Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 20

• 44 270
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
  • У дома
natalyna и Bonita, това ми е първото Рафаело. Остана малко материал, та снощи я опитах на вкус - голяма вкуснотия!

# 256
  • Пловдив
Atalanta, много приятна розова торта   bouquet  Цветята са ти много сполучливи. И те ли са като покритието от маршмелоуз. А какво не успя да им докараш на бонбоните, та няма да работиш повече с тях?

# 257
След шоколадовите изкушения на Сладка хапка,нежните цветя на Аталанта и красивите торти от другите странички моята е доста семпла/направена набьрзо/,но да ви я покажа

Поводьт е именият ден на мьжа ми,който много обича сняг,но при нас рядко вали и още по-рядко се задьржа.Вьтре е пандишпанови блатове,млечно-маслен-сметанов крем+портокалови корички от сладко.Отгоре-моделираща маса,която пак топлихме сьс сушоара тьй като й беше  Mr. Greenстудено при разточването вьрху плота от гранит.

# 258
Много интересна тема момичета  Peace, правя си запис, за да ви следя.   bouquet

# 259
  • Пловдив
P.S. А с какво покритие ми препоръчвате да работя? Все ще се наложи нещо да се изрисува в/у тортичката... Иска ми се да е перфектна   Rolling Eyes

fanita, виж линка който дадох по-горе- няма нищо нарисувано- всичко е апликация. Аз по принцип работя или с готова моделираща маса или  с маршмелоуз бонбони. На мен те са ми най-удобни. Но нека и другите момичета кажат  Wink

# 260
  • Sofia
"Disney" торти:
http://picasaweb.google.com/nanaiset.garcia/UtilisimaTortasDecor … 71091298260246818
Тези също са страшно сладурски:
http://picasaweb.google.com/nanaiset.garcia/TORTASYPOSTRES
Дано са ви полезни, аз само зяпам Laughing

# 261
--------------------------------------------------------------------------------

Момичета, дали ще се получи ако сложа желатин в кремчетата със студено мляко на д-р Йодкер? До сега не съм работила с желатин и идея си нямам какво ще се получи?

Аз съм слагала и на тези без варене и на тези със студено мляко

# 262
  • У дома
Пепи, нищо не можах да оформя от маршмелоуз. Като направех листо и то се изправяше за секунди. Зелените листа са такива и така и не изсъхнаха. Цветята са от гам пейст.

# 263
Момичета,пак страхотни торти сте сътворили,всички имате златни ръце.Няма да вие изброявам,че ще забравя някоя-направо торти чудеса.Аз правих само едни пасти,че с двама дечковци вкъщи ми идва в повече,а единият само щъка насам-натам.

# 264
  • София
По въпроса за маршмелоуз бонбонките - снощи мернах в едно павилионче на Раковска /срещу пожаната/ два вида - едните зелени с форма на дини, другите жълти с вид на банани.
Предполагам, че тази нова партида внос ще залее търговската мрежа скоро.

# 265
  • У дома
Rumya, на мен ми се стори много трудно с бонбонките. Аз си купувам маршмелоуз крем към който добавям захар и замесвам. Не знам обаче дали го има при вас.

# 266
А обърната торта с чаршаф някой правил ли е? Гледах преди време някакво видео, при което този номер се използваше, за да е абсолютно равна горната повърхност. Ама как точно се правеше, какъв тип чаршаф се използваше, как решаваха проблема с гънките... ако някой го е правил, да даде акъл!

# 267
  • Пловдив
По въпроса за маршмелоуз бонбонките - снощи мернах в едно павилионче на Раковска /срещу пожаната/ два вида - едните зелени с форма на дини, другите жълти с вид на банани.
Предполагам, че тази нова партида внос ще залее търговската мрежа скоро.
Руми и аз тук в един маркет видях жълти с форма на банан, и тъкмо се зарадвах и засилих да ги купя като се оказа, че са с шоколадов пълнеж  Sad Да не са същите? Че от тях няма да стане нищо  Sad

Последна редакция: вт, 22 яну 2008, 09:38 от _Пепи_

# 268
Aнда Моята торта е обърната и с чаршаф от маршемолус. Ако това е, което имаш предвид ето разгледай.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187997&photo=68
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187997&photo=77

Парола: 12345

# 269
  • Czech Republic
А обърната торта с чаршаф някой правил ли е? Гледах преди време някакво видео, при което този номер се използваше, за да е абсолютно равна горната повърхност. Ама как точно се правеше, какъв тип чаршаф се използваше, как решаваха проблема с гънките... ако някой го е правил, да даде акъл!

Анда, без да съм виждала това видео, правих последното сърце по този начин, защото беше на две части. Покритието ми беше от бонбоните маршмелоуз и внимание - беше разточено на доста по-дебело от обикновено. То самото покритие стои малко като гумено и два възможност за добро изглаждане и издърпване. Не съм сигурна обаче дали ще стане с някое от другите, а за да стане може би трябва да са разточени по-дебело. Аз обикновено разточвам много тънко, но с маршмелоуза просто нямаше начин - покритието все едно се събираше.

Общи условия

Активация на акаунт