"ДЕКЕМВРИйчетата пеят и танцуват, ала най ги бива да лудуват"

• 13 375
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Направи ми впечатление, че по-голямата част дава АМ само вечер? А сутрин с какво си храните децата?
Тук детето пие мляко докато само се откаже. Виждала съм деца на по 4-5 години да пият мляко сутрин и вечер.
Много ще се радвам ако и на моето дете не му писне и си пийва млекце редовно.

Термометъра за ухо е наистина много удобен, но трябва да си избереш хубав термометър, ако е куча марка не върши работа. В България има Омрон, не са чак толкова скъпи.

Само да вметна, че на Алекс обувките са номер 20  Simple Smile
Па не виждам момчешките мами що се косят, че синовете им са с големи крака......голям крак, голяма п......  Laughing мноооого жени ще зарадват   Joy

# 226
  • Vaudreuil Canada
Пускам нещо от подфорум "Родители в чужбина" може да ви хареса Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258611.0
По въпроса с менюто ... днес сме изяли за закуска над 200 грама сумарно каша и плодово пюре, след около 2 часа се кърмихме, за обяд ядохме 130 гр зеленчуково пюре и бисквита за десерт, след 2 часа пак се кърмихме, после вечеряхме месно пюре и плодово пюре общо 260 грама и след няма и 2 часа се кърмихме и от там като се почна през 1-2 часа кърмене та вече давам заето - май някой кътник или предкътник ще изкараме  newsm78  ама докато го изкараме дупе да ми е яко.
Обувките ни са 19 номер ама трябва да минаваме на 20 че вече са ни твърде таман.
Замислих се че сламката (стига да не си извади очите с нея) е добър вариант за моето диване, което като не знае що е то шише и какво се прави с него не се сеща да си го надигне за да пие от него и само въздух гълта ....

# 227
Пускам нещо от подфорум "Родители в чужбина" може да ви хареса Simple Smile http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258611.0
Ахъм ...  Hug задължително ще  Peace
Веднага ги включвам в списъка с мероприятия за деня / само малко да ми мине черното настроение ...... че си докарах едни усложнения от антибиотика дето пих доскоро, за капак пак съм болна и пак тъпите медицински застраховки ми иде да ги пална../
Простете за нелепото начало на деня от моя страна  Praynig
На Жижи обувките са 22 ..... взела съм и пантофки 23, даже  Mr. Green
Само дето не в тази връзка точно исках да питам .. момчешките майки .... възможно ли е кожичката на пениса пак да залепне малко, въпреки чв беше доста дълго време много добре отлепена  newsm78 / че от снощи имам такива подозрения /.

# 228
Да, възможно е! Действай по познатата схема - забелваш при къпане...
Вержи, тия размери са на непорасналите ни момчета - вашия тати вече сме го догонили, да видим кого още...

# 229
  • Бургас
И нашия сте го догонили, те с Вержиния са си лика прилика, кат две чаши мастика.
Шемет мноо яки песнички   bouquet Слагам си ги в буукмарка.....
И в тази връзка да питам има ли някой, който смята да говори на детето на инглиш при все, че няма английско говорящ родител? А, дали има смисъл от това? Да не стане тъй, че детото да проговори инглиш кат Слави? Mr. Green
Той Пеш сега слуша руски песнички  newsm78 незнам кво ще стане ако му вкарам и тези  #Crazy

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 17:04 от Никки

# 230
  • Варна
И нашия сте го догонили, те с Вержиния са си лика прилика, кат две чаши мастика.
smile3521
за наглийския не знам дали сега ще има отражение Thinking аз започнах да го уча на 4 год. и не съм се бъркала. смея да твърдя че разговорен го владея перфектно Sunglasses

# 231
Magesta - напълно е възможно, на едни мои познати момченцето им е на 2 години и залепнала кожичката че пак ходиха да я забелват с "ряз" на дофтора! И както е казала пещеходката, полека, полека при миене и къпане и да се надяваш пак да се забели до края. Аз ако не всяка вечер през вечер правя тази процедура!
Има ли мами с окъсани и надраскани тапети? Аз като разправях да се шпаклова  #Cussing out и отгоре латекс никой не ме чу!!! Ама това лято няма да го оставя на мира докато не свали всички тапети до последното къшче и не шпаклова и не боядиса с латекс!
Та това е лек и спокоен ден!

# 232
Аз малко на патерица - Честит рожден ден, Вержи!  bouquet
Честит имен ден специално на татко Танаси на Алексис!
Честито и на всички останали празнуващи вчера!
Наистина не мога да разбера защо напоследък не смогвам да изчитам всичко навреме newsm78. А уж таткото ни е в отпуск и уж трябваше да имам повече свободно време.
Ние още се кърмим стабилно - три пъти през деня и n-пъти през нощта. Тази нощ спахме доста зле и се будихме често, пак коремни неволи. Освен това имаме и два нови зъба - първите два кътника отгоре.
Време е и аз да сменям аватар!

# 233
  • Варна
Никки аз давам Фризо 3 и съм много доволна . Това мляко като се приготви има трайност 24 часа . Може да се пие и от чаша , а може да приготвяш кремчета , попарки и др. такива с него . Може дори да пробваш да накиснеш натрошен натурален Корнфлейкс  със Фризото .
Аз отскоро давам АМ само преди сън 180-210 мл. А иначе за закуска правя кус-кус , попара , супичка от ДК със сухари или сандвичи ! На обяд редовно прибавям сирене към храната , а кис. мляко с бисквити или плодово такова давам към 16 ч.

За дигиталния термометър препоръчвам този на Браун за ухо. Мери темп. за 3 сек . , дори и бебето да спи , като от измерената температура се вади 0,5 !

За обувките ние носим 21 номер пантофи , а ботушките са ни 22 номер с малко памук отпред , защото на мен много ми харесаха ! Mr. Green

# 234
Ей, от пашеходка станах на пещеходка  bowuu, ама и това не е далеч от истината! Така че - тенк ю, дет се вика...  bouquet

за наглийския не знам дали сега ще има отражение Thinking аз започнах да го уча на 4 год. и не съм се бъркала. смея да твърдя че разговорен го владея перфектно Sunglasses

И ся - кво? Само два езика за толкоз години.... каАх ти вчера да се накъркаме и ние - ти не, та не!
Бе кви са тия краци, бе? Ние сме още 17 -и, а ботушите - 21 номер, поради причините на Троя...

. А уж таткото ни е в отпуск и уж трябваше да имам повече свободно време.

То затва нямаш - щот си многодетна...

# 235
  • Варна
ааа Пехотинке, не бе жИна аз и французки знам (не само в онзи смисъл Wink ) колкото да си изпрося боя Mr. Green чат пат фащам от другите европейски , ама не мога да ги говоря щот не им знам граматиката Embarassed

и аз давам Фризо 3, сутрин и вечер,смесено с плодова каша.

най-после довърших рамките ,а трябваше да са готови за Коледа Rolling Eyes
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=195676

# 236
Ей, от пашеходка станах на пещеходка  bowuu, ама и това не е далеч от истината! Така че - тенк ю, дет се вика...  bouquet

Еййййй изфаща ме! Embarassed

Вержи супер за рамките! Peace
Бети и у нас е така мъж ми у нас ли е- по-трудно ми е! Сякаш като го няма ми е по-добре, зная че няма на кого да разчитам и се организирам по-добре! Пък до-колко пак е свършена работата аз си знам!

# 237
  • Vaudreuil Canada
. А уж таткото ни е в отпуск и уж трябваше да имам повече свободно време.

То затва нямаш - щот си многодетна...

Joy Joy Joy Joy Joy

За езиците според някакво английско проучване детския мозък е най-възприемчив до 8-годишна възраст след това способността им да учат езици спада с !!!! 80%!!!! Ние по обясними причини няма да му говорим на никакъв език различен от БГ щото иначе ще утрепеме бг-началото в него. Търсиме двуезична детска градина демек да му преподават и анлийски и френски или компромисен вариант английска детска градина защото френския ще го учи задължително в училище.

# 238
момичета я да ви попитам след като проходят наше мъници нали се ходи пак на ортопед ама кога точно след като проходят или може и по нататък и колко стабилно трябва да са проходили

# 239
  • Бургас
Аз Петър ще го водя сега на годинката, пре все, че проходи на 10 месеца. По принцип ортопеда ми каза, да идем като проходи, аз го разбирам като ходи стабилно. Мълко сме позакъсняли, ама не можах да се вредя по-рано.

За езиците според някакво английско проучване детския мозък е най-възприемчив до 8-годишна възраст след това способността им да учат езици спада с !!!! 80%!!!!
Е, значи не сме закъснели  Laughing

Последна редакция: сб, 19 яну 2008, 23:00 от Никки

Общи условия

Активация на акаунт