Варна - 33

• 17 690
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
Привет и от мен.Чудно време днес.Да ви почерпя и аз,че големия става на 6 годинки днес.  cook beer Drunk  food002Извинете че така черпя,ама другите не знам как се слагат

# 196
  • Варна
Моля да ме включите в списъка
Елена 34г, Калоян  на 13г. очаквам бебе февруари - момиченце, с.Звездица

# 197
  • Варна
Честито 5-месечие на патето на Франческа!

Честит рожден ден на тийнейджъра на киркорова!!! Здрави и весели да растат децата!!!

# 198
Киркорова, да ти е жив и здрав!   bouquet

# 199
  • Варна
dolly,  Аничка (баничка), благодаря ви за отговора!
Днес ходих до яслата и попитах директорката. Аничка, абсолютно си права - докато не се направи класирането, на всички ще пише статус: неприет. Аз се притеснявах да не би да са ни отхвърлили молбата (в смисъл въобще да не участваме в класирането), че в единия документ имаше грешка.
Киркорова, да ти е жив и здрав рожденника!  newsm59

# 200
ЧЕСТИТ ПОЛУРОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ Simple SmileSimple SmileSimple Smile ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ, И ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВ И ОБИЧАН  bouquet

# 201
Здравейте мемчета!
Добре дошли и на Жаси ,Евил и Люси Hug
Мале мале тя много сложна с Балев ама ще се мъчим да се оредим някакси няма как Tired
Чудно време дне с беше и май и утре го дават същото аз се възползвах от днешният ден
да видим утре  Wink
Честит празник на тези който празнуват днес beer

# 202
Да ти е живо и здраво детенцето Киркорова smile3525много много да ви радва малкото слънчице  bouquet

# 203
  • Варна
това не е себорея! просто още му се бели главата на бебчето. ние с наща грива се лющихме до 6-7 месеца като гущерче Rolling Eyes по принцип минава само, може да мажеш със зехтин или там каквото използваш. също с четка или гребенче редовно да решеш Peace
ние днес пропуснахме разходката, тя КалиМа звъня ама Лора спеше Rolling Eyes имах много да чистя от 3-дневното празнуване....и пак нищо не успях да свърша ooooh! сега Найден мие чиниите и ще прави салата, аз да си почина Heart Eyes

# 204
  • Откъм Варната
Киркорова честит рожденник, много да ви радва и да слуша

...ние днес пропуснахме разходката, тя КалиМа звъня ама Лора спеше Rolling Eyes имах много да чистя от 3-дневното празнуване....и пак нищо не успях да свърша ooooh! сега Найден мие чиниите и ще прави салата, аз да си почина Heart Eyes

Утре ако пак не ми вдигнеш пиша още една голяма червена точка в тефтера с неизвинените отцъствия, скоро нов тефтер ще трябва да си купя, че не остана място вече Naughty

Последна редакция: пн, 21 яну 2008, 19:10 от KaliMa

# 205
Киркорова честит рождрнник, много да ви радва и да слуша

...ние днес пропуснахме разходката, тя КалиМа звъня ама Лора спеше Rolling Eyes имах много да чистя от 3-дневното празнуване....и пак нищо не успях да свърша ooooh! сега Найден мие чиниите и ще прави салата, аз да си почина Heart Eyes

Утре ако пак не ми вдигнеш пиша още една голяма червена точка в тефтера с неизвинените отцъствия, скоро нов тефтер ще трябва да си купя, че не остана място вече Naughty
Днес щях да ви се обаждам за разходка ,обаче майка ми реши да ме "съпровожда" и да я черпя   hahaha за  бабин ден.та май ви засякох пред летния театър ,ама в  Rolling Eyes игри и закачки по мобилния се разминахме май.Нали?!Абе утре ще трябва да се отчета най-накрая  Peace

# 206
  • Откъм Варната
.....та май ви засякох пред летния театър ,ама в  Rolling Eyes игри и закачки по мобилния се разминахме май.Нали?!Абе утре ще трябва да се отчета най-накрая  Peace

А там бяхме, лапетията обрисаха всичко, все едно вързани са били

# 207
  • Варна
Киркорова, честит ви рожденник! Да е жив и здрав и доколкото може послушен батко.

Вики 76, имам опит с регистъра от миналата година  Laughing.

Франческа, честита ви месечинка!

Добре дошли на новите мами   bouquet!

# 208
благодаря на мацки те, които ми 4еститиха Hug

# 209
  • Варна
Здравейте мемчета!
Добре дошли и на Жаси ,Евил и Люси Hug
Мале мале тя много сложна с Балев ама ще се мъчим да се оредим някакси няма как Tired
Чудно време дне с беше и май и утре го дават същото аз се възползвах от днешният ден
да видим утре  Wink
Честит празник на тези който празнуват днес beer
Бъди много настоятелна по телефона и ще се свържеш(за Балев),аз звънях около половин час и на двата телефона(с GSM и дом.тел. в ръцете)и в крайна сметка успях.Така че бъди търпелива. Peace

Общи условия

Активация на акаунт