~*~ Hosgeldiniz! ~*~ - Турция 3

• 24 399
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Музиката на Истанбул  Heart Eyes и Срещу стената duvara karsi  Heart Eyes много много ми харесват

AniSim Ще го посетя непременно!  Hug Hug Hug

# 181
Ох и на мен тези двата Айля, мисля че по торентите го има и Юли.... Има ли и други фенове казвайте  Wink

# 182
Merhaba! Nasılsınız? Здравейте! Как сте?
Оставихте ме сама да оправям кашата с рецептите в Турската кухня!  ooooh! Надявам се да сме се разбрали с авторката й!
Тук детските градини са супер. Имат различно часово време, или децата започват различно. В детската градина на племеника ми има от 8 до 16ч., от 10 до 16ч. и от 8 до 19ч. Всяка градина е с камери и можеш да си гледаш детето през деня, как играе, как се храни! Тук много детски градини са направени в апартаменти или къщи! Не е като в БГ, такива самостоятелни сгради или поне в нашия квартал няма такива! benmary ги познава по-добре! Но тя някъде се загуби!  newsm78
Hadi, iyi günler!   bouquet

Еййй много сте се запалили в турската кухня Laughingама то огън без дим няма[/color Grinning.
Повече ням ада я отварям тази тема То човек от вас не може да отслабне Embarassed

# 183
Добр'утро момичета

Желая ви страхотен петък - любимият ми ден от седмицата откакто се помня ...
http://blog.news-record.com/staff/melskitchen/archives/pancakes.jpg
http://cevizdiyari.com/wp-content/uploads/2007/04/tea_wand.jpg
http://www.studiosept.com/images/coffee.jpg

ps:за съжaление ние сме пак така http://thegardensgift.blogspot.com/sick.jpg  и след малко отиваме на лекар ....не знам какво става тая година- от ноември до сега сме на лекар на всеки 2 седмици .... #Crazy newsm78 ooooh!     

# 184
На Фатих Акън филм не съм гледала, но ще се поправя. Гледала съм Hırsız Var / Има крадец/, в който той участва. Филмът беше много смешен.

С разговорник трудно се учи турски език. В България сносни учебници нямаше допреди 5 години. Сега не знам какво е положението. За съжаление моите учебници са в България, иначе можеше да ги сканирам. drize, ти имаш ли някакъв учебник ?  Аз мога да проверя тук в някоя книжарница дали има някакъв самоучител. newsm78

# 185
Бенмари,Атилла днес ли е рожденник?Ако е така да ти е жив и здрав и само радост да ти носи.Весело изкарване и много усмивки!!! newsm59  party023

# 186
ехооооо момичета къде изчезнахте всички?
Елате да си побъбрим де Sad
Bz желая ви бързо оздравяване!!!

# 187
И от мен бързо оздравяване на отрочето на bz, както и честит рожден ден на Атила на Бенмари, пък ако ще да не е днес! Laughing

Хайде, много здраве и щастие на всички!  bouquet

# 188
Селям!  Flutter

Бенмари честит ти рожденник. Все така да ти носи само радости малкия Атилля. Цункай го по бузките от мен!  Heart Eyes

bz  Praynig дано в най-скоро време оздравеете.

цветенце тука сме ама да си призная честно, напоследък ме мързи да пиша  Embarassed И компютъра ми нещо не е наред и все като тръгна да напиша 2-3 реда и хоп  нещо му става и хайде трябва пак да го рестартирам.  #Cussing out

А относно филмите на Фатих Акън не съм гледала. Аз повече съм запалена по боливудските филми.  Heart Eyes Даже в момента не гледам никакви турски сериали. Преди гледах "Sohret"  и "Sir gibi" (а познайте защо точно тях... Laughing Blush ). А иначе обожавам старите турски филми -  Yesilcam filmleri. Сто пъти мога да ги изгледам "Gora" и всеки път умирам от смях  Joy ..много добър филм наистина. А последния турски филм, който бях гледала е "Babam ve oglum"- много хубав и драматичен филм....колко съм плакала... Cry

Поздрави и много целувки на останалите, които не споменах.  Hug

# 189
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Здравейте и от нас!  bouquet
Атилла утре е рожденик!   Party
Цвете, дай на лични е-майл, да ти го изпртя!
Имам учебник, аз й казах на момичето на кое издателство!
Хайде лек ден, че Селин ми рови в очите!  Joy

# 190
Пак обърках  EmbarassedНищо ние сега смао репетираме за да сме подготвени за честитките утре Grinning

# 191
Мерси момичета за подкрепата ... Моята дъщеря хич не е отроче, ми си е чиста мома за женене както бих се изказaли бабите от село - на 4 и половина е ...сега сме  на инхалации и хапчета ...дано мине скоро ...

Аз също много харесвам Yesilcam, сега особено и като повече разбирам направо си е удоволствие да ги гледаш filmite,а Gora ..оx майко така съм се смяла...гледахме го първо в киното и после още доста пъти вкъщи ....

Дризе дай името на тоя учебник  Hug , ще ти дам емайла ми на лични

До скоро момичета...ще се инхалираме сега ...

bouquet Peace Hug Heart Eyes

http://www.inyuma.com/cmsimg/inyumaliving/1189795981-healthierchoices.jpg

# 192
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
То е Турски език, самоучител в диалози, на издателство ГРАММА! Има касета към него, много добре е написан. Има интересни неща, поговорки, много е хубав!  Peace
Бързо оздравяване на момата!  Hug
G.O.R.A. е супер филм! Преди го гледах и незнаех турски, сега като го гледам се смея 2 пъти повече, защото го разбирам!  Joy

# 193
Много сте тихи напоследък  Flutter
чак не мога да ви позная  Thinking
Тази вечер направих пилав  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много се хареса  Blush снимаха ми го чак ще ви го покажа по-късно  Flutter
Това е от мен, уча за сесия  Whistling  bowuu
Tsve_te как минават при тебе изпитите?
desert_prencess къде си  Hug 

Много хубава песен   bouquet

Senden cocugum olsun

# 194
айля[/color е права -много тихичък и скромен стана тоя форум -еййй нали сте мами от турция а ние -почитатели на Turkey-я по весело и оживено LaughingАля моите изпите са исторически Laughingно това е друга тема.Аз имам в края на февруари или началото на март защита на магистърска теза.И сега се трудя над дипломната работа.Оффффф цял живот уча Mr. Green
Извинявамс е на всички които без да искам подведох за рождения ден на синчето на benmaryЩе честитим отново утре Embarassed!Ами нищо то за здраве по 2 пъти!
ААААААА сега се светнах къда са всички newsm78ами те са се преместили в готварския-в "Турски рецепти" JoyБързо да се връщате всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт