Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 20

• 44 303
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=211187

Това е цялото ми албумче.
Снимките са качени малко хаотично, но там са всичките ми украсени торти в последния 1 месец.Топката е първата, която правих, т.нар. ми дебют.
След това са коледните курабийки
Снежният човек е коледната торта, а каручката с лисичката е тортата за именния ден на Калоян, той сам си я пожела такава и ме хвърли в джаза.
Тортата с нотите е злощастната торта "Рафаело" от преди няколко дена, която трябваше да е пиано, но се изнервих, не направих пианото защото не можах да си го представя и я приключих набързо с нотите. Горда съм обаче с розичките, за първи път правих розички и съм доволна

Браво Peace. Изглежда супер тортата. Как ти хрумнаха тези нотки? Айде пускай и каручката да видим.
Тортата беше за именния ден на майка ми, а тя е музикант, свири основно на пиано и оттам  Crazy

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 23:52 от доня КОПРИВА

# 211
Супер е тортата, доня Коприва, обаче лисицата с каручката обира точките!!! Страшно ти е сполучлива лисицата! Peace

# 212
 запис Peace

# 213
Ето я моята първа торта, тъйкато все още не съм си купила бавно съхнеща маса, измислих това с подръчни материали

# 214
Tandoori, благодаря!
Имам обаче още много за учене, много...
Добрата новина е, че имам огромно желание и инат, така че ще става все по-добре, надявам се!

Четох на предишната страница, че коментирате как се правят фигурки, от каква маса. Лисичката я правих от марципан Варна, много трудно стана защото материала в ръцете ми беше много мек и просто и се огъваха краката, увисваше И главата и се спльокваше...Принудих се да и направя всички часто отделно, набучих ги на клечки за зъби, замразих ги във фризера и чак тогава я сглобих и в момента в който се поразмръзнаха пак започна да се свлича. Затова са и толкова дебели краката, за да държат туловището.
Явно от марципан Варна трябва да се правят лекички и мънички неща като розичките, но лисици - НЕ! Crazy

Човек се учи...като говорим за ученето, Tandoori, очаквам да ми напишеш когато имаш време за разбиването на маслото.
Аз го започнах от най ниска скорост, постепенно я увеличих и в момента, в който я увеличих до дупка и избиха парцалите(водатат според мен). Може би наистина, ако бях разбивала на ръка нямаше да имам този проблем, но дали щеше да стане пухкав крема???

elikaragyozova, изглежда много вкусна, това отгоре карамел ли е?
ох...аз съм на диета и всичко ми се яде. Sad

# 215
                                           Престраших се и аз момичета,това направих днес

# 216
tina_elena,страхотно изглежда!Още не съм го правила покрива,но скоро и аз ще го опитам

# 217
  • Карнобат

Тази вечер ще имам гости, та пак си намерих повод за торта.. newsm53

tina_elena-Много ми харесва  smile3501

# 218
Здравейте момичета, мен ненадейно късно тази вечер ме поканиха на погачка утре сутринта и като няма от къде да купя по това време подарък спретнах една торта. Нещо не стана така както я мислех, ама....

Лелеееееееееее, пак страхотни торти сте сътворили вие

# 219
Aз съм ви голям фен и евентуално ще се пробвам на тортата с клоуните   за рождения ден на моето момченце.
Докато събирам смелост ви пускам едно линкче с красоти http://www.artcake.ru/cakes.htm.Тези торти са си произведения на изкуството-как решават да ги нарежат... 

Напълнихте ми душата с красота,мерси   bouquet

Hug

# 220
  • Czech Republic
Здравейте момичета! Чудесни торти сте показали пак!

доня КОПРИВА, много готини торти, но лисичката с каручка е просто убиец - много сладка! Hug
elikaragyozova, писах и в другия сайт - много апетитна тортичка! Супер! Heart Eyes
tina_elena, чуден покрив, но следващия път сложи само три реда бисквити(ох, знам че за това може моята снимка, която е обърната Rolling Eyes)... Peace
Elena K., чудесна торта, харесаха ми цветята от плодове!  bouquet
NellyDi, чудесна торта за прощапулник! МНого сладка! Hug
Шомон хич не се назландисвай, ами запретни ръкавите и опитай:) Няма страшно - ще се справиш добре! А линка го има вече на първа страница, но винаги е добре човек да си го припомни пак - наистина страхотни торти!

Момичета ето тортичката за рождения ден на мъжа ми - не е нещо особено, но той си я искаше така - голям фен на Линукс е! А и не сме празнували много официално!

# 221
NellyDi, чудесна торта за прощапулник! МНого сладка! Hug

Наталина, тортата е за 40дни на бебче, не за прощъпулник, ама само за това се сетих късно снощи, от теб заимствах  Hug

# 222
Черпя всички мами от тортата на сина ми  Атилла.Вчера той бе рожденник и за негова радост върху нея бяха любимите му анимационни герои.

# 223
benmary 2 , браво!
Много е хубава тортата.

Да ви е жив и здрав и много радост да ви носи!!!

# 224
  • Банкя
benmary 2 браво
прекрасна украса.От какво я направи.
Ето и моята за 21 януари -ден на родилната помощ.Ще я нося на моите "баби".
Не забравяйте да поздравите тези които ви дадоха най-голямото съкровище.

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 13:33 от tarlio

Общи условия

Активация на акаунт