"ДЕКЕМВРИйчетата пеят и танцуват, ала най ги бива да лудуват"

• 13 369
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Честит рожден ден Вержи   bouquet  Да си щастлива и много, много обичана!

А от вас направо съм възмутена..............да се нафиркате във този ранен час.  Crossing Arms

Понтес честит ти именяк, да те радва, гледа и обича.    bouquet 

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 11:14 от Пижулинка

# 196
Честит имен ден на мъжа на Pontes! Честито и на всички именници!  bouquet

... от 2 до 3.30 се събужда и почва да дивее, да пее , да се хили и да прави муцуни.
У наше село - аналогичен случай.  Crazy Като и си пляска сама на всеки номер, а на нас ни се спииииии... Tired
shrew, мерси за хубавите думи. Пожелавам ти следващото да го обличаш в розово, и да е момиченце де. Wink

Хайде и аз да споделя една манджа от менюто ни вчера, която си я измислих, но стана много вкусна:
Във вряща вода сложих нарязано зеле, ориз, 1 домат, половин морков, малко зехтин, щипка сол и малко червен пипер. Като се свари намачках с вилицата, облиза си пръстите малката. eat

# 197
Аз да ви попитам с какво да сготвя на детето, като от всичко се запича. Демек да не е картоф, ориз или гречка. Готвих грах ама само на него не може, а все пак нещо трябва да сгъсти манджите.

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 11:27 от Пижулинка

# 198
Аз да ви попитам с какво да зготвя на детето, като от всичко се запича. Демек да не е картоф, ориз или гречка. Готвих грах ама само на него не може, а все пак нещо трябва да сгъсти манджите.

Ми нещо с тиквички, аз обикновено готвя ориз с тичквички и копър, аааа, може да сложиш и домат- той разхлабва супер яко.
И манджичката на Тини-Мини ми звучи разхлабващо с туй зелце вътре.

Ми на, пийни си, нафиркай са ку щеш......пффф кви сте пияндета да му се не види  Laughing
pontes, Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείτε!
Аре бегам да сготвя супа топчета на детиту.

Ехее, ама недей така, Шрю, ние сме на принципа: пияна жена- весела къща. Тъй и тъй само си стоим в къщите.
И какви са тези позивни на чужд език  Naughty
И Дани днес ще мушка супа топчета, какво съвпадение трансгранично  Peace

# 199

Вержи, много усмивки и радост, здраве и сполука във всичко !

# 200
 Кажете таз супа как я правите, че нали съм велик готвач.

# 201
  • Варна
shrew амбицираш ме сега да взема да се ровя в речниците  Joy
мале почти нищо не помня от тоз гръцки...язък на дипломата ми дето пише че го знам ooooh!

# 202
И аз да честитя на ДИАР Вержи! Да си жива и здрава, миличка!
Аре пияндета - къде се покрихте?
Поли, аз там съм я виждала, точно тази на Крина, ама да питам това ли е...
Ивчок, нашия батко е .... 47 номер.... на 16 години ще стане....
Верж, ако изпием и ние по нещо кат тия -туку виж проговорим не само гръцки, ми и латински, и иврит...

# 203
Аре пияндета - къде се покрихте?
Ивчок, нашия батко е .... 47 номер.... на 16 години ще стане....

Аз тъкмо ядох посталкохолно една супа, много бързо ме хвана ... А 47 номер това на кое е номер, бе хора, че нещо не вдявам  ?

Пижулинке, съм я сготвила също като за нас, но отделих на Дани преди да сложа бульон и застройка. Ааа и слагам и картоф вътре и морков и тиквичка, пообогатила съм я доста, за да излезе голяма супа и да прибера във фризера.

# 204
Ей клюкарки долни.....позеленяха от яд, 5 думи не били разбрали. Ма няма да преведа, нека ви е яд  Whistling

И аз кат Жековата сготвих, но вече не слагам морков. Па застройката ще почака има-няма година-две  Grinning
Топчетата от телешка кайма, ориз, малко зехтин, копър. Пускам във вряща вода, малко по-късно още малко ориз и 1 картоф...т'ва е....и утре ще яде същото. Започнах да слагам и по мъъъъничко сол.

Я кажете с кафяв ориз какво да комбинирам?

Отивам да търся червена леща....

# 205
Поли, на крак, миличка, на крак...
Кафявия го правя със домати и лук. Абе също като белия, ама го кисна от предния ден във вода.

# 206
Наядохте ма, напихте ма, а ся да вида дал ша моа са изкажЪ  Drunk
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛО ВЕРЖИ    bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕННИК НА ПОНТЕС.   bouquet

Пешеходке, защо накисваш кафевия ориз  newsm78
Шрю, мислех още онзи ден да ти кажа - пробвайте с хомеопата, сама ще усетиш дали да му имаш доверие  Peace  Hug
Понтес, и аз мислех така за ръчичките, даже бях убедена, но не би, а и като гледам досега само полза  Peace. Вчера както съм се развихрила в кухнята, а аз обичам да готвя, мъжа ми вика " Кристиян хвърчи към твоя офис" , " а ти за къде го държиш" питам аз " "за никъде" разправя той  #Shocked. Гледам и не вярвам на "ушите си" - Крисчо като пияна вишна с широко разперени ръце и боен индиански вик прави някви траектори от които на мен ми се зави свят.  #Shocked. И като го гледам сега как се клатушка не мога да си предстява как вашите деца вече се разхождат сами по стаите  #Crazy  newsm78

# 207
.....И като го гледам сега как се клатушка не мога да си предстява как вашите деца вече се разхождат сами по стаите  #Crazy  newsm78
Ще можеш, ще можеш .... много скоро .....даже ще се питаш как ли е било преди  Laughing Wink
Ха честито и на вас , тогава !  Peace
Ей, намерихте ми цаката  Crossing Arms да спамя по - малко  Sunglasses .... давайте все така за готвене да споделяте и директно се пренасям в тема за самотни брюнетки без готварски афинитети  Tired
Понтес, честит ви празник и на вас и на всички други именици!  Peace

Magesta от както си си сменила аватара се глася да ти кажа че е страшен и все се отплесвам на някъде - ама по-добре късно отколкото никога де  Naughty
Мерси Шемет  Grinning .... най-му е хубавото , че ДО и ЗА Трифон Зарезан - все е актуален !  Wink Laughing

# 208
  • София
Вержи, честит рожден ден!
Желая ти здраве, много щастие, късмет, любов, пари, секс ... и най-важното според мен - здраво детенце!  Grinning

Magesta, за щерката да знаеш, че ме поуспокои ... че сега не са на мода дебелите моми.  Rolling Eyes

Я кажете, някой спазва ли новите препоръки от годинка до годинка и половина на детето, половината от храната му да е мляко.

# 209
За какво мляко говориш.....кърма, АМ или прясно и кисело мляко?
Аз до преди 3 дни я хранех 3 пъти с АМ и 3 пъти с манджа, а сега 4 пъти твърда храна и преди заспиване пиива мляко (т.е.2 пъти)

Общи условия

Активация на акаунт