и са много прави хората - аз кърмех в този период по 7-8 пъти на денонощие, добавка не съм давала и точно започвахме да се захранваме - и въобще дребния е бил изключително кърмен, а майка му се оцикли на втория месец след раждането. 
Разбрах иначе намека ти ... 
/ цял ден се ослушва на гозбите ми / необичайно за него/ . Та викам аз .... о, сине майчин ..... така ли ??!

ядохме цял банан, после се наложи и мляко да правя - близо 200 мл (всичко се консумира в кревата разбира се
.... просто незнам как е заспал и кога .....
..... та за това става въпрос .

..... м-да Миленче ,не е лошо да се огледаш за някой зъб, май а ?! 

ядохме цял банан, после се наложи и мляко да правя - близо 200 мл (всичко се консумира в кревата разбира се

абе с две думи - нищо не сме давали, защото тя половината го изплюваше. ама взе, че се оправи без проблем. педката като видя по колко сме давали, се хвана за главата
та това ни е горчивият опит с антибиотици.
ама дръжки - апетитът й се отваря още повече и яде повече
Та май ще се наложи да кърмя докато Пеш се научи да пие с чаша, това ми е единственото спасение.
нищо не давам в смисъл, че Пеш яде в 18 каша или крем-нишесте или нещо от сорта, а после като седнем към 21 и ние да вечеряме обикаля около нашата маса и обикновено получава корички препечен хляб, сирине, кашкавал - късчета. Та това е вечерята. Някой път, ако има супа изяжда едно бурканче супа, но това е много рядко /обикновено събота и неделя/. И след това се кърмим и заспиваме. Пеш е на периоди - ту, спира да се събужда изобщо и спи по 12 часа без да мръдне, ту, се буди 2-3 пъти на нощ. Струва ми, че освен храната има и други фактори, които обуславят това му състояние.
на червена леща , утре ще правя сефте, ама из форума намерих много добри отзиви и най- вече, че съдържа желязо наравно със спанака.

Направихме и ние изследванията: за кръв не усети много, само накрая малко замрънка, а за пиш пиш пробвахме няколко дни сутрин, не ще и не ще, слава богу една сутрин успяхме да съберем в шишенцето и го занесохме в МЦ. Взехме изследванията и на 15 януари сме на ДК и ще видим какви са резултатите.
честито и на други озъбили се беб4ета
Аз съм от тия мами (дето май прекаляваме) и от сега я насърчавам да чете книжки, и то на възможно най-разнообразна тематика. Да чете...и аз се изказах. Имаме вече един тон. Спокойно мога да отворя книжарница. И да не мислите че са само картонени...нееее, има и за по-големжки деца, и за тинейджъри, даже една "Първи стъпки в науката". Видях я на една сергия за книги втора ръка, пък тя издание от 2007. Цената според корицата беше 13, но жената каза, че ми я дава за 6 лв. И аз естествено хич не се и двоумих. Имаме си и няколко диска с едни кратички филмчета на ВВС - земноводните, морето, планетата. Абе тематика всякаква. Обаче имам много гадното усещане, че се престаравам. Да видим след години дивачето с какво ли ще ме сюрпризира
По въпроса за бибите...Аз от един месец смених шишето на авент дето е с накрайник с такова дето е със сламка. Бързо свикна с него, сламката е широка и позволява почти всякакви течности да минават, и май е удачен вариант за пиене.
Ние сме много зле. Как не ме е набило това дете не знам. Вечеряме каша от не знам колко месеца вече. Опитах да я заменя с някакви домашни бъркочи обаче...нещо не я засища. Вчера й дадох едно бурканче супо-манджа от 260 гр и плюс малко кърма свърши работа. Та дано да успея да я разнообразя защото вече ми е гузно. Пробвах с попара и домашна юфка със сирене, обаче ние май имаме проблем с маслото, та спрях за момента. Започна да похапва хлебче и се надявам скоро да разнообразим с филийки с кашкавал и сирене, а на лято се надявам да може и салатка да похапва. Ама да видим. За сега с тия 5 резеца какво да дъвче...
Абе мъча я аз с по-едри парченца. И тя горе-долу яде, преджаква и гълта. Обаче...и на входа и на изхода парченцата са си все с еднакви размери...Та много се чудя това не е ли лошо за храносмилателната система. Възрастните все ни учат, че трябва хубаво да си сдъвкваме хранта, и че не е добре да се гълтат несдъвкани парчета. А бебоците....Не им ли вреди и на тях. Аз манджите ги минавам на робота колкото да придобият еднородна консистенция и винаги остават с парченца от по 3-4 мм, ама така си отиват и в памперсите. При всички бебоци около нас картинката е същата...та много се чудя не противоречим ли на природата? Като нямат с какво да дъвчат...защо да им даваме нещо дето трябва да се дъвче?! Все пак зъбите не са за украса, ами се предполага, че имат конкретна функция...Знам ли
Може и аз нещо да съм в грешка. Давам й да джвака, но все ме гложди мисълта, че я тормозя излишно