"ДЕКЕМВРИйчетата пеят и танцуват, ала най ги бива да лудуват"

• 13 369
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Vaudreuil Canada
Браво на теб, а за 3 - тото ще се справиш, сигурна съм! Подкрепям те напълно Mr. Green
Подстрекателка  Joy Joy Joy
Аз все се надявах да имаме малка пауза в зъбите преди кътниците, но вие съвсем ме замаяхте с тия кътници .... знам ли кога и ние ще се озовем в тази група. А преди това може да разстрелям някой местен педиатър ама не ми се задълбава на тази тема че  #2gunfire
Betty L. тия дребните са много талантливи - моя сладур периодично ми изпозатваря отворените страници на компютъра, а как го прави идея си нямам.
Magesta от както си си сменила аватара се глася да ти кажа че е страшен и все се отплесвам на някъде - ама по-добре късно отколкото никога де  Naughty

# 181
Добро утро и от нас!Два дни не сме се включвали,но да ви се оплача и аз.Откакто онзи ден се похвалих, че спим по цяла нощ,това малко диваненце последните две нощи ни взе акъла - от 2 до 3.30 се събужда и почва да дивее, да пее , да се хили и да прави муцуни.Направо  #2gunfire
Но тази нощ слава богу се разминахме.Дано да е било нещо инцидентно.
Чета че обсъждате готвенето и шетането.И аз прескачам чистенето-нещо ме примързява в това студено време.Но за готвенето няма начин.Нашия татко си носи храна на работа, а баткото ни е същия като този на Iv4ok-яде колкото всичките нас, но покрай не я се успокоих малко, защото ние носим 43 номер обувки,макар че сме две години по-малки от нейния батко.Да са живи и здрави децата!Ще намерим начин да ги изхраним, нищо че съм се обърнала вече на   chef
Лек и приятен ден на всички и по-малко белички днес!
 sohappy

# 182
МИЛА МАМО ВЕРЖИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Пожелавам ти преди всичко здраве и спокойствие!
Бъди все така себе си и си създавай хиляди поводи да се усмихваш и да се радваш на живота!

# 183
  • Варна
 bowuu Мерси мерси!

Днес одъртявам  Rolling Eyes , та ще взема да ви почерпя по случая Sunglasses

# 184
Добро утро !
И аз не успях да се наспя- Дани между 4.30-5 се беше развихрил и само мляко го успокои.

Пешеходке, мъжо ми купи лещата от Била и е на Крина. Т.е. има я и там, но не знам дали е белена.

Шемет или някой друг, кажи имаш ли термометър, който да мери темп. на детето в ухото, дори и от разстояние и как се справя спрямо живачния. Аз имам дигитален и винаги меря темп. и с него задължително, понеже между двата има доста голяма разлика. И винаги вярвам на живачния, според скапания дигитален, Дани няма температура напр. когато ми гори напр.

Вержи, да си много здрава, силна и обичана мама и съпруга ! Целувки и от мен  и от Дани !
Тортата ти се колебае дали наляво или надясно ахаа да падне Wink)) Много свежа, чак ме развесели !

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 09:58 от poli.jekova

# 185
Таз пък......рано-рано по сабаляните иска да ни напие  Laughing Ти си имаш куче да ти гледа детето, нашите деца кой ще ги гледа а  Laughing

# 186
  • Варна
Тортата ти се колебае дали наляво или надясно ахаа да падне Wink)) Много свежа, чак ме развесели !
и на мен много ми хареса,даже ме е яд че вчера не се порових,да си поръчам за днес такава Sad

Таз пък......рано-рано по сабаляните иска да ни напие  Laughing Ти си имаш куче да ти гледа детето, нашите деца кой ще ги гледа а  Laughing

тъкмо ще се получи "Taming of the shrew" Mr. Green аз детето го засилвам след малко на бабин дом , че иначе ще трябва да карам гостите да чистят и да си носят манджа   Embarassed

# 187
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВЕРЖИ!!!

Във този слънчев ден
приеми най-скъпи поздрави от мен
послучай твоя ден рожден.
Бъди все толкоз мила и добра,
бъди си просто майка и жена.
И не преставай да даряваш
с обич и със топлота
твоето богатство,твоите деца.
И макар годините да натежават,
остани си млада и помни
че всички днес те уважават
на колкото години и да си
.

# 188
Аз нямам нищо против, тъй и тъй сме тука само трите по сабаляните, ми барем да я подкараме от рано, рано пиле, рано пеее: "Хепи бърдей ту ю, хепу бърдей ту ю, диар Вержи " .. таръм, таръм...

# 189
Вержи,честит рожден ден!
smile3525 newsm51

Ние с Пипи ти пожелаваме цялото щастие на този свят и много,  много късмет!
bdbaloni

# 190
  • Бургас
Аз нямам нищо против, тъй и тъй сме тука само трите по сабаляните, ми барем да я подкараме от рано, рано пиле, рано пеее: "Хепи бърдей ту ю, хепу бърдей ту ю, диар Вержи " .. таръм, таръм...

Ау, как ме изолирахте  #Cussing out искам и аз, искам и аз

# 191
  • София
ВЕРЖИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!!

Айде и аз да почерпя, че нашият татко е именник Simple Smile

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС!!!

# 192

Ау, как ме изолирахте  #Cussing out искам и аз, искам и аз

Ми на, пийни си, нафиркай са ку щеш......пффф кви сте пияндета да му се не види  Laughing
Ето надушиха пиенето, лека-полека ще се домъкнат всички......само защото е на аванта!  Laughing

pontes, Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείτε!

Аре бегам да сготвя супа топчета на детиту.

# 193
Честит Рожден Ден, Virginity!

Mного здраве, късмет и положителни емоции!

# 194
  • София

честит рожден ден, вержи! всичко най - най - най!!!
честит имен ден и на мъжа на понтес!!!

Общи условия

Активация на акаунт