Отговори
# 75
Цитат
От това клипче по-скучно нещо не бях гледала,то на него нищо не се вижда newsm78
и аз така мисля, колко по-ужасни неща дават по новините или по вестниците какви снимки съм виждала и то на 1ва страница , някакви разчленени тела ...абе всеки си знае за себе си Peace

# 76
Привет  Hug

Днес се скапахме от обикаляне, ходихме до Захитекс, Джъмбо, Штъркел, само в Дибо не успяхме да отидем, че не остана време. Напазарувахме малко дрешки, и сега пак ще си ги разглеждам паралелно със списъците за да видя какво ми остава още.

Това клипче и аз съм го гледала, обаче на операцията го спрях, стана ми гадно  Sick. Аз по принцип съм доста страхлива. Но пък в същото време искам да знам какво ме очаква, страх ме е още повече от неизвестността. При мен ако се наложи секцио ще помоля докторите да ме приспят. Побърквам се само при мисълта че ще си лежа и ще знам какво ми правят. Дали се прави секцио с пълна упойка?  newsm78
Darko_J, 3 магазина Зара знам, но този на бул. България ми се стори най-зареден и евтин. Намира се малко след Билата отдясно посока околовръстното.

# 77
Привет  Hug

Днес се скапахме от обикаляне, ходихме до Захитекс, Джъмбо, Штъркел, само в Дибо не успяхме да отидем, че не остана време. Напазарувахме малко дрешки, и сега пак ще си ги разглеждам паралелно със списъците за да видя какво ми остава още.

Това клипче и аз съм го гледала, обаче на операцията го спрях, стана ми гадно  Sick. Аз по принцип съм доста страхлива. Но пък в същото време искам да знам какво ме очаква, страх ме е още повече от неизвестността. При мен ако се наложи секцио ще помоля докторите да ме приспят. Побърквам се само при мисълта че ще си лежа и ще знам какво ми правят. Дали се прави секцио с пълна упойка?  newsm78
Darko_J, 3 магазина Зара знам, но този на бул. България ми се стори най-зареден и евтин. Намира се малко след Билата отдясно посока околовръстното.
прави се секцио с пълна упоика , и при мен ако се наложи ще искам пълна , не заради това че ще видя нещо а защото няма да им дам да ме надупчат в гръбнака.

# 78
прави се секцио с пълна упоика , и при мен ако се наложи ще искам пълна , не заради това че ще видя нещо а защото няма да им дам да ме надупчат в гръбнака.
Принципно доста се отрича секцио с пълна упойка, особено ако раждаш без уговорка с лекар, е много малка вероятността д--рите да се съгласят да ти го направят с пълна упойка.
Аз понеже раждах секцио, мога да си дам съвета.  Crazy
Няма по-хубаво от това да усетиш как ти вадят бебето, първия плач, да ти го допрят до бузата, да го чуеш как ти диша в ухото...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И със секцио се усещат същите неща, които аз лично ще помня цял живот  Heart Eyes
Иначе епидуралната упойка не е страшна-не боли изобщо, особено ако е добър анестезиолога, няма никакъв проблем  Hug
По време на моето секцио аз си бях глътнала езика от страх, буквално...сестрите ме усетиха и само се майтапеха, държаха се много добре, д-рите ми разкзваха истории и аз много се отпуснах. Всъщност мога да кажа, че съвсем леко се преживява. Е, сега пак ме е шубе, но аз съм си голяяямо шубе по принцип.
КАто видя лабораторията само, където ми взимат кръв, и вече ми е пребледняло  Shocked

# 79
  • в илюзия
Върнах се от покупки , но НИЩО не си купих . Мерих едни бременлииски панталони , но не ми стояха хич добре . Утре пак. Hug

За раждането мен много  ме е страх , ама много. Като ви чета няма да го гледам това клипче да не се уплаша повече. Embarassed
За витамините реших ще започна да пия по малко от ХИП . Някой да знае по колко трябва да се пие на ден , защото си ги самоизписах. newsm78
Нашият тати иска да присъства на раждането , но разбира се ако е  нормално раждане.Аз като , че ли съм против да присъства , защото като си го знам ще припадне. Joy

# 80
Принципно доста се отрича секцио с пълна упойка, особено ако раждаш без уговорка с лекар, е много малка вероятността д--рите да се съгласят да ти го направят с пълна упойка.
Знам ,но аз вече се консултирах с лекар, по-принцип говоря по -спешност секцио , ако се наложи.венозно те упояват и готово.

# 81
Знам ,но аз вече се консултирах с лекар, по-принцип говоря по -спешност секцио , ако се наложи.венозно те упояват и готово.
Aaa, да. Ако е много спешно, няма как  Rolling Eyes
И на мен ми се наложи секцио  последствие, но не беше прекалено спешно. Просто онова диване не щеше да излезе 2 дена при всичките му контракции, които изтърпях  Twisted Evil

# 82
Aaa, да. Ако е много спешно, няма как  Rolling Eyes
И на мен ми се наложи секцио  последствие, но не беше прекалено спешно. Просто онова диване не щеше да излезе 2 дена при всичките му контракции, които изтърпях  Twisted Evil
Кали аз Сашко го родих за няма и 3 часа и сега се моля и с двете ръце да имам същия късмет като тогава , просто не искам никаква оперативна намеса ,  Praynig Praynig Praynig

# 83
Най-после и аз мога да се похваля с малко покупки в албумчето ни  Laughing

Момичета, а някоя от вас мисли ли за упойка при нормалното раждане?

# 84
Момичета, забравих да ви предупредя за кошарите/ креватчетата за бебета! Гледайте ДОЛНОТО НИВО ДА Е ПО ДЪЛБОКО !!! Бебетата започват да се изправят към 8-ми месец сами и ако нивото на кошарата не е достатъчно дълбоко поне до мишничките  могат да паднат от нея и то с главата надолу!
Относно витамините- опасни са мастноразтворимите, които се натрупват в организма! За бременни особенно опасни са вит.А , а Матерната го съдържа и то не в малки количества!

# 85
Ох, без упойка не раждам  Shocked Преживях болките от контракциите, и знам какво е, но не ми сложиха упойка, понеже имах 0 см разкритие и нямаше как. Не виждам смисъл да ме боли така при раждането, като са измислили епидуралната упойка.  Peace
Освен това по стечение на обстоятелствата присъствах на две раждания-едното беше без упойка, другото-със. (Бях в предродилна, където почти изцяло минава раждането.) И там видях каква е разликата със и без упойка. Мацката, на която й бяха сложили упойка буквално ГЪК не каза. Само се напъваше, изпълняваше спокойно каквото й кажеха акушерките и раждането мина приятно за всички. Дори на мен ми беше интересно  Laughing А по време на другото раждане сърцето ми така се разхлопа, че....направо си запуших ушите  ooooh!

Така че 100% не бих се замислила. Но пак-всеки си знае  Peace

cenitelkata, пожелавам ти да родиш второто за няма и час и половина   bouquet Hug

# 86
Ох, без упойка не раждам  
И аз така ! Два пъти раждах и все с усмивка и вицове! /то затуй се навих пак  Mr. Green/

# 87
HI Simple Smile
 И мен доста ме е страх от раждането Embarassed
http://www.mamaibebe.com/?id=114 тук има разяснение на някои от упойките! Определено мисля ако "видя зора" да се възползвам. Sick

# 88
  • Пловдив
За витамините-сокчета на Hipp - на кутийката пише дневната доза-20мл. Има си и мерителна чашка. Аз, като свърших Матерната /от нея имах доста неприятно подуване на корема от газове  Blush/, самосиндикално минах на тях и вече пия втора опаковка.  Peace

# 89

[/quote]

cenitelkata, пожелавам ти да родиш второто за няма и час и половина   bouquet Hug
[/quote]
 Благодаря   bouquet
Аз го желая на всички ни не само на мен (които ще раждат вагинално ) Praynig

Bibobibo аз родих без упойка мирно и кротко както Кали е описала за упоеното момиче , е болеше но не съм испадала в истерии  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт