Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Трябва ли да даваме вода на новородени бебета?
Какви са размерите на главата на бебето и какво означават?
Какви са препоръките за облеклото по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Трябва ли да даваме вода на новородени бебета?
-
Какви са размерите на главата на бебето и какво означават?
-
Какви са препоръките за облеклото по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за бременни жени относно приема на витамини и хранене?

Може да го сложим на първата страничка 
.Виждам различни отзиви за този начин на раждане и ,като че ли повече от майките го одобряват,но аз не съм в това число.Страхувам се от упойката,или по-скоро от резултата от нея.Гадно ми е да си представя как ще ме срежат и шият,как ще извадят бебчето....,ужасии
Минала съм през едно нормално раждане и ,колкото и болезнено и продължително да беше,отново го предпочитам.Моля се и този път да е така
,а според мен природата си знае най-добре работата.Жената така е създадена,че да може да се справи с раждането.Единственото,което е пречка то да се осъществява по нормален начин-това е страхът ни.Е,ако вече няма на къде-тогава съм съгласна да играе ножа,но...само в съвсем краен случай.Всички знаете за случая с Елвира,предполагам...Е,как да се довериш и на най-добрите лекари,кажете ми! 
!!!