~*~ Hosgeldiniz! ~*~ - Турция 3

• 24 407
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Кълдъръм кокони не са ли магистралните труженички?
Покрай вас ще науча и турски Grinning

Всъщност това не е на турски, а смешен турски речник ... спомням си, че някой в по-старите теми беше дал линк към такъв речник. Но ако тръгнеш да ги говориш тези неща на някой от Турция 100% няма да разбере за какво става въпрос, освен ако не владее български.  Laughing

# 136
Ясно. Това като унгарската дума за пенсионер - ептен мекечек. Имаше доста такива "думи", ами сега не мога да се сетя.

# 137
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Сеир сандък = телевизор  Laughing

# 138
# 139
Пак е вторник и се включвам след Binbir gece (1001 nosht) ..за съжаление такива неща се случват все още и в наши дни   Confused.. Еx тези турски филми и музика...винаги са пълни с истинска , човешка драма...а уж е само филм пo cеир сандъкa...Познавам няколко момичета (жени по-скоро) , на които са им или взети децата или са им забранили да ги виждат; сега и така и така съм emotional  заради цикъла и като видях как се делят деца и майка и нож ми  мина през сърцето ...Добре че моите xopa cпят иначе мъжът съвсем ше се притесни за мен ...Турските филми винаги успяват да ме развълнуват пък било дори и някой посредствeн сериал ... Sad

Лека вечер  момичета   Hug

Последна редакция: вт, 15 яну 2008, 22:47 от bz

# 140

ох как ме разсмя ако знаеш  newsm62 newsm51
днес нямам настроение от 17 4аса и май депресия било. супер ми се отрази линка

# 141
Пак е вторник и се включвам след Binbir gece (1001 nosht) ..за съжаление такива неща се случват все още и в наши дни   Confused.. Еx тези турски филми и музика...винаги са пълни с истинска , човешка драма...а уж е само филм пo cеир сандъкa...Познавам няколко момичета (жени по-скоро) , на които са им или взети децата или са им забранили да ги виждат; сега и така и така съм emotional  заради цикъла и като видях как се делят деца и майка и нож ми  мина през сърцето ...Добре че моите xopa cпят иначе мъжът съвсем ше се притесни за мен ...Турските филми винаги успяват да ме развълнуват пък било дори и някой посредствeн сериал ... Sad
Лека вечер  момичета   Hug

да и аз тази вечер го гледах  newsm45 newsm45 newsm45
още не съм ревнала но както съм емоционално разстроена тези дни, може и да го направя Sad  Cry Cry Cry
Лека вечер на всички  newsm46 smile3524

# 142
но май се оказа че наистина има проблем турски гражданин и чужденка да наемат една стая в хотел в Истанбул Cry.
кажи ми до колко евро на вечер да е и ще ти намеря  Wink
мога горещо да ти препоръчам 2 пет звезди и един четири звезди, но в нета ще намеря до колкото евро на вечер искаш  Party
Благодаря ти предварително!  bouquet
За сега не можем да си позволим 5 звезден хотел а и ства въпрос за 3-4 нощувки така че може и с 3-4 звезди на минем.Единственото на което държа е хотела да е чист и да има топла вода и да е близо да някои забележителности.От агенциите ми предложиха да си купя ваучер за стаята от тях и да пътувам с мой транспорт,тъй-като техните екскурзии са за 2 нощувки.Ти кой хотел би ми предложила?
Извинявамс е ако вече досаждам с тия мои хотели-простете! Embarassed

# 143
Добро утро от мен !!!Я ме вижте колко съм ранобудна Laughingшегичка LaughingСега си лягам!От учене изтървах тази вечер мухабета!
Айля защо си разстроена?Неюо с хабибито ли?(както се изразява принцеска-можеш да ме съдиш за авторски права Laughing)А какво стана с изпита ти вчера?Нали имаше важен изпит на 15.01 или нещо бъркам?
Разкажете за този сериал дето го следите-за какво се разказва че и ние да сме съпричастни де!Аз да ви се похваля-мъжът ми го няма вече 3 или 4 ден-чак му изпуснах края Laughingи понеже не готвя -самио сме с малчо и даже поотслабнах.то голям кеф било мъжът ти го няма Joy
Оффф и да споделя че говорихме по телефона и му казвам че сме решили сега до Истанбул да ходим с дружки и той вика-" И аз ще доийда с вас" newsm78 #CrazyБива ли такова нещо?3 жени и мъжът ми с нас #CrazyАма и на него много му харесва Турция и милият иска да се поразходи ноооо друг път.Сега съм решила по женски  Mr. Green
Аиде лека нощ отивам да си лягам че има няма 4 часа станало  bouquet

# 144
http://www.oceanbreezes.ca/images/breakfast.jpg
http://www.chez.com/belgaria/IMAGES_RECETTES/Banitsa1.jpg
http://www.coffeehouse.ru/izmenu/waters/images/tea.jpg
http://community.iexplore.com/photos/journal_photos/cappuccino.jpg

Приготвяме се за babyschool и за работа ...Лек и спорен ден   bouquet

пс: Tsvete = И моят мъж днес заминава на bus.trip, аз вече съм свикнала и не ми прави впечатление  Whistling

# 145
Здравейте   bouquet
Tsve-te  Hug как помниш за изпита  Mr. Green
 Hug Hug Hug
За мене мина добре, но резултатите след 1 седмица  bowuu  Stop
Ох сесия+хабиби  Mr. Green става  newsm45
Лек ден на всички ще пиша рядко тези дни  Cry

# 146
venibaby, я кажи от коя агенция ти предложиха да си купиш ваучер за хотела само, а да пътуваш с твой транспорт? Турал ли?
Кои хотели ти предложиха и на каква цена ти предлагат нощувката в двойна стая?
Аз също искам да ида със свой транспорт, щото 2 нощувки са ми малко и съм го мислила този вариант. Това е, че цените на тези хотели са по 60 евро нощувката, а през агенцията ти излиза за по 20лв, но ако пътуваш с тях! Чудно ми е отделно по колко ги продават, дали ще е изгодно?

# 147
  • Пловдив
Мерхаба къзлар!  Flutter

Алезина изговаря се мЪсЪр чаршъсъ.  Wink на турски мъсър озн. царевица, но също така и Египет на турски е Мъсър. Ударението на е първото Ъ.

Благодаря ти Рrincess! А бе знаем ние, че това е Египетския пазар, но как е произношението сега вече съм сигурна.
        Лек и хубав ден ви пожелавам, момичета, че трябва и да работя.

# 148
Здравейте   bouquet
Tsve-te  Hug как помниш за изпита  Mr. Green
 Hug Hug Hug
За мене мина добре, но резултатите след 1 седмица  bowuu  Stop
Ох сесия+хабиби  Mr. Green става  newsm45
Лек ден на всички ще пиша рядко тези дни  Cry
Помня - помня всичко аз!!! Grinning
Ама хич не ми харесва така като сте тъжни и не върви лаф-мъхабета.
venibaby i az se interesuwam koj hitel sa ti predlovili
простете че пиша на латиница ама ме мързи да пиша пак. Embarassed

# 149
Мерхаба къзлар,колко много сте писали аз нямам много време с мойта работа atwork
имам един въпрос какво означава "будай"  знам че беше семе .Четах в интернет маски за суха кожа маски
които се приготвят в дом.условия на Суна Думанкая сигорно  момичетата  които са в Турция
са гледали нейните предавания или са ползвали нейни продукти

Общи условия

Активация на акаунт