~::~Елла бина фи лбейт араби~Хайде заедно в арабската ни къща~::~48

• 32 007
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте всички нови и стари(но не и по дух и години) момичета  bouquet
Деска, как така ще ми режеш къдричките, знаеш ли колко бавно растат. Виждам, че и Марси и Хариет са закъсали с косите на щерките:) А на Даянака чуплива ли е или така ми се струва?
Другарче, честит ти епилатор, със здраве да се обезкосмяваш Laughing Свиква се с болката, аз нали съм мазохистка, на краката даже ми е приятно, обаче после имам много подкожни Sad
Иска да знае, успех с готвенето, и аз съм така кога стане, кога не ... Sad А ти, когато се запознаеш с араби,гледай да не се изпуснеш за какво мечтаеш,че ако ти насетят слабостта,   може някой да злоупотреби с мечтите ти. Родителите ти са "интересна комбинация", не се среща често мисля, може би майка ти е видяла зор навремето...Е, поне ако се залюбиш с арабин, може би няма да има реакции от сорта "аууу, предаде българщината" , "знаеш ли колко са опасни", "свършиха ли българите" Simple Smile
Аз днес бях по изследвания...нищо не ми намират...лекарката подозира, че съм анорексичка  Shocked Като й казвам, че ям по един хляб на ден и тя почна да подпитва  така случайничко, като се наям дали не повръщам #Cussing out  Обаче, за едно нещо позна-че съм свръх нервна Sad Ходих и на алерголог заради обривите. И там не получих обяснение от какво са, можело да са от прах за пране, храна, дрехи,от нерви,  от въздуха можело да са, ми да не дишам освен, и освен от алергията и от всички болести ще се избавя!
И момчето е зле тия дни, повръща, язвата пуста се е възпалила.Толкова ме е страх за него. И той колко пъти ходи на изследвания, пие лекарства, нищо не помага.ОХ! Готвя му няколко дни бебешки манджички, но не го задоволяват и пак почваме с другите;(

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 16:00 от tahmine

# 211
Добър вечер и от мен.   bouquet  bouquet

Катя, появи се. Ами да ти кажа нервите са в основата на много заболявания. На мен от нерви ми е спирал цикъла дори. Успокой се, недей така, ще се съсипеш.  Peace

Дуа, много си преживяла...слава богу, че всичко е завършило добре за вас. Ако искаш пиши ми на лични.  Praynig

Хари, много си хубава, човек не може да предположи, че си мама. И голямата щерка е много красива. Малката пухкавелка също.   bouquet

Мухсина, аз съм твърдо против упойките при раждане. Някак си ми се виждат страшни, тоест опасни.  #Crazy А пък да взема мъжа - не ми звучи приемливо както казва Лили да ме гледа в такъв нечовешк вид. Нито съм първата родила, нито последната та да си придавам чак такива фасони, после е важно как се гледа детето.  Joy Пък и не всички мъже биха издържали на подобно нещо.

Ясмин, чакаме да се поставиш в албума.  Hug

Лили, изглежда добре, а и по описанието направо му усетих вкуса.   chef Казаха, че Саркози се бил оженил, не че много ми пука, пък и тази Бруни голяма красавица, няма що.

Марси, честит колет. Дочакахте... Mr. Green

Аз пак да питам един тъп въпрос - Свеар има ли я в нашето албумче или бъркам?

# 212
Здравейте и от мен!
Тъкмо ви изчетох и се прибра синчето от училище.Трябваше да го посрещам,храня и разпитвам за у-щето.
Цяла сутрин съм на зъболекар,че докато стигна с тези задръствания ooooh!.А и въпреки дадения час,тук те пускат по реда на пристигане в кабинета.
Да ви се похваля.Тук открих какво е безболезнено лекуване на зъби.
В Б-я бях скарана с този род мед.обслужване. NaughtyС упойка или без,все си ставах от стола недовършена.
А тук съм отличничка-зъбите са ми изрядни.
Ама и зъболекаря е завършил в България,та си бъбрим на нашенски. Grinning
Дуа,много сте препатили.Важното е че сте живи и здрави и не си се оказала да ходиш там!
Muhsina ,добре си дошла.Това дето си писала за арабските жени,все едно аз съм го писала.Е,има и изключения,разбира се!
Марси,а честит ви колет.Колко ли се радва Линда?Как ще плащаш за митница,бе?Вашите митничари не са ли богати като българските? LaughingИ да оздравявате .Heart Eyes
Шенай,жалко че не познавам никой в Казабланка.Дано дъщеря ти да прекара добре и да се пази,че тукашните младежи са доста напористи с чуженките.
W.Lily,благодаря за куража,че ще сваля за 3-4 месеца.Аз не бързам. Simple SmileКато съм си хапвала толкова време,сега ще търпя.
От козметиката ме интересува всичко за лице и тяло,без грим.Но повече обичам да разглеждам и да чета отколкото да ползвам.Много често ми омръзва нещо купено и минавам на друго. SadХаресват ми Clinique,Lancome ,но обичам като прочета за нещо да го пробвам.Според възможностите ми,де Wink!
Амал,много ме трогна с въпроса как я карам диетата Heart EyesМного съм горда със себе си.Стриктна съм и за 6 дни имам-3.5 кг!Но знам че отначало се сваля бързо,после е трудното,а и да ги задържиш. ooooh!
Другарче ,кураж с епилацията.Ще свикнеш.Добра ти е идеята да намалиш косъмчетата,така е по-лесно.И една идея от мен.Преди да се епилираш хубаво изтъркай местата с масажна ръкавица с гел душ или сапун.Така космите се" повдигат" и после няма подкожни.
Тахмине,сега алергиите са болестта на века.Неприятно е ,но не се умира!Да оздравяваш!
Um Sami,да нацелуваш налакирания багерист,че ми е много сладък и се смея много с вашите лудории. Hug
Щях да пиша на още хора,но ме викат децата да учим.
После ще има продължение.

# 213
КАТЕ появи се най накрая  bouquet,бързо оздравяване на мом4ето ти Praynig,а Даяна беше с 4уплива коса до момента когато и постригахме бебешката коси4ка сега е с права,Муфида и тя беше така към 2 години я постригахме и от тогава е с коса като моята на километър 4упка
ЯСМИН писах ти на ли4ни Heart EyesМУЦКА  и аз така бях ,тук си намерих една арменка/от местните-тук има доста голяма група бежанци още от времето на турските репресии/и тя ми оправи вси4ки зъби,но замина за америка за специализация и от тогава съм така Sad
АМАЛ да си забравила нещо newsm78 Crossing Arms,за другото позна-няма е Светлето

# 214
http://www.dnes.bg/article.php?id=46114
този линк е специално за Емирките-нали опреквахте Саркузи,4е ще си води любовницата-тя ве4е не му била такава ,а законна съпруга както пише в статията,но стига толкова клюки за днес
лека нощ на вси4ки

# 215
http://www.dnes.bg/article.php?id=46114
този линк е специално за Емирките-нали опреквахте Саркузи,4е ще си води любовницата-тя ве4е не му била такава ,а законна съпруга...
Браво-след като я забремени няма избор франсето!Едно незаконно дете щеше да се отрази зле на репутацията,то пък каква репутация...
Бруни в тяло я бива,на колко ли години е?

Тахмине-дано ти и момчето се оправите бързо PraynigИ спокойно а!

# 216
Здравейте момичета! Извинявайте, че ви нахълтвам в темата, но доста се изненадах от тази статия http://www.dnes.bg/article.php?id=46105
 и бих искала да ви попитам, какво мислите - като съвременни мюсюлманки - за този факт от биографията  на Мохамед.

Не съм запозната с исляма, но ми се струва, че ако се разкрие такава информация за Исус например, много християни биха били ужасно разочаровани, и "рейтингът" му по света би се сгромолясал... 

Лек ден на всички   bouquet

# 217
  • O.A.E./ Пазарджик
Добро утро!
Ще оставя кафето за някой друг Wink
Тук ще ни удави Sick Цяла нощ не е спряло и сега няма никакво намерение. Щях да водя малката за ваксина и пак се отлага. Зайед е побарал пак някой вирус #Cussing out Няма никакво възпаление, а поддържа от вчера 38.5 . Педиатъра каза да изчакаме до утре с антибиотиците.
Дано малката  не прихване Praynig

Хари, кажи каква точно еко козметика ползваш. Особено детската. Зайед е с много чувствителна кожа като мен и непрекъснато има ситни пъпчици по бузите. Не са алергия.
Аз съм на Лореал от близо 6 години и съм доволна. На мойта кожа действа добре.
особено от това съм много доволна. Кожата се изчиства супер Peace
След като родих  Нур кожата ми е мазна и минах от месец насам на http://olay.com/boutique/totaleffects/ и http://www.t-zone.co.uk/ProductDetails.aspx?pid=4 и кожата ми е сравнително по-добре.

Almoraima, последното изречение в статията е и мое мнение. Който се е потрудил да прочете по въпроса няма да му направи впечатление дори- празни приказки. Има много мюсюлмани , а и други религии, които се "женят" за момичета, но не значи , че консумират брака та да бъдат наречени педофили Sick Толкова ли не им дойде на акъла, че съдят хора за живота им преди стотици години през цедката на съвременния живот?  newsm78 ooooh! На каква възраст са се женили и самите българи? Според сегашните закони много народ са били педофили. " Рейтинга" на Пророка едва ли ще падне  Laughing Най много да събуди някои и друг терорист , друго няма да направи с подобни изявления. Аман от такива, хора, които не се съобразяват какво говорят на публични места. Освен проблеми, нищо друго не може да й донесе на тая женица.
Да си наеме здрава охрана й препоръчвам. Колкото и да не ми се иска да го кажа е точно така.

Лек ден от мен за сега  bouquet

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 08:51 от mariabutti

# 218
  • In a surreal moment!
Almoraima - пфууууу .... как може да четеш глупостите на някаква откачена и кой знае какво целяща особа !?! Публикуването тук е меко казано провокация - какво целиш , да обидиш момичетата - няма да успееш !!! Как пък не разбрахте , че тук се опитваме да се откъснем от точно такива ненормалности !!!
Ай..... много се ядосах на ранина !

Лек ден гълъбици мои ! При нас вали як сняг , след дъжд - ужас ....
Днес ще ме разкачат от мрежата  - целувам ви и дано скоро пак да сме заедно !
Чао !

# 219
Мархаба, девойки!
Миме, и тук е ужассс също!! Поне на Буш по вода ще му върви  Joy При нас снега е над метър вече! Как ще стигна до унито днес, не знам! Че и докладите ще си четем  и няма как да не ида Rolling Eyes.
Прочетох и аз тази статия и въобще не се учудвам -  те австрийците ( не всички, разбира се ) си го имат фашисткото и расизма в себе си. И моя зет така и не дойде да види Тарик, защото е наполовина арабче.... А бе, простотията по хората си ходи и не подбира националност и религия  Laughing А пък тази убавица от статията първо да прочете Старият Завет и тогава да говори за педофилство...
нафасима, тъкмо съобщават за талибанска атака върху единствения  5-звезден хотел в Кабул!
Моля те като намериш време разкажи повече за традициите и обичаите на Афганистан. Ще ни бъде много интересно! А талибан успя ли да видиш ( от далекичко, де, то близък контакт с тези екземпляри не е препоръчителен) Laughing?

# 220
Забравих кафенцето - ще има сърдити  Laughing

# 221
Almoraima-бързам да отговоря на поста ти ,преди другите момичета,тъй като мнението на тази Винтер,не е нещо ново под слънцето,но ти би трябвало да си наясно с така внесения през последните години маниер на запад,да се критикува и клевети Исляма и светото име на Пророка(с.а.с.)-причините за това са политически,а също и плод на пропаганда именно с такава цел...Ти не познаваш Исляма,но виждам ,че статията ти е направила впечатление-разумът ти предполагам би поставил на съмнение тази клевета,ако само за момент помислиш върху факта-дали една трета от населението на планетата са извратени и толкова западнали за да следват пътя на някакъв пропаднал човек(алстагварАлла) или изказването на някаква политическа особа,са по красноречиви...Ако искаш да научиш истината за живота на пророка-намери из нета Ислямски сайтове и прочети...За яснота ще вметна,че първата съпрута на пророка е била по-възрастна от него с 20 години,и докато е била жива той никога не е помислял за втора жена,в ущърб на тогавашните разбирания-и въпреки,че тя не го дарява с наследник-има 4 дъщери...След смъртта на  съпругата му,не е искал да се жени,но приближените му непрекъснато са предлагали дъщерите си за да има наследници-Айша е дъщеря на Абу Бакар-никой не знае възрастта и с точност-но е била красива и много остроумна-Баща и не би мечтал за по -добър съпруг за нея-тия неща могат леко да те шокират,но имай предвид,че в онзи исторически момент разбиранията и живота в племената по пустинята са били сурови...но не по-цивилизовани са били обществата в западна Европа по ония времена-дори е било по-зле-жената е била в услуга на мъжа....Поздрави

# 222
Кафето е страхотно Иман Party
Още ли има такива хора като зет ти? Tired
Няма училище и за Кари:цял ден висели в автобуса и не са стъпили в училище ShockedВсичко е наводнено...

Almoraima:пророка се е оженил за детето,но брака естествено не е бил консумиран,докато не е станала жена,а това в ,,топлите страни,,става рано.Това става не за да педофилства,а за да се даде защита,подслон и т.н на Аиша.Хомусексуалноста,лезбийството и изобщо всички възможни сексуални извръщения са строго забранени в Исляма и човека(САУС),който го предава от божиите уста не би злоупотребил...
Мохаммад(САУС) е имал много жени,но целта не е била да се развлича с тях,а да се разпространи Исляма...Подробности по форумите за религия.
Жалко,че образовани хора,като г-жата,на които власта им е в ръцете говорят преди да са достатъчно информирани.
Сигурно има издевателства,но те не са според каноните на ислямската религия.
Веднага се сещам за някои касти в Индия и за мормоните в САЩ...

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 11:36 от Water Lily

# 223
Добро утро и от мен! Ще ме уморите с тия кафенца, я дайте нещо за деца като мен, топъл шоколад или мелбичка:)
И ние снощи не спахме, момчето много го болеше, а за доктор не дава да се издума Sad

Не съм запозната с исляма, но ми се струва, че ако се разкрие такава информация за Исус например, много християни биха били ужасно разочаровани, и "рейтингът" му по света би се сгромолясал... 
Лек ден на всички   bouquet
Almoraima, не знам колко си запозната и с християнството, ама "рейтинга" на Исус май отдавна се е сгромолясал...
Между другото статията изобщо не дава изчерпателна информация и доказателства, само набелязва обвиненията. Лесно е човек, който не знае нищо за живота на Пророка да се подведе по така поднесената му информация.

И аз съм много ядосана, защото някои чули-недочули нещо си оттук оттам и почват да разправят врели некипели! От няколко месеца в нас се влачат роднини и познати и почват да оплакват мен горкото момиче и нещастната ми майка, че такъв позор съм навлекла на семейството и добре, че баща ми не доживял #Cussing out  Как могат да разправят на баба ми дето е на 90години, че ако се оженя за мюсюлманин, задължително цялата му рода щели да спят с мен! Това вече е такова безобразие, заради такива хора дето само плямпат, вижте какви проблеми и конфликти стават навсякъде по света! И това за задължителното преспиване с родата го говорят и мои познати. Ами, ако те спят с българските  си свекъри и девери, да говорят от техно име, а не да разправят, че в мюсюлманските страни това било ЗАКОН! Така съм ядосана, че само чакам тоя роднина пак да дойде и да го питам, какво толкова му е направила жена му и защо не насочи вниманието си към възпитанието и живота на неговите си деца, щото те правят доста по-лоши неща от мен, ама с българИ   Twisted Evil #Cussing out  #2gunfire

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 11:25 от tahmine

# 224
  • по пътеката
добро утро, на второто гигантско кафе! Hug
лили, за мормоните ли искаше да дадеш пример?  newsm78
за статията-да се говори без да се придържа към времето и епохата, както и основанията за един акт, още пове4е, 4е някой ве4е е умрял, си е да плюеш в кладенец, докато го запълниш! то ако дирим из историята може да ни прилошава от много подобни събития, които показват греховете на хората!  каката дири сеир и малко пове4е мъжко внимание! като тати буш, дето лижи задниците на мюзлим и после ходи да им стреля децата!не е ли тип извращение!всеки може да си говори каквото иска,но сега и реално лице в лице със събитията и хората! ина4е за миналото никой не може да знае на макс вси4ко, просто не е бил свидетел!
кате, отивай с него на доки, може да е сериозно! с язва не се играе на криеница! и не им се впрягай на роднините, не можеш им промениш набивано с години съзнание! или са дорасли да приемат разли4ните или ще си кютат расисти!

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 11:39 от marsy

Общи условия

Активация на акаунт