Детелини, по бързо се готви след това, пък и ми се струва по вкусен...(ама за последното е само предположение), гадното му е че не е добре почистен от люспи и малката се дави с тях...И по тая причина - много, много не му е фенка.
.Честит рожден ден и на мама Вержи всичко най-най Честит именяки на мама Понтес.Ние днес не сме вдигали температура все още дано е така вече приятно изкарване на всички които ще празнуват довечера
Щото с това пиене просто не му виждам края цяла нощ. Какво ще кажете - мисля няма разлика дали го пие или яде?
Аз до колкото знам от СЗО препоръчвали до годинка детето първо да се кърми и после да му се предлага твърда храна (ако поиска и колкото поиска), а след годинката първо да си хапне от манджата и после да се кърми (пак ако иска и колкото иска). Ама то така със сигурност млякото ще да е много по-малко от човешката манджа. Да не говорим, че е два ли има страна, в която тези неща да се спазват. Отделни мами със сигурност, но едва ли това е масова практика. То още има педиатри дето на 40 дена карат сокове да се дават.
А що се отнася до това каквъв вид да са млечните, асо препоръката е от СЗО то със сигурност имат предвид най-вече кърма и АМ, и по-малък дял на другите нещица. Ама знам ли
Ти сега ме наведе на едни размисли...

Но аз след тристата му опити да сменя моя аватар случайно видях, че мога с десния бутон на мишока да изкарам адреса на аватарчето на Магеста. И с изненада установих, че е в snimka,bg където аз безуспешно се опитвах да турна една снимка и на Зори. И това окончателно ме убеди, че не страницата е проблема, ами собственият ми мухлясъл мозък
И по същия алгоритъм успях да изкарам адреса и на моята си снимка за да си я турна в профила и сега да гледате как наня дивачето. Ако това ти е чуденката де
Аз онзи ден си мислех дали не давам малко мляко на детето
Къде да го давам това мляко незнам? Ние сме на 4 хранения-закуска,обяд,следобедна закуска и вечеря. Давам мляко само за приспиване,то всъщност това й е и вечерята,друго не иска да яде преди това. Ако и давам мляко и по друго време на деня, трябва да заместя едното хранене с мляко.
Малко мляко ли и давам?
Но аз след тристата му опити да сменя моя аватар случайно видях, че мога с десния бутон на мишока да изкарам адреса на аватарчето на Магеста. И с изненада установих, че е в snimka,bg където аз безуспешно се опитвах да турна една снимка и на Зори. И това окончателно ме убеди, че не страницата е проблема, ами собственият ми мухлясъл мозък
И по същия алгоритъм успях да изкарам адреса и на моята си снимка за да си я турна в профила и сега да гледате как наня дивачето. Ако това ти е чуденката де 
/. Проблема ми е, че май съм недоскив и то вече яко. 
.... най-му е хубавото , че ДО и ЗА Трифон Зарезан - все е актуален !
преди малко изпратих родата, гощавахме се с пиленце(щом е такъв обичая) с картофки на фурна (е не беше черно ама пай го изядохме 

(това в кръга на шегичките) за сега Лора върви дребна в това отношение - още сме на 17-18 и ни е голям, 16-17 са ни малки