~*~ Hosgeldiniz! ~*~ - Турция 3

• 24 378
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • Истанбул
Merhaba Şenay,nasılsın?
Оправяш лй се в големйя град? Тч налй беше от Каramürsel?

# 241
Ийи гюнлер, чок саа олун! От Карамюрсел съм да, ами оправям се, аз се въртя все е Кадъкьой като идвам или в Юскюдар.

# 242
  • Истанбул
Аз пък там хч не мога да се оправя_живея в Европейската част

# 243
Абе зависи, аз и Фатих го поназнайвам малко. Ама в Бешикташ, Шишли, Гюнгьорен и всичките други не съм била никога.

# 244
Мистик, и аз съм доста престаряла в сравнение с другите момичета тук, така, че може да не си най-възрастната

# 245
  • Истанбул
Каква случайност_живея във Фатих! Grinning

# 246
  • Истанбул
Радвам се!
Другите момичета си карат неделята_ кой по гости, кой по алъш_вериш, сигурно

# 247
Ами нека си го карат така, те са на възрастта на дъщерите ми, коя на 21, коя на 25, коя няма 20. Майка мога да съм им, ама са забавни. Аз предпочитам да си седя вкъщи в неделите, че после на работа...

# 248
Привет пак ...ние бяхмe на каhvalti в KAŞIBEYAZ ~  ...прибрахме се и сега слушам стари естрадни песни Simple Smile 

Шенай= Аз ставам на 30 тази година Simple Smile тай че не сам от най-младите, но не се с4итам и за стара де....
всичко е въпрос на дух  Peace

Мистик= Била съм във Fatih много пати , но без шофьор не отивам ..ули4ките са толкова много, мънички, тесни, и стръмни,че а заседна някъде няма да се измъкна сама поне 1 ден  hahaha

Поздрав Simple Smile

http://www.vbox7.com/play:b91b50e8
http://textove.com/text.php?song=bec275e6

http://www.vbox7.com/play:d62b0bab
http://textove.com/text.php?song=bdbe6af7

bouquet Heart Eyes Hug

# 249
Здравейте, момичета,
тук съм и аз, хвърлям по едно око, но имам доста за шетане и не съм седнала да пиша ъвв форума.

Бенмари, поздравления за поредната прекрасна торта! Декорацията на сладкиши ти се отдава. Личи си, че имаш ръка на артист.

Шенай, Мистик, и аз не съм на 20  Laughing Но важното е не на колко си, а как се чувстваш. При мен е лесно да съм с много млади и с по-зрели жени, защото децата ми са с голяма разлика във възрастта и имам дружки и на 20, и на 30, и над 40 години.
Аз съм се хванала да правя едни торти сега, цялата съм омазана с шоколад, стискайте палци да се справя, че ще ги нося за подаръци и двете.

(да се наредя и аз сред фенките на Г.О.Р.А. - голям смях беше. Но други турски филми май не съм гледала)

# 250
  • Измир
Добре дошла МИстИк   bouquet

И аз Имам проблем с И_тата , но съм го решИла, като за всяко включвам  Caps lock  Crazy
Лаптопа нИ е купуван от ТР

БенмарИ страхотна торта!  bouquet

sladka hapka, успех с тортИте, сИгурна съм, че ще станат страхотнИ!  Hug

# 251
Mistik[/color добра дошла и от мен  bouquet
Olgarita чак сега разбрах защо пишеш и-то с главна буква hahaha
Днес да ви се похваля изкарах страхотно релаксираща неделя LaughingХодих на турска баня(е няма нищо общо с тази в Турция но е по-добре от нищо),след това сауна и масаж Embarassedауууу страхотно беше!!!Нямам търпение да дойде лятото и да се отъдам на почивка естествено в .....Turkey Heart Eyes
Benmary тортата е страхотна -сега разбрах защо 2 дни и пражи украсата.Аз сигурно щех да се мъча една седница Embarassed
Bz как е щерката?По-добре ли е?
А бе  pina, dilqra, desert princes къде се спотайват? newsm78
Айля разглеждах ти снимките от бала много си красива  bouquet
Отивам да погледна как са нещата в кухнята че правч ориз с праз а за утре съм замислилила любимия си искендер кебап-амммммммм!!!
Утре в Бг е бабин ден .В турция има ли подобен празник?Прави ми впечатление че турците не празнуват много много рожденни дни а именни дни?с изключение на децата де

# 252
офффф пак обърках цветовете Embarassed

# 253
Merhaba и от мен!  Kissing Heart

mistik , aramiza hosgeldin!  Hug

bz аз в момента съм във ваканция и съм си вкъщи до март... Flutter Много се смях като прочетох за малката.. Laughing голяма сладурана... Heart Eyes Оздравявате ли?  Simple Smile

бенмари много хубава торта...браво на тебе..голяма майсторка си... Спомням си как и аз като бях малка и колко много се радвах, когато майка ми ми правише торти за рожденните ми дни.  Simple Smile

пина страхотен аватар.. Heart Eyes Това Мария Шашкова ли е? newsm78

цвете къде отиваш на тюркиш баня... и аз какъв мерак имам да ходя някой ден в хамам. Много е полезно за кожата.

сл. хапка успех с тортата. Simple Smile Няма да откажем и виртуална почерпка от тортата ти.. Laughing

# 254
mistik,Нoş geldin и от мен,радвам се че редиците на мамите живеещи в Истанбул се запълват...
Усещам,че  ще се заформи една форумска среща тук ама да видим кога ще е... Simple Smile

mistik, Фатих,доколкото съм чувала се слави като квартала в който живеят религиозни и консервативни хора...така ли е...

sladka hapkaсигурна съм ,че и ти ще направиш страхотни торти,ще чакам снимки...

BzGeçmiş olsun!...Дано се оправите бързо...И аз вчера нещо се поразболях ,но днес съм по-добре..Много се притеснявам да не се разболее и Ати,че тогава става лошо...

Общи условия

Активация на акаунт