"ДЕКЕМВРИйчетата пеят и танцуват, ала най ги бива да лудуват"

• 13 393
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честито на празнуващите  bouquet
Пешеходке днес най-после успях с колектора, оставих я по голо дупе с мен в банята и докато си миех зъбите оп-готово Hug
Ние от лъжичката не се отказваме,даже настояваме сами да ядем вече Joy

# 166
Шемет, направо ме стресира с този жълтък. Аз нали не давам. Ама утре ще питам педката какви са рисковете. Аз си слагам по малко ленено семе в супите именно с идеята да набавям в кърмата от въпросните аминокиселини и чудеса, ама май не е достатъчно  newsm78 Охххх  Sad
Vessito, споко! И ние още не ходим  Grinning Е, всъщност по мебелите се ходи яко, за ръце по малко, но сама....не ми се вярва да стане скоро. Това от една страна взе да ме тревожи дали пък аз не обръщам подобаващото внимание на това упражнение, а от друга страна се радвам, че пропускаме купуването на ботушки. Докато проходи то ще се постопли времето и ще минем направо на обувки. Или поне така се надявам Rolling Eyes че 40-50 лв за ботушки за 1 месец  Twisted Evil
Стаси, ама много чаровно гледа девойката насред цялата бъркотия.  Laughing Моята се научи да си отваря 3 от 4-те чекмеджета на стилажа за дрехи...и познайте какво му се случва на съдържанието  #Crazy
Вержи, ти си герой. Аз лятото трябваше да се грижа и за Зори и за котката ни - беше оперирана...а таткото ни отиде на планина  #Cussing out Беше кошмар, едното мяуче, че е гладно и напира да влиза от кухнята по другите стаи...другото надава крясъци, че е гладна и не й се стои сама. А аз давам на котката, мия се с медицински спирт, после със сапун...и храня Зори. Абе ужас беше. Ти явно си много по-оправна от мене.
peca1218, супер. Радвам се, че си се успокоила, и стискам палци всичко да си е наред  Grinning
Magesta, ама много сте джиджани и сладки. Направо ме разбихте с този костюм. На фона на Жижи, Зори изглежда в дънковото си сукманче (или както там се казва) като клошарка  Joy  hahaha

За чистене и готвенето: срам голям!  Embarassed EmbarassedЧистя един път на високосна година. Тази май ми е ред   Joy Да гладя направо мразя. Случва ми се 3 пъти в годината. И да готвя не обичам, ама го правя, защото по-не обичам да съм гладна. Ама правя само манджи, супи и от време на време по някое мляко с ориз, макарони на фурна или грис. Хайде и 4-5 баници на година. Това кексове, това торти, това сладкиши - НЕ!  Embarassed А и манджите винаги са в едни големи войнишки казани (та да има за по-дълго)  Laughing Добре, че таткото ни не е капризен и яде каквото има, и ако има  Joy

# 167
Вчера писах, писах, а Венета с едно натискане на нещо си изтри всичко! И така се ядосах, че не ми се пишеше пак.
Така - жълтък давам отдавна, 2-3 пъти седмично, не по цял. От 2-3 дни давам и по малко белтък. Засега няма реакция.
Нашите изследвания са много добри, според педи. Хемоглобинът бил 113. Аз много лесно се справих и двата пъти с колекторчето за урина. Сега като го лепнаха, сложих на гърнето веднага след сутрешното ставане и след минута имахме резултат.
Флуор давах много редовно на баткото, дори като бременна пиех. Сега давам и на двамата от дъжд на вятър. И аз много противоречиви мнения изчетох по въпроса и сега не знам кое е най-правилното. Но баткото има прекрасни зъбки, идея си нямам дали е свързано с даването на флуор.
Ние също в момента се мъчим да минем на еднократно спане през деня. Но, както каза Шеметчето, веднъж е малко, два пъти е много.
Откакто проходи Венета - септември още - направо много се подобриха нещата. Занимава се сама, разхожда се из къщата, заиграва се с батко си. Доста по-спокойно стана!
Малко протоколно стана, но се опитвам да бъда изчерпателна. Напоследък нещо не успявам да изчета всичко, да пиша също. Защо така се получава, не знам.
Честито на всички празнуващи днес!  bouquet
... Готвя редовно, ама това, защото обичам и това ме разтоварва.

Виж това Клеми, не го разбирам .... ама хич  Thinking.
Освен, ако не използваш готвенето да пуснеш и някоя и друга сълза над главата лук  Wink  Laughing
И аз не обичам да готвя, но разполагам с баба за целта, а и мъжото също много обича да го прави. За чистенето - не си давам много зор, в смисъл за подреждането по-скоро. С две деца е непрекъсната лудницата вкъщи. А и прането - тъкмо прибера едните дрехи по гардеробите, нови са изпрани и изсъхнали и чакат за прибиране. Tired И в момента бомба е паднала в нашата стая, но аз си цъкам на компютъра! Embarassed
Венета ме дърпа за блузата, вдига я нагоре, но сега не е време за кърмене! Ставам, за да не изтрие всичко отново!

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 19:47 от Betty L.

# 168
 ьдравейте момичета.влизам набързо да почерпя за нашите първи стъпки.ще пиша пак и доскороhttp://vbox7.com/play:f768e6a9

# 169
  • Бургас
Маги честити ходещи крачета - леко и безаварийно   bouquet
Magesta Жижи е много "жижин"  Laughing А, Маги на bla_bla в това розовкото е голяма сладурана.
vmitkova и Пеш беше с дънки на рождения си ден  Mr. Green

# 170
Мами,
забелязах, че Дани диша през устата, а не през носа през повечето време. Нормално ли е, при вашите деца също ли е така ?

# 171
здравейте момичета
Моля ви погледнете таз темичка http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258456.new#new и ако можете помогнете по някакъв начин

# 172
Ох, може ли да ви се оплача  Sad
Нещо явно съвсем съм затъпяла. Цял ден се мъча да си сменя аватара...и си оставам само с опитите. В какви ли не сайтове опитах да сложа снимка, корегирах й размерите през фотошоп поне 4958705869 пъти...нъц и нъц и нъц. Някой има ли идея в кой сайт мога да качвам снимки така, че да стават за аватари? Ужас...срам голям  Embarassed Embarassed Embarassed Sick

# 173
Ей това Закона на Мърфи е голяма работа! Тъкмо се изложих, че не знам как да го сменя тъпия му аватар, и то взе, че стана. Явно съвсем ми е мухлясал мозъка. Ужас  Embarassed Нищо, важното е, че открих как да го правя от тук нататък.  Grinning
Magesta, много ти благодаря за задочната помощ.  Grinning Чрез твоята страхотна снимка на Жижо стана.  Hug  bouquet
Сега смятам честичко да сменям снимката на девойката  Grinning Хайде лека нощ от нас! Заслужих си почивката  Grinning

# 174
vmitkova, току що намали съдържанието на поста ми с 50 %  Laughing .... радвам се, че съм ти помогнала задочно и няма да публикувам обясненията дето ти бях подготвила  Wink
Поли, Жижи диша през носа ..... загледах го специално, а още си влачи хремата иначе.
Ако те притеснява, звънни на педи най-добре, да те успокои или да вземете някакви мерки ако случайно е необходимо  Peace
Пешеходке, вашето изпълнение с лъжицата да не е пък някакъв зъбен симптом .... да отказва твърда храна, от стреса при зъборастежа  newsm78
Хайде стига съм се правила на баба Ванга   Wink/ лека и пръст на жената bishop /, а да кажа едно мерси на всички дето са харесали моя костюмар  Wink  Grinning

Последна редакция: чт, 17 яну 2008, 23:39 от Magesta

# 175
Ми нищо чудно -надул и се е венеца зад другия кучешки, та може и това да е! Пък и ни ваксинираха преди седмица... Питам да си сверя часовника, дет се вика.
Аз теб все се каня да  те питам за червената леща - това тая дребната, оранжево червена на цвят ли е, дето е без люспи или някаква специална дето не съм я чувала? От къде я купуваше като беше тука?

# 176
Ау, този Жижо много сладъл! А Габи на Лия ли видях там?! А Маги е голям бонбон. Навивам се бавно на 3 дете...само мъжо да дръпне малко напред. А за чистене и готвене не ми говорете. Добре, че любимият е в странство, че не дялкам вечер салати и не дремя на ракийка. Това щеше да ме довърши. Но батко яде като ламя, да е жив и здрав, 45 нУмер патъци носи...А ако не забърша след локалното парно, то Коко бърше с дрехите. И ако не събера играчките, рискувам да се контузя и децата да увяхнат с гипсирана майка. Макар че и на 2-та любимата играчка е компа...

# 177
Аз теб все се каня да  те питам за червената леща - това тая дребната, оранжево червена на цвят ли е, дето е без люспи или някаква специална дето не съм я чувала? От къде я купуваше като беше тука?
Същата .... каквато я описваш  Grinning
"345 магазин"- / гледах, че продават , мисля на IZZI ( или нещо подобно като фирма )/ , може и във Фантастико да има  Peace
А, погледни и на диетичните щандове, ако другаде я няма ....
Хайде лека ви нощ и сладки сънища !  Hug

# 178
  • Варна
ама отказ за лъжичка някой има ли? От 2-3 дни, абсолютно и тотално отказва да яде с лъжичка... Стиска уста и това е! Пък е гладна,не като да не е ... опитах до следващото хранене да остане гладна и пак предлагам супа - не и не! Дадох шише с пюре плодово изяде го на мига! Случвало ли ви се е?

ние сме така!растат ни 2 зъба ПАК, долните кътници, и само на млякото налитаме...какви ли не буламачи правя -цък, пюрета готови - 3-4 лъжички и цък. само сочи биберона и крещи Rolling Eyes

# 179
Уф, рекох си, че само при нас е... Мерси, ви момичета!

Ив, къде странства тати? Сам самичка ли си с децата? Браво на теб, а за 3 - тото ще се справиш, сигурна съм! Подкрепям те напълно Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт