Неизвинени отсъствия НЕ се приемат в училище "Фотошоп"...(9)!

• 17 081
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Румка страхотна рамка както обикновено/поне на мен много ми харесва/, но аз лично ярките ти рамки ги харесвам повече. Тук някак си фона ми е малко блед.
AvAnA -  Много ми  е светла снимката и той не се улавя много. Ще прочета урока

П.П. - хайде сега след като свърши контролното някой да ми помогне за снимките - БЛАГОДАРЯ!

# 256
  • В света на мечтите
Румка страхотна рамка както обикновено/поне на мен много ми харесва/, но аз лично ярките ти рамки ги харесвам повече. Тук някак си фона ми е малко блед.
AvAnA - как става този ефект. Много е светла снимката и той не се улавя много.

П.П. - хайде сега след като свърши контролното някой да ми помогне за снимките - БЛАГОДАРЯ!

ами в урока е обяснено стъпка по стъпка. моята снимка е дори по ярка от крайния резултат в урока, защото там бледнее прекалено много

# 257
Да прочетох урока и си права. Много добре си го направила. Но ще пробвам и аз. Ако може да се направят по някакъв начин щрихи мисля че ефекта като от молив ще се засили. Не се сърди то си личи , че съм се изказала без да съм прочела урока.

# 258
  • София
Вейдър, получило се е Grinning Много си е добре - какво не му харесваш  Grinning
Румка, чудесна както почти винаги  Hug

Лекси, за тази хубава снимка знам, че ще измислиш нещо по-добро. Можеш повече, мноооооого повече!  Wink
Млечко, ама хич не обичам като ми кажеш така  Mr. Green Тъкмо съм решила да приключа с ФШ за деня и айде пак  Wink
Не знам дали стана много по-добре, но поне опитах /моля, те не ми казвай, че мога още по-добре - само какво не й е наред Laughing/:

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 15:50 от Лекси

# 259
оооооооо Лекси-чудесна рамка,много сполучливо си обработила снимката,много ми харесва.Браво
 AvAnA -разгледах урока и мисля,че е по специален и не може да се приложи на всяка една снимка.В урока има доста тънкости и се изисква според мен доста опит за да се направи нещо наистина ефектно.Друг е въпроса,че крайния резултат няма нищо общо с рисунка с молив
Вейдър- Hug Hug Hug
Румка-много хубава рамка

# 260
  • Бургас
Лекси, за тази хубава снимка знам, че ще измислиш нещо по-добро. Можеш повече, мноооооого повече!  Wink
Млечко, ама хич не обичам като ми кажеш така  Mr. Green Тъкмо съм решила да приключа с ФШ за деня и айде пак  Wink
Не знам дали стана много по-добре, но поне опитах /моля, те не ми казвай, че мога още по-добре - само какво не й е наред Laughing/:

Така ти казвам, за да  те амбицирам, не се сърди. Всичко й е наред и на предишната, но това сега е съвсем друго нещо  Peace Аз съм ти фен, знаеш го и за това няма да спирам да те "тормозя"  smile3521

# 261
Лекси-искам специално да те поздравя за участието ти в контролното .В 3  от 6-те категории ,твойте работи за мен са №1-излизане на обект-№19,картичка-№10,оцветяване-№9/дълго се чудих между него и №8/При състаряването/ако нямаше толкова силна текстура-също №23 ми беше фаворит още като я видях. Hug Hug Hug Hug Hug

# 262
Ани, ще направиш ли урока, за който помолих? Ако си го правила, моля, дай линк, понеже не успях да открия. Нова ученичка съм, госпожо

# 263
шушулче-тази картина на щерката съм я правила преди 2 години и нямам спомен точно как.Така като гледам съм използвала различни филтри и съм рисувала с хистори четката,за да пресъздам илюзия за рисувано с бои.Това като цяло е фотоманипулация ,като съм сложила главата на моята дъщеря.Отгоре съм наслагвала различни цветя и така Simple Smile Crazy

# 264
Да, да, говори ми, ма, аз, начинаещата, питай какво разбрах hahaha
в онази папка ми харесаха и други, които приличат на картина, а има ли някъде урок как се използва хистори четката?

# 265
  • София
ani69, много, много благодаря bouquet Hug  От твоята уста, значи много  Grinning Но наистина има по-добри неща  Wink

mle4ko, не се сърдя разбира се  Laughing Напротив - много, много съм ти благодарна  Hug Малко съм пообидена само на ФШ  Mr. Green - краде ми много от и без това вечно недостигащото време  Tired

# 266
ani69, много, много благодаря bouquet Hug  От твоята уста, значи много  Grinning Но наистина има по-добри неща  Wink

mle4ko, не се сърдя разбира се  Laughing Напротив - много, много съм ти благодарна  Hug Малко съм пообидена само на ФШ  Mr. Green - краде ми много от и без това вечно недостигащото време  Tired
аз ти казвам ,какво на мен ми хареса най много/особено бебетата на излизане на обект/затова,колкото хора толкова и мнения Simple Smile

# 267
От няколко дена се ровя в уроците от първата страница и има такива, които не се отварят или ми искат логин и парола. Ще бъде чудесно ако ги прегледате Peace

# 268
Да се оплача - пренебрегвате ме  Cry

Никой не иска да ми помогне с изсветляването на снимката! Защо?

# 269
  • София
moni-boni, аз този урок не съм го учила  Embarassed мога само малко да я изсветля и да й дам контраст, но има нужда и от друга обработка. Каква, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт