първия й рожден ден.

pijo 82, твоите роднини са голяма работа.Просто опитвай да не им се хващаш на думите и на теб да ти и спокойно.
Ним, хайде вече да се покаже това зъбче и да не вдига повече температура Симона.

Общи условия

Активация на акаунт