Варна - 33

• 17 721
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • варна
 Честито бебче на Ваня,да е жива и здрава хубавицата.  bouquet
 За Окръжна ще кажа, че съм раждала там при дежурен екип и отношението беше отлично. Сега пак мисля там да родя второто си детенце.

# 166
Калима с АМ дохранвам само,защото още не ми е слязла кърмата,но днес май има надежда да се справим и без него baby_neutral

# 167
  • Варна
Ейй, няколко дни да не вляза тук и съм изпуснала толкова неща.

ВАНЯ, ЧЕСТИТА РОЖБА! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, СПОКОЙНА И УСМИХНАТА! И на хубав ден се е появила и прекрасно име сте и дали  Heart Eyes. Как мина раждането? Имаше ли някакви весели моменти? Ти къде роди последно? Разкажи с две-три думи, ако имаш желание Hug

Добре дошли на новите мами wavey Ех, че хубаво, и тази година ще има много бебенца Heart Eyes Лека бременност на всички.

Ние вчера направихме 3 месеца и като сме излезли в 14ч. чак към 22ч. се прибрахме  Blush Ама много хубаво се забавлявахме Party Аз все обещавам снимки да кача, ама пусто време...

Мамчета, плс кажете ми нещо против себорея? Цялата главичка на Коко е в много гадни корички и вече пробвах какво ли не; отърване няма. Предварително благодаря.

# 168
 bouquetВаня, честита ти девойка! Много да те радва и да слуша!  bouquet За курмата на мен ми помагаше чаят на Хип и бадемови ядки. Не я свиквай на АМ, защото им е по-лесно от шишето и може да откаже да суче. Мъчи я до последно, защото от кърмата по-хубаво няма. Всъщност още не ти е тръгнала кърмата, само бъди спокойна и всичко ще си дойде на място!
sianit, oт Окръжна аз също нямам оплаквания. И обстановката беше добра, и акушерките много кротки. Колкото родили, толкова и мнения ще чуеш.
yanina, аз го мажех с бебешко олио и после с нокът лекинко ги махах. Сега, като го подстригах, се оказа, че има още, но преди беше МНОГО.

# 169
Vania 84 да ти е честита дъщеричката  bouquet Да расте здрава,умна и красива за радост на мама и тати!

sianit аз раждах в окръжна и останах много доволна,моя позната роди на 5.01.08г.също в окр.и тя само добри отзиви има.
Живот и здраве тази година сме решили да се пробваме за второ Blushи ако стане пак там смятам да отида.Много са внимателни всички от лекарите до санитарите Peace

# 170
  • Варна
 bouquetВаня, честита ти девойка! Много да те радва и да слуша!  bouquet За курмата на мен ми помагаше чаят на Хип и бадемови ядки. Не я свиквай на АМ, защото им е по-лесно от шишето и може да откаже да суче. Мъчи я до последно, защото от кърмата по-хубаво няма. Всъщност още не ти е тръгнала кърмата, само бъди спокойна и всичко ще си дойде на място!
Peace на мен баш кърмата ми дойде на третия ден. чая на Хип много ми помогна.най-важното сега е да си почиваш,да се храниш,дапиеш течности  и да си спокойна!
 успех!  Hug

добре дошли на новите мами!

sianit щом ЖК ти е казала за Скочев,значи работи с него, така че няма от какво да се притесняваш Peace
хайде да не подхващаме пак спора за "най-добрата АГ боница във Варна"! поне имаме избор, ако имахме само една, кво щяхме да правим Rolling Eyes всеки има право на личен избор и мотиви  Peace

# 171
  • Варна
Vania_84, честита ти рожба!   bouquet

Мамчета, преди време бях питала дали ви излизат заявленията за детски градини или ясли в страницата на общината (на този адрес: http://it.varna.bg:4433/dzpriem/index.php?page=spravki&type=EGN). Вече на мен ми излезе едното заявление. Обаче пише: статус: неприет. Не е ли още много рано за да има класиране?  newsm78. Има ли някой на който да пише, че е приет?

# 172
Ваня честито ти дъщеричка newsm51 newsm51 newsm51-да е много здрава и послушна.Преди два дни се рових в януарките да видя дали си родила,ама нищо не разбрах от там. Rolling Eyes
Добре дошли на новите мамчета. wavey
лек ден на всички

# 173
Благодаря на всички за топлото посрещане!   bouquet Не съм искала да подбуждам спор относно това коя болница е най - добрата, просто исках да видя мнението Ви, което и стана, за което също Ви благодаря! Все пак разчитам и на Вашия опит.  Simple Smile

# 174
Благодаря ви много за посрещамето варненски мамчета   bouquet
Изкам да попитам дали някой има кординати на др Балев
защото до колкото разбрах при него постоянно е заето
и трябва с предварителен час за да се прегледаш
всъшност в кой дни приема или всеки ден от седмицата?
и колко парички взима за прегледа?
Благодаря предварителна на мамите решили да
споделят с мен!
Всъшност аз смятам към февруари месец да отида при него
когато вляза в 7 мес да може да види дали всичко с бебо
е ок Flutter и да мога предварителна да си запазя час
при него newsm51

Лека вечер на всички мамчета   love001

# 175
здравейте мами Simple Smile

nelesita при балев може да си запазиш час в клиниката на Темелков всеки петък от 8.00-8.30 часа, но бъди мнооооого настоятелна. телефона е 600-126 и 600-127

# 176
здравейте мами Simple Smile

nelesita при балев може да си запазиш час в клиниката на Темелков всеки петък от 8.00-8.30 часа, но бъди мнооооого настоятелна. телефона е 600-126 и 600-127

Благодарско много много Майче Hug
ще бъда колкото е възможно много настоятелна newsm10

# 177
  • Варна
Ваня, честита ти дъщеричка! Мамче! Да ви е жива и здрава, много радост да ви донесе и да е голяма късметлийка! И моята голяма дъщеря се казва Виктория и е Козирогче  Wink Mr. Green. Ще споделям опит.

И аз да кажа, че съм много доволна от Окръжна. И двата пъти родих там. Не съм се и замисляла за други варианти.

# 178
При Балев най-добре да отидеш в петък сутринта преди да отвори клиниката.Когато ходих бях в 7,30 там и не бях първа.След това стана огромна опашка.Момата на регистратурата дойде и просто отвори телефона.Преди да отида на място опитвах 3 седмици поред да се свържа по телефона,но неуспешно.Една приятелка ми кажа,че приема в терапията.Провери за всеки случай.

# 179
Благодаря на всички ви-прекрасни пожелания Hug Hug Hug
Относно раждането-родих в МД и съм много доволна от всичко,отношение,обстановка и т.н.Родих нормално,макар че исках епидурална...но не остана време за нея,прекалено бързо тръгна всичко и момента мина.Последва един момент на забавяне,защото не можах да се справя с тези напъна,но после всичко свърши..в 5.10 сутринта се появи Виктория и изгря като слънце пред очите ми Heart Eyes
Сега малко съм шашната още,не можем да влезем в режим-постоянно иска да суче Crazyвсе зяпа с устата,и само чакаме кърмата да дойде.Еми това е на кратко,стана малко дългичко Blush

Общи условия

Активация на акаунт